gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drage djevojke te tuzhno udate i one sretjno razvedene
Shta bi odabrale manje ljubavi ali chojeka sa mnogo para ili ljubav gde tje vam pupa biti manje do nikako sita al zato srce puno .....i da naglasim stanje ostaje konstantno .....
)))))) jesil pun ko brod?
Kada beda na vrata dodje, ljubav na prozor izadje, tako da opcija br. 1
Drage djevojke te tuzhno udate i one sretjno razvedene
Shta bi odabrale manje ljubavi ali chojeka sa mnogo para ili ljubav gde tje vam pupa biti manje do nikako sita al zato srce puno .....i da naglasim stanje ostaje konstantno .....
U mojoj okolini zeni nisu potrebni muskarci da bi imale para![]()
pa chekaj otjesh kazhesh da briju machke brez nekog cilja? Pa To su gloope zhene sva sretja pa ja takvije nemam u moju okolinu....
Ne nisu glupe...kod mene macke biraju macore![]()
Pa biraju i tome jest i tema i odma da ti kazhem nemoj da me davish
Fala
![]()
pa kako bih ovo rekao....Drage djevojke te tuzhno udate i one sretjno razvedene
Biram ljubav.
Kada beda na vrata dodje, ljubav na prozor izadje, tako da opcija br. 1
???????Pa beda može da ti dodje i tu gde nemaš ljubav a imaš trenutno keš. Onda nema ni keša a ni ljubavi svakako jer je nije ni bilo od početka.
U drugom slučaju postoji mogućnost da ta ljubav opstane.Ako je ljubav prava svakako će opstati.
Pretpostavka je da Paranormal misli na pravu jer je prva opcija ono šta nije ljubav.