"Hoće da udave Rusiju u krvi": Lukašenkova dramatična prognoza

Canthal Tilt

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.727
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko smatra da je situacija u Kazahstanu pokušaj napada na postsovjetske zemlje koje se graniče sa Rusijom, kako bi se "Rusija udavila u krvi".
„Potrebno im je da udave Rusiju u krvi. Još jednom ponavljam: Ako Rusija propadne, nećemo ni primetiti gde ćemo završiti. Jednostavno će nas pregaziti. Kako ja govorim – samleće nas kao među mlinskim kamenjem i ispljunuti“, rekao je Lukašenko.

A62BE6F6-EC09-4006-94AF-4664119BEF56.jpeg

https://nova.rs/svet/hoce-da-udave-rusiju-u-krvi-lukasenkova-dramaticna-prognoza/

Ludakšenko je dobro opisao šta čeka ruski svet.
Ne može se reći da je nezasluženo!
Aksios!

Izgleda da su Rusi i Belorusi opet pomlatili terorsitčki otpad. Ovo je bilo u rekordnom roku, istom brzinom su pobedeili muslimane kao što je NATO pobegao od istih.
Ne znam, na Wiki stranici stoji "2 January - present" sa značenjem da se građanski rat u EAU još odvija.

Ali očekujem skok u njihovoj statistici pobijenih Putinovaca ovog popodneva

Ne znam, na Wiki stranici stoji "2 January - present" sa značenjem da se građanski rat u EAU još odvija.

Ali očekujem skok u njihovoj statistici pobijenih Putinovaca ovog popodneva
Џегуарка како ти не досади...
Сј сад искрено који ти је ово клон по реду на крсти 😁

Žalosno predvidljiv rasplet.

Već upozoren zapad ponovo srlja i razotkriva svoje prljave namere.
Scenario bio identičan kao onaj u Beogradu, Srajevu i Kievu. Poskupljenje gasa je bio okidač za proteste i masovna okupljanja, u masu ubačeni teroristi koji su imali zadatak da isceniraju nerede i napad policije na ljude koji protestuju, snajperisti su im bili već rasporedjeni u okolini. Na njihovu žalost, ovu partiju nisu mogli da dobiju, neko daleko bolje igra šah. ODKB je odradio svoj doktorski rad, već se zna da je poslednjih 120 godina Sibir glavna meta zapada, da već vekovima Velika Britanija finansira ratove na tom području da zaustavi put svile koji je takođe problem za te prevarante, ali avaj, taj već mnogo puta viđen scenario je jednom morao biti do poslednje tačke raskrinkan. Svojevremeno je Big Lale rekao - mađioničarski trik je to dok ga pred publikom radiš samo jednom....
Teroristi su praćeni (naročito oni koji su iz Sirije prebačeni u Avganistan pa odatle 'negde na sever'), namere u ovom slučaju jasne (još jedna Ukraina) i presecanje puta svile, zabadanje Rusiji noža u leđa, pustili su ih taman da pomisle da ide sve po planu, a onda - prvo isključen internet i telefonija, praćeni svi ostali sistemi komunikacije, sve ćelije pronađene i sad ih čiste.
Žalosno za one stradale... nekima tuđi životi ne znače ništa, profit je važniji. Uskoro će biti javno prozvani.

Kako ja govorim – samleće nas kao među mlinskim kamenjem i ispljunuti“, rekao je Lukašenko.

Мало брка фразеологизме - како да испљунеш неког кога си управо самлео у жрвњу - али треба се увек сетити да је у питању колхозник.

Срећне земље немају колхознике за председнике.

Back