Hmm?

Uuuuuu, sa prof. srpskog sam se svadjala zestoko. Volela je vise decake, a nas je satirala, i to sam joj, naravno, "nabila" na nos. Od tad smo se stalno svadjale i prozivala me je uvek. Posle nekog vremena se situacija okrenula za 360 stepeni, bila je bas super...ali samo prema meni. Nikad mi nije bio jasan razlog zasto, ali tako je ispalo.

Uuuuuu, sa prof. srpskog sam se svadjala zestoko. Volela je vise decake, a nas je satirala, i to sam joj, naravno, "nabila" na nos. Od tad smo se stalno svadjale i prozivala me je uvek. Posle nekog vremena se situacija okrenula za 360 stepeni, bila je bas super...ali samo prema meni. Nikad mi nije bio jasan razlog zasto, ali tako je ispalo.

moja prof fizike vise voli decake :zper:....

da vam ja kazem sta je poremecen profesor/nastavnik-
u osnovnoj skoli,nastavnica iz engleskog
imala je jadna tezak zivot,ali sam joj se uvek divila
msm,bila je stroga,pravedna,i drndala me je malo,ali sam zahvaljujuci njoj naucila engleski
i nzm sta se desilo,i odjednom,nesto sto mogu definistai samo kao sizofreniju-zagubi olovku,krene da prica kako smo lopovi,kako nas skola i roditelji nagovaraju da je sabotiramo,ali ona nece to trpeti itdz:hm:
i ladno je rekla drugu i drugarici da su joj brata ubili:eek:
itd,da ne davim sad
poslali su je u penziju
sad je vidim ponekad,sedi na klupi,gleda nekako odsutno : /

da vam ja kazem sta je poremecen profesor/nastavnik-
u osnovnoj skoli,nastavnica iz engleskog
imala je jadna tezak zivot,ali sam joj se uvek divila
msm,bila je stroga,pravedna,i drndala me je malo,ali sam zahvaljujuci njoj naucila engleski
i nzm sta se desilo,i odjednom,nesto sto mogu definistai samo kao sizofreniju-zagubi olovku,krene da prica kako smo lopovi,kako nas skola i roditelji nagovaraju da je sabotiramo,ali ona nece to trpeti itdz:hm:
i ladno je rekla drugu i drugarici da su joj brata ubili:eek:
itd,da ne davim sad
poslali su je u penziju
sad je vidim ponekad,sedi na klupi,gleda nekako odsutno : /

jao jao....slicna situacija sa mojom....sadasnjom.....niko je ne voli..naprotiv.....ali ja da...i divim joj se.....brat joj je pre malo manje od godinu dana poginuo u saobracajnoj nesreci i od tada je potpuno druga osoba.....

Hmm,znam da je naziv bzv,ali nisam znala sta da napisem,nesto nemam inspiraciju u poslednje vreme....
dakle,da li postoji neki nastavnik/ca,profesor/ica koji vas ne vole (ili bolje reci mrze)?stalno vas drze na oku....konstantno vam zagorcavaju zivot.... :ljutko:
ja evo imam...prof srpskog....zena je nesnosna....(samo prema meni)....za divne pismene zadatke,koji rasplacu celo odeljenje ona meni da u vrh glave trojku....premestila me u zadnju klupu,ni zbog cega....ludim od nje....sad ce neko da kaze kako je nemoguce da ona to radi bez razloga...e pa vidite,moguce je....prosto ludim od nje....bez razloga me vredja i ponizava.....ponasa se vrlo nedostojno jednom prosvetnom radniku...pedagogu.....
aj sad vi....jadikujte...xD....(ja sam morala da se izjadam nekome,pa makar i ovde)
p.s.ako je tema bila neka moderator to resi....

mene mrzi razredna....ona zena prosto ludi od mene.....al ima razloga...retko sam u skoli svadjam se sa nastavnicim...
a moja profesorka srpskog...jes da se uvek koljemo i da me zena provuce jedno 6 puta na casu kroz svoje recenice kao personu koja je sve osim za ugled koja je pljuvac i ******....i kako mi je rekla da sam skot na kraju prve godine jer sam joj ponosno rekao u lice da sam od 8 lektira slagao da sam procitao 6(tek nakon sto mi je zakljucila ocenu(i na svim lektirama sam dobio 5 jer mnogo dobro razumem lektire))....i da cu platiti na cupriji i da ce me sve stici.....i po drugim odeljenjima me pominje u fazonu....ono pokvareno djubre golubovic...ipak je gotivim na neki cudan nacin....

Poslednja izmena:
Sad je sve OK, ali u srednjoj...
Ona iz srpskog je mrzela ceo naš razred, za nju smo bili zoo vrt, jer nas nazivala i kokoškama, kobilama, svinjama...
I svi su to znali, i naša razredna, znali su da je ona kriva,
ali joj niko ništa nije mogao.
Profa iz fizike je mene mrzela, a baš kod nje sam bila mirna.
Radimo referate, jedna napiše jednu stranu na nekom izgužvanom papiru, njoj super,
ja napišem 15 str, otkucano, ukoričeno, njoj ne valja :/
Ali uvek sam volela one baš stroge profe (likovno, latinski, nemački-moja omiljena, filozofija), a i one mene.

Mene ne mrzi niko, barem za sada, ali shto jednu drugaricu iz odeljenja profesorka istorije ne podnosi, ono josh nisam video...Babetina jedna, kad god ova odgovara, rasturi, za desetku, a ovaj metuzalem kao "tri na chetiri"...i posle kad se ova javi da popravi, jedina se javi, a baba gleda po razredu i pita "jel ima neko da odgovara?", i pravi se luda...Meni da tako neko uradi, ne bih mog'o da se kontrolishem, pa nek' ide i shkola i zivot u ****, al' ne bih dozvolio da me neko tako za'ebava...

Hm, neko reche da nisu profesorke srpskog sve svoje. Ima istine u tome, ja valjda najbolje znam, zhivim sa jednom (keva... :P), a i u srednjoj je bash profesorka srpskog imala pik na mene. Dobro, i razredna, al shta tju kad ne umem da otjutim ljudima. :D I jednom sam se onako bash posvadjao sa profesorom informatike, jer nisam hteo da skinem pljeskavicu sa chiviluka koju su neki retardi iz mog odeljenja tu zakachili (a bio sam redar, jelte), ali sad i sad i pre toga bio u skroz kul odnosima sa njim. Sad me niko ne dira, ko tje da me zapazi medj' 100 studenata u amfiju, a uostalom, ionako uglavnom nisam na faxu. xD

Hmm,znam da je naziv bzv,ali nisam znala sta da napisem,nesto nemam inspiraciju u poslednje vreme....
dakle,da li postoji neki nastavnik/ca,profesor/ica koji vas ne vole (ili bolje reci mrze)?stalno vas drze na oku....konstantno vam zagorcavaju zivot.... :ljutko:
ja evo imam...prof srpskog....zena je nesnosna....(samo prema meni)....za divne pismene zadatke,koji rasplacu celo odeljenje ona meni da u vrh glave trojku....premestila me u zadnju klupu,ni zbog cega....ludim od nje....sad ce neko da kaze kako je nemoguce da ona to radi bez razloga...e pa vidite,moguce je....prosto ludim od nje....bez razloga me vredja i ponizava.....ponasa se vrlo nedostojno jednom prosvetnom radniku...pedagogu.....
aj sad vi....jadikujte...xD....(ja sam morala da se izjadam nekome,pa makar i ovde)
p.s.ako je tema bila neka moderator to resi....

Verovatno želi da od tebe stvori pisca! To je i meni moj profa srpskog i književnosti radio! z:poz: I hvala mu zbog toga! z;)

moja nastavnica srpskog je bas kul zena :D
nastavnik likovnog me uvek nesto gnjavi...posto sam na pocetku godine odsustvovala sa 4 casa likovnog(znaci mesec dana) on covek utripovao da sam ja bezala a u stv. sam imala neke obaveze....i sad svaki cas samo meni pregleda da l' imam pribor i sve radove..a drugima samo to sto smo radili taj cas :sad2:
i za svaki rad ima neku zamerku ..ovo si mogla malo vise da osencis ..ovde nije simetricno,ova linija nije prava msm..zasto ja? xDD

Back