Hoce li biti pušten Vojislav Šešelj... i kad???

evo pitanje: Da li će ga pustiti živoga???

• HOĆE

• NEĆE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Eh, sad... Pa, nemoj i ti tako!

Nije valjda da u slobodnoj Evropi ima konc logora iz kojih se Srbi ne puštaju živi da izađu?

Neće ga ubiti već će da ga osude na dugogodišnji zatvor u kome će i da umre..............Prošle nedelje sam gledao snimak suđenja i prikazan je TV intervju koji je Šešelj dao jednoj stranoj novinarki gde precizno i poimence govori o naredbama da se vrše određene ratne operacije i kao je on lično i Arkan dobijao naređenja od S.M. za određene ratne operacije i za skupljanje dobrovoljaca koji bi to obavili.................Do tada mu nisu mogli ništa ali ovaj TV intervju ga kompromituje i to je glavni dokaz koji će koristiti protiv njega...................

Dragi "politika forumaši",

Želim da vas obavestim da me jedno vreme neće biti na pdf politika, koji napuštam iz kolegijalnosti prema mnogim forumašima sličnim meni.

Eto, vi sad ostali možete do mile volje da "cvrkućete" jedni drugima vaše istovetne stavove. A, kad vam to dosadi, i kad se zaželite zdrave diskusije sa nekim ko ne deli vaše mišljenje, reagujte.

Smatrao sam da treba da vas obavestim o ovoj mojoj odluci, da ne pomislite da nemam šta da suprotstavim vašem mišljenju. Naravno da imam. Kao i do sad. Ali, to ostavljam za neka bolja vremena.

Želim vam lep provod na pdf Politika.

Dragi "politika forumaši",

Želim da vas obavestim da me jedno vreme neće biti na pdf politika, koji napuštam iz kolegijalnosti prema mnogim forumašima sličnim meni.

Eto, vi sad ostali možete do mile volje da "cvrkućete" jedni drugima vaše istovetne stavove. A, kad vam to dosadi, i kad se zaželite zdrave diskusije sa nekim ko ne deli vaše mišljenje, reagujte.

Smatrao sam da treba da vas obavestim o ovoj mojoj odluci, da ne pomislite da nemam šta da suprotstavim vašem mišljenju. Naravno da imam. Kao i do sad. Ali, to ostavljam za neka bolja vremena.

Želim vam lep provod na pdf Politika.

stani bre di si navro.sto se oma zivciras ako te neko nagazi.mene licno lepo da cujem nekog ko ne misli ko ja pa makar i kroz svadju.to je nas srpski nacin pricanja.
nismo japanci pa da se harakiriramo ko ti sada.ovo sto radis je kukavicki.

Back