HOCE PAUZU?

Pa ne ne znam uopste ni da li da govorim ruzno ili lepo o njemu, jer na jednoj strani je bilo njegovo konstantno psihicko maltretiranje mene, koje mi, pored svih zivotnih problema nije trebalo,a na drugoj to da me on kao jos uvek voli,i kaze da nece prestati nikad...Verujte ni sama ne znam kako to ide jedno s drugim ali eto tako,islo je i zato se i drzalo toliko dugo jer sam se nadala da ce se nesto promeniti...I tako se moja ljubav ugasila...

Iskreno ja da sam ostala s njim u vezi sahranio bi me pa vi sad vidite!Jednom sam bila na ivici ludila,zamalo da dobijem nervni slom!
To su veliki problemi bili,pored njega sam pocela da propadam u svakom pogledu, i to sa svojih 19-20 godina...rekla sam sebi ne moze tako i to je to!

Ovo je vec poruka za psihologiju, ali covek koji me svesno ili nesvesno psihicki maltretira a spreman je predamnom da me uverava kako on uopste to ne radi kako ja ne valjam,tj ja sam kriva!Znaci ja to ne umem da izanaliziram ali sam znala da je izlaz jedini da pobegnem iz toga! Pa naicice valjda neko ko ce me voleti i biti normalniji :)

A sada sam nova osoba i divno mi je!
A on me jos trazi i kao hoce nesto, ali i dalje vidjam naznake takvog ponasanja...tako da move on! :)
Ja, optimista u krvi! :ok:

imam lepse noge od svog novog partnera i uopste generalno imam najlepse noge i oduvek sam bio ponosan na njih, kako si znaoo?

Verujem da imaš lepe noge. I meni su devojke stalno hvalile noge, ali dobro... moje su lepe muške noge, tvoje su sigurno lepše.
Nego, nisi nam se hvalio sa novim partnerom. Jel' iz Crne Gore?

Back