Hobotnica

Pa mozda je stvarno nemaju u ponudi, ali mogli bi da je nabave...

Pink koje sve gluposti prikazuje, mogao bi malo da promeni serije...

Nek ubaci Hobotnicu umesto jedne od bljuvotinja koje prikazuju!

cvele2:
Pink koje sve gluposti prikazuje, mogao bi malo da promeni serije...

Nek ubaci Hobotnicu umesto jedne od bljuvotinja koje prikazuju!
Pa ti stvarno imas velika ocekivanja i nade! Pink i Hobotnica - pravi optimista!

A i RTS nije nista bolji! Manje ce da ih kosta da otkupe celu "Hobotnicu" nego sto otkupljuju po 1 sezonu npr. 10 razlicitih serija - i pri tome nerviraju sve gledaoce!!!

i ja sam za to da se "HOBOTNICA" ubaci u programsku šemu..bolje i to nego i sve ostalje gluposti koje se daju..cuj bolje..ne postoji bolje koncipirana serija u bliskoj prošlosti kao što je LA PIOVRA !!!

Pa ne moze pink da ubaci Hobotnicu jer je to emisija-serija koja zahteva razmishljanje,a svi znamo da pink ne gledaju ljudi koji bi datog trenutka razmishljali

Ovo mi se svidja:super:
Nego, i ja sam tu seriju pratila ko luda kad sam bil mala zajedno sa tatom. Ne secam se likova ali secam se jedne male muzicke kutije koja je svirala... Mislim da sam imala 7,8 godina kad se ona prikazivala.
Ekad bi je ponov dali:worth::worth::worth:

Stvarno je divna serija i ja sam bila mala kada sam je gledala, ali da propustim 5 minuta epizode ... Gledala sam je sa mamom. Mnogo bih volela da je gledam sada kada nesto razumem. I za sve sto ste rekli o RTS-u i Pinku ste upravu.

Kultna serija,jedna od najboljih o mafiji.Uvek me potrese ona scena kad roknu Katanija,a gotivio sam i onog Dejva Likatu(dok i on nije odapnuo,bese otrovan il' tako nesto u seriji;taj glumac koji ga je glumio je zaista umro 1994.godine).Ali ipak je jedan Tano Karidi :worth: Taj glumac je maestralno odigrao svoju ulogu :worth:

Poslednja izmena:
Malo spora, nema mnogo akcije, ali je zato veoma vešto smišljena i izvedena priča. Glavni centar dešavanja nije samo mafija i put do njenog uništenja kroz krvave obračune, već je tu i privatni život glavnog junaka, problemi i dileme kroz koje prolazi, kako mu posao utiče na život... Sve je uzeto u obzir.

Ljudi skidajte je sa torenta dok je još ima, ali je obavezno i seed-ujte. Ova serija mora opstati, stvarno je kvalitetna i retka, pa je zato moramo održavati u ovom obliku.

Ja sam trenutno kod 5. epizode prve sezone. Čim završim i 6. epizodu, počinjem redom da seed-ujem epizodu po epizodu, počev od prve.

Sta reci sdem sjajna, genijalna serija, koju sam kao klinac, onih mracnih 90-ih, gledao ko lud sa roditeljima.Nije se znalo ko vise voli seriju od nas.Soundtrack nenadmasan, jedan od najboljih filmskih soundtrackova uopste.Upravo skidam muziku sa Youtuba.Korado Katani je zakon, kakav bre Sigal, Noris, Stalone.

Ja sam isto bila mala kad se davala serija ali je se secam....Serija je odlicna,sta vise reci....Ja sam nasla sve epizode ali prevoda nema...Nasla sam i epizode na engleskom pa moze i tako da se gleda...:)

Kultna serija,jedna od najboljih o mafiji.Uvek me potrese ona scena kad roknu Katanija,a gotivio sam i onog Dejva Likatu(dok i on nije odapnuo,bese otrovan il' tako nesto u seriji;taj glumac koji ga je glumio je zaista umro 1994.godine).Ali ipak je jedan Tano Karidi :worth: Taj glumac je maestralno odigrao svoju ulogu :worth:

čuj potrese! ja sam plakala kao kiša kad sam prvi put gledala tu scenu :sad2:

Odlična serija,uz Korleone najbolja o mafiji,likovi su fantastično razradjeni.:).Omiljeni lik mi je Tano Karidi.
Soundtrack fantastičan,al i ne čudi s obzirom da ga je radio Enio Morikone.
Ne snimaju se više takve:(
Ako neko može da postavi torrent ili rapid bio bih zahvalan

čuj potrese! ja sam plakala kao kiša kad sam prvi put gledala tu scenu :sad2:

:sad2::sad2::sad2:

Ima li neko ovu seriju? Cela mi treba sa engleskim titlovima!

Hah...serija je definitivno savrsena i ne verujem da ce ikada napraviti bolje a ni priblizno!
Takodje sam i ja sa bio malen kad sam gledao tu seriju... plakao kao 3h kada su Korada upucali....
Pre vise od 6 meseci sam bunario po netu i nasao svih 10 sezona i skinuo,takodje na srecu i sve titlove na srpskom jeziku JEDVAAAA nasao...3 dana mi je trebalo! :) Tako da cu rado poedliti sa SVIM ljubiteljima ove serije.Ko god zeli,neka mi se obrati na mail Virtual-Public-Kragujevac@hotmail.com ili na https://www.facebook.com/Computers.Shop.KG

Poslednja izmena:
Super serija, brutalno realna jer je nastala u vreme u kojem je mafija u Italiji bila baš ekstremna jer bilo je mnogo ubistava i terorističkih napada na policiju i funkcionere.Pogotovo na Siciliji gde je palermo više ličio na današnji Bagdad nego na normalan evropski grad

Back