HOCE PAUZU?

treba okrenuti obraz buducnosti...samo meti vaku zastavu na terasu i imaces navalicu potencijalnih pacijenata :mrgreen:

25fukvb.jpg

ljubav ne moze da se pauzira, a kad ti neko spomene tu glupost znaci da vise nema ljubavi ;)
ne cekaj da raskine sa tobom, ti prvi napravi taj korak...ili se spremi za cekanje i agoniju dok se 'pauza' ne zavrsi. ako si pametan, znaces sta da preduzmes...

ljubav ne moze da se pauzira, a kad ti neko spomene tu glupost znaci da vise nema ljubavi ;)
ne cekaj da raskine sa tobom, ti prvi napravi taj korak...ili se spremi za cekanje i agoniju dok se 'pauza' ne zavrsi. ako si pametan, znaces sta da preduzmes...
da, ali on kaze da me voli i da je to zbog mog ponasanja, i da samo malko treba da se smirimo

pa onda promeni ponasanje :mrgreen: ako je problem u tebi probaj da poradis na tome, ako mislis da je vredno truda.
pauza je skracenica za - dosadan si, smorio si, ne privlacis me vise, naporan si...i ne donosi nista dobro, samo odlaze problem. pricam ti iz iskustva ;)

pa onda promeni ponasanje :mrgreen: ako je problem u tebi probaj da poradis na tome, ako mislis da je vredno truda.
pauza je skracenica za - dosadan si, smorio si, ne privlacis me vise, naporan si...i ne donosi nista dobro, samo odlaze problem. pricam ti iz iskustva ;)
to mi se ne svidja, pa jeste problemcic u meni jer sam ga malko prevario, mislim ne bas bas ali onako malko i on kaze da jos uvek nije ok sa tim i da mora malko vremena da prodje.

sta da radim kad mi partner kaze da hoce pauzu? i sta im to uopste znaci jel to stvarno hoce, kako da shvatim?
to znači da si joj dokurčio, da je kraj, al nema srca da ti otvoreno kaže da je kraj...
...a čim nema srca, mora da si mnogo mekan da se blaže izrazim...a to se i potvrđuje otvaranjem ovakve teme, tj. ovakve dileme...
...zaboravi nju i teraj dalje...

Back