naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
sta da radim kad mi partner kaze da hoce pauzu? i sta im to uopste znaci jel to stvarno hoce, kako da shvatim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jel to stvarno tako, mislim, meni je delovao prilicno iskreno, ne kao da me otkacinje...
da, ali da li da odustanem od njega konacno? ne deluje mi kao da bi trebalo tako da postupim.Budi hrabar.Biće i boljih.
da, ali da li da odustanem od njega konacno? ne deluje mi kao da bi trebalo tako da postupim.
jao, bas je lepoo, ali to nisu pacijenti drugartreba okrenuti obraz buducnosti...samo meti vaku zastavu na terasu i imaces navalicu potencijalnih pacijenata
![]()
da, ali on kaze da me voli i da je to zbog mog ponasanja, i da samo malko treba da se smirimoljubav ne moze da se pauzira, a kad ti neko spomene tu glupost znaci da vise nema ljubavi
ne cekaj da raskine sa tobom, ti prvi napravi taj korak...ili se spremi za cekanje i agoniju dok se 'pauza' ne zavrsi. ako si pametan, znaces sta da preduzmes...
to mi se ne svidja, pa jeste problemcic u meni jer sam ga malko prevario, mislim ne bas bas ali onako malko i on kaze da jos uvek nije ok sa tim i da mora malko vremena da prodje.pa onda promeni ponasanjeako je problem u tebi probaj da poradis na tome, ako mislis da je vredno truda.
pauza je skracenica za - dosadan si, smorio si, ne privlacis me vise, naporan si...i ne donosi nista dobro, samo odlaze problem. pricam ti iz iskustva![]()
hhahahaahha znao sam da si derpe e![]()
sta da radim kad mi partner kaze da hoce pauzu? i sta im to uopste znaci jel to stvarno hoce, kako da shvatim?
A,ja mislim da je balkon žensko....
Ima nekako pičkast stil pisanja.
Ako,pak,nije žensko,onda je pepika sigurno !
Ipak,nekako mi se javlja da je čkapi !
to znači da si joj dokurčio, da je kraj, al nema srca da ti otvoreno kaže da je kraj...sta da radim kad mi partner kaze da hoce pauzu? i sta im to uopste znaci jel to stvarno hoce, kako da shvatim?
jeste drugar, mnogo je sladak neki covekTo mora da je sladak neki covek. Ali nema veze ako hoce pauzu, ja mogu da ti pozajmim unuka. On voli da se gruje u postelji.
nije mi on ljubav ja njega postujemnije žensko nego ***** i tinejdz ljubav mu je čeda jovanović
jeste drugar, mnogo je sladak neki covek![]()