"Samo kod robovlasnika se radi bez plate.Osim toga, protivzakonito je."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odslusao sam ceo podcast i mislim da se žena jednostavno nije dobro izrazila. mislila je da mladi treba da stiču iskustva na početku karijere a da pare nisu tada najbitnije dok ništa ne znaš. deluje mi kao jedna iskrena i poštena žena, verujem da zaposleni kod nje imaju dobre uslove.
Osecam da su se na nju okomile svi ovi sto dizu u nebesa SFRJ, sa sve robovskim radom omladine pod imenom 'radne akcije'.
Age | Weekly Earnings | Annual Wage | Average Hourly Wage |
---|---|---|---|
16 to 19 years old | $611 | $31,772 | $15.28 |
20 to 24 years old | $737 | $38,324 | $18.43 |
25 to 34 years old | $1,018 | $52,936 | $25.45 |
35 to 44 years old | $1,223 | $63,596 | $30.58 |
45 to 54 years old | $1,239 | $64,428 | $30.98 |
55 to 64 years old | $1,218 | $63,336 | $30.45 |
65 years and older | $1,042 | $54,184 | $26.05 |
odslusao sam ceo podcast i mislim da se žena jednostavno nije dobro izrazila. mislila je da mladi treba da stiču iskustva na početku karijere a da pare nisu tada najbitnije dok ništa ne znaš. deluje mi kao jedna iskrena i poštena žena, verujem da zaposleni kod nje imaju dobre uslove.
evo i šta ona kaže o celom slučaju:
https://mondo.rs/Info/Srbija/a1927663/Olgica-Samoilovic-mladi-rad-bez-plate.html
Osecam da su se na nju okomile svi ovi sto dizu u nebesa SFRJ, sa sve robovskim radom omladine pod imenom 'radne akcije'.
Битно је да се негде ради, није битно што је плата 0.
odslusaj ceo podcast pa onda komentariši.Осећам да ви имате ћерке другачије би причале .....или волите да су у 'промету' за бадава .... Еееее то јеонда сама друга прича ...
Кивни сте на мамау ...женау .. таштау .....вероватно ?
Postoji pravno resenje za sve takve situacije.Verujem da je gospođa samo nespretno izrazila šta je mislila da kaže.
U trafici bre ne sme da ti zateknu neprijavljenog tatu koji je došao da zameni ćerku dok odvede dete u vrtić
Ne, došli su da rade jer im je mnogo dosadno!
Nisam odgledao video, ne ulazi mi se u tematiku.Postoji pravno resenje za sve takve situacije.
Ugovor o Radu, za stalno Ili na 3 meseca, zatim postoji I volontiranje.
Ako bih sada ja otisao u recimo "Crveni Krst", I pozeleo da radim dva sata dnevno bez ikakve zarade, potpisao bi ugovor o volontiranju.
Da ne pominjemo honorarno,pausalno...
Idi citaj Marksa i nastavi da zivis u svetu gde su brdasca od marmelade.Осећам да ви имате ћерке другачије би причале .....или волите да су у 'промету' за бадава .... Еееее то јеонда сама друга прича ...
Кивни сте на мамау ...женау .. таштау .....вероватно ?