Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ne trolujem ja nego ti i stvarno si dosadan sa tom tvrdnjom kako smo sami krivi .
To je providno aboliranje zločinaca kojima je dosuđeno da nam isplate odštete koje još nisu isplatili.
Ne pišem ja ovo ovde zbpg tebe i slične šabanerije nego da oni koji čitaju temu imaju predstavu o razmerama zločina koje smo preživeli u prošlom veku.
Ne trolujem ja nego ti i stvarno si dosadan sa tom tvrdnjom kako smo sami krivi .
To je providno aboliranje zločinaca kojima je dosuđeno da nam isplate odštete koje još nisu isplatili.
Ne pišem ja ovo ovde zbpg tebe i slične šabanerije nego da oni koji čitaju temu imaju predstavu o razmerama zločina koje smo preživeli u prošlom veku.
Ti si jedan od onih koji smatraju da je uvek neko drugi kriv za sve, zato sto ne moze duppetom da mrdne da promeni bilo sta, tako da sa tobom nema rasprave.
A i pored toga, trolujes nevidjeno, kako na ovoj, tako i na svakoj drugoj temi. I mnogo si dosadan.
Da, ja sam taj koji te obaveštava o krivici drugih i dosuđenoj ratnoj odšteti za tu krivicu, a koju nam nikad nisu isplatili, tako da sa tom činjenicom nema rasprave.
Meni ste dosadni vi što trolujete i za sve krivite Srbe i zato vam iznosim tvrde činjenice.
- - - - - - - - - -
Ovo dobro da proučiš i utuviš u tu komunjavnu glavurdu
Naravno da ne treba ići toliko daleko u istoriju, dovoljno je istrajati na isplati dogovorenih ratnih reparacija koje su nam dužni isti ti koji nam sad serendaju.