Hmm..

Našla sam šta ću :D

Bar mislim :neutral:

E ovako, 2 mene u punoj veličini :D :

I jedna ja gde se vidi dubina dekoltea.

Mislim, nije predubok, deluje mi ok.
Ne mogu da se zakopčam do grla, jer nemam vrat i onda ličim na neku spodobu i osećam se da se gušim i mislim da bih samo o tome razmišljala na intervjuu.
Ovako mi deluje ok, ništa provokativno ni napadno, a fino.
M?

Sasvim sasvim fino i lepo :)

Ono što iz svog iskustva i posmatranja ostalih kandidatkinja prisutnih na intervjuu za posao, kao i iz verbalnih i neverbalnih reakcija potencijalnih poslodavaca mogu reći je sledeće:
Što se oblačenja tiče, nikako suknje iznad kolena, nikako! Rukavi do pola mišice ili duži, nikako kraći. Nikako dubok dekolte, vole da gledaju, ali ne vole da prime u radni odnos tako obučenu kandidatkinju, pa ni po cenu da je odlikaš ili "desetkaš". Nije poželjna puštena kosa, rep ili tako nešto, ali ne da leprša oko lica. Dugi nokti takodje nisu baš rado vidjeni, ali tu je najvažnije da su šake čiste i uredne. Mnogo nakita odbija poslodavce, ma na prvu! Kao i prejaka šminka i prejak parfem. Obuća ne treba da bude sa previsokom štiklom i nikako otvoreni prsti, varijanta papuča, kakvih god i slično. I uvek su pantalone, elegantnog kroja i umerene boje, uvek bolji izbor od bilo kakve suknje! Ne farmerke naravno, već nenapadne, ne preuske ali ni preširoke pantalone.
Sa druge strane, mnogo je bitnije ponašanje na intervjuu. Nije tema, pa neću da smaram o tome, ali moram da spomenem samo jedan primer. Devojka je na kraju razgovora za posao, toliko samouverena i sigurna , pitala - I, kada ćete me primiti, kada ja počinjem da radim kod vas? :D I jasna stvar da je posao dobila, baš ona, takva samouverena! :ok:

Ne nosim carape na ovu vrucinu jer je to nenormalno
Suknja, kosulja, baletanke ili sandale i to je to
Neupadljiva sminka, neutralan parfem
Leti uglavnom nosim suknje i kosuljice ili lagane tunike i lanene pantalone, a kada je hladno suknje ili pantalone, carape, klasicne cipele, a gore kosulju, bluzu ili opet neku tuniku

Farmerke na poslu nisam obukla ima jedno godinu dana, cak ni petkom, jer sam prosto pocela da se oblacim u jednom pravcu i farmerke vise ne volim da nosim
Cak i kad izlazim negde sada nosim suknju ili neke lepe pantalone i neku zanimljivu bluzu

Back