Hoće li biti dovoljno vremena

• Začetnik teme Začetnik teme Riada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
RiadaT.;bt133330:
Ja sam bas malo odspavala....i evo ustah..kad imam sta vidjeti..........
STA STE MI OVO URADILI OD BLOGA:eek:
kakve one erotske slicice pod krinkom biologije il filozofije podmece Mari:zcepanje:
i kakve ono akrobacije i insinuacije Zxy mom macetu namece....:zcepanje:
i sta se ona Lilja pita kud Riada skita....ja sam jedna uzorita gdja:zcepanje:
i evo sad idem da pijem kafu sa svojim muzem:manikir::whistling:
Jel si sa mačetom odspavala :per:
vreme je baš bilo za to
mislim popodnevno spavanje ;)
pa sad kafica...ma uživanje

RiadaT.;bt133349:
Ma znam ja Mari da ti ne bi:roll:.......nego ono dvoje...:manikir:

Mooolim :eek:
Ja ti upropastila blog......s ono divno belo mačence što trepće......bar ne poturam ovoga :per: kao neki blogeri kojima on služi da se u potpunosti izraze.....ili slike golišave zarad anatomsko-romantičarskog opisa radnih zadataka sa sve ovu smajlicu :brus:što maše donjim vešom........auuuuuuu.......:rtfm:

LJILJA MMM;bt133352:
Mooolim :eek:
Ja ti upropastila blog......s ono divno belo mačence što trepće......bar ne poturam ovoga :per: kao neki blogeri kojima on služi da se u potpunosti izraze.....ili slike golišave zarad anatomsko-romantičarskog opisa radnih zadataka sa sve ovu smajlicu :brus:što maše donjim vešom........auuuuuuu.......:rtfm:

I ja se ne osećam prozvanom....to je zxy sve upropastio, on je prvi počeo sa onim:per:
a ja sam( u spojleru) prikazala čisti romantiku a ne anatomiju....nauku o gradji tela...Oni se dobro proučili pre tog vidi se lepo....:manikir:
Ljiljo, što jes jes...ti ne poturaš onog kao zxy...ti onu s kike, namigušu...ovu evo:zper:

Back