gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako se veza zasniva samo na sexu onda taj sex mora da bude vrhunski ili veza nema smisla..
esam u pravu?![]()
Gde su tu ljubav, postovanje, poverenje?
Gde su tu ljubav, postovanje, poverenje?
ako se veza zasniva samo na sexu onda taj sex mora da bude vrhunski ili veza nema smisla..
esam u pravu?![]()
komso, ajd ovo prvo bi ti i razumeo, al kakve veze ima postovanje i poverenje
mislim ako je tacno da skoro svaka zena nije postena i nije od poverenja, sto bi to u takvoj vezi igralo veliku ulogu?
oral, ugriz nacisto te iskvario forumPretpostavimo da su sve postene i vredne poverenja, znam da ima i onih koje nisu ali ima takvih i medju nama.
Ako zelis da tebe postuje postuj i ti nju, bicete srecniji.
Ako nekome ne verujes neces mu okrenuti ledja da ti zabode noz.
Npr. ne verujes zeni a pristanes na oralni seks. Da li ce te ona probati da ga odgrize ili ne? Da li ces dobiti bol umesto zadovoljstva?
nisi,moze samo da se ispraznim eventualno nesto da skuvaako se veza zasniva samo na sexu onda taj sex mora da bude vrhunski ili veza nema smisla..
esam u pravu?![]()
Ja jos nisam imao vrhunski sex u zivotu. Bilo je ovo ono, super i td, ali vrhunski onako sve 10-tka. Nope. Daleko od toga.
esam u pravu?![]()
esam u pravu?![]()
esam u pravu?![]()
oral, ugriz nacisto te iskvario forum
ima para fa se slogira kad vidi ovo
O
esam u pravu?![]()
esam u pravu?![]()
esam u pravu?![]()
esam u pravu?![]()