Hoćemo saradnju sa naprednjacima, ali nismo njihov projekat

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
http://www.danas.rs/danasrs/politik..._nismo_njihov_projekat.56.html?news_id=283970

Novi Sad, Beograd - Glasaćemo za promenu pokrajinske vlasti zato što je režim Bojana Pajtića izgubio svaki legitimitet. Gotovo deceniju i po DS vodi Vojvodinu i za to vreme je severna srpska pokrajina potpuno devastirana i, umesto da bude pokretač ekonomskog razvoja i kulturnog preporoda Srbije, postala je sigurna kuća za kriminalne klanove, ocenio je za Danas Miroslav Parović

Опширније у листу Danas :per:

Laz!!!!!!!!!

To nisu Staresine.

Prave Staresine su uveliko bore protiv rezima Guzoljuba, izmedju ostalog, i na ovom slobodarskom forumu.,

Па батице знаш шта, нисмо још увек баш толико излапели да се не сећамо шта је било пре две године, измишљена "изборна крађа" ако Диплома не победи у другом кругу а ако победи онда ништа, а да не помињемо радио Фокус Други Програм пардон стрим "Снага народа" и напрдњачког демагога Милана Миленковића и његове "сталне слушаоце"... :rotf:

243501_tomislav-nikolic-foto-fonet_ff.jpg

Casopis-Dveri-Srpske-o-kradji-na-izborima-2012.jpg

Poslednja izmena:
'Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku ПОБЕДНИК.'

- - - - - - - - - -

А који су то фашистички медији друга Ђиласа?

Етикета ФАШИСТА је изгубио сваки смисао. Ваљда се тиме жели тиме накачити нешто најгоре. Реци ти мени лепо Комшија једну једину дефиницију фашизма.

U naslovu je greska. ne treba da stoji Dveri , nego Treće Srbija.

Баш сам тачно написао - ПОДРУЖНИЦА "ДВЕРИ" У ВОЈВОДИНИ.

- - - - - - - - - -

Па ни то нису новине у власништву друга Ђиласа, већ Рингијера из Шцајцарске и једне немачке фирме.
Даље?

- - - - - - - - - -

Двери су мафијашка орагнизација од пар људи који млате лову.

Параполитичка секта.

- - - - - - - - - -

Па ни то нису новине у власништву друга Ђиласа, већ Рингијера из Шцајцарске и једне немачке фирме.
Даље?

- - - - - - - - - -

Параполитичка секта.

Nisi tačno napisao . Dveri i Treća Srbija nije isto.

Otprilike kao SRS i SNS.

- - - - - - - - - -

Даље?

- - - - - - - - - -

Параполитичка секта.

files.php

Nisi tačno napisao . Dveri i Treća Srbija nije isto.

Otprilike kao SRS i SNS.
Не.
"да се Власи не досете"( да би шатро остали "опозиција", да ти бидне јасније), дверци су експресно направили своју подружницу у Војводини, а када је било потребно да се да подршка СНС у промени новосадске власти; сада се та и таква сарадња наставља и у другим "пројектима" СНС у Војводини.

Poslednja izmena:
Srpski narod je kaznio dveri na izborima, jer nikog normalnog ne zanimaju njihove bajke i gluposti sto pricaju. Treba dodati da su dveri pune preletaca,koji su pukli na izborima, i nisu presli cenzus.

Treba samo jasno reći da je postavljač namerno u naslov stavio pogresnu informaciju jer se ne radi o Dverima , nego o trećoj Srbiji koja je skupstinu usla tako sto su poslanici DS presli u nju.

Немаш ти појма са животом. Клеро-фашисти могу да буду само ако су католици јер је клер код католика, ане код православаца. И дај мало се образуј онолики интернет...

*Клер* су сви мантијаши укључујући и хоџе.

- - - - - - - - - -

Srpski narod je kaznio dveri na izborima, jer nikog normalnog ne zanimaju njihove bajke i gluposti sto pricaju. Treba dodati da su dveri pune preletaca,koji su pukli na izborima, i nisu presli cenzus.
Браво за коментар!

po tome ko ih napada može se jasno izvući zaključak kome smetaju.............:kafa:
Ја сам комуниста и наравно да их нападам са радикално-левичарских, марксистичких позиција, но видим да их нападају и десничари којима су тражили десетине хиљада евра за улазак на дверску изборну листу.

Постављач ове теме је невиђени преварант и лажов (типично за једног титокомуњару) јер овде није реч о Дверима, него о Трећој Србији. Зашто се постављач теме служи преварама?

Veće je pitanje zasto moderacija ne reaguje ........:lol:

Back