hm?

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
neki dan sam u nekim zhenskim novinama na odjelu "vi pitate mi odgovaramo" prochitala pismo jedne zene koja je dugo godina u braku ili je veza nemam vishe pojma da ona s vremena na vrijeme osjetja gadjenje prema partneru, ta gadljivost nije uvek prisutna dakle nije konstantna ali da naidju i te faze.

zatim sjednem na google i projurim "ekel vor dem partner" i manje vise na svim forumima nadjem barem jednu temu tog sadrzhaja e sad odgovora ima masu od krivac je ciklus do vrijeme je da se razidjete

fascinantno je ipak da je svaka od tih zena rekla da voli muza/partnera

kakav je to fenomen!?

Meni je to jako cudno da u braku ili ozbiljnoj vezi osecas prema partneru gadjenje?!
Bes, ljutnju, dosadu, iscrpljenje isl. negativne osecaje da jos i nekako shvatim da se desavaju ponekad...
Ne znam koji je to fenomen stvarno, ali smatram da je uvek "za sve potrebno dvoje" da bi se stvorio neki osecaj.

neki dan sam u nekim zhenskim novinama na odjelu "vi pitate mi odgovaramo" prochitala pismo jedne zene koja je dugo godina u braku ili je veza nemam vishe pojma da ona s vremena na vrijeme osjetja gadjenje prema partneru, ta gadljivost nije uvek prisutna dakle nije konstantna ali da naidju i te faze.

zatim sjednem na google i projurim "ekel vor dem partner" i manje vise na svim forumima nadjem barem jednu temu tog sadrzhaja e sad odgovora ima masu od krivac je ciklus do vrijeme je da se razidjete

fascinantno je ipak da je svaka od tih zena rekla da voli muza/partnera

kakav je to fenomen!?
jel vidis koje kokoske..pocinje prezir sto ih nikad nisu udarili..prevarili..tretirali ko stoku..malo osamutili nekim hard core varijantama da se osete pacijenti zivim

Женски часописи су невиђена срамота за женски род. Ем их праве женмрсци оба пола, ем се уређују за све жене, само не за паметне и самосвесне.

ne znam valjda ti odnosi idu gore i dole u odnosu na neki prosek?
nema riba unaokolo pa smeju da dozvole sebi tako opushtanje
kad se pojave ribe zene se pritegnu

ne nisam priznala si da si losa osoba prema kojoj se isto tako treba ophoditi da ne bi doslo do prezira..s toga mozes tamo na ljis slobodno ima slicnih

Losa sam prema onima koji sa tako ophode prema zenama, koji glume neku silu, hoce da su glavni, a u stvari su toliko jadni. Fizicki zene jesu slabije, ali zato su tu sukaljke, stolice, vaze, piksle, case..

Pa zavisi kakvu vrstu gadjenja. Mozda joj se gadi sto on digne noge na sto kada dodje sa posla a carape mu bazde, ili otkud znam, ima gasove, losu higijenu, maljave grudi ili nesto, ili ga ne privlaci vise seksualno kao pre pa joj se ogadi mladez na ledjima iz koga izviru dlake, bubuljice i sl. A mozda joj se ogadi nesto sto on radi, tipa prokomentarise sa drugarima neku prolaznicu ili glumicu u kontekstu polusaljivom "e da mi nije tu ova moja uh uh uh", a ona to slucajno nacuje.

Opet, nervira je to, a oseca neku vezanost, da ne kazem zavisnost. Ambivaletno je to.

Losa sam prema onima koji sa tako ophode prema zenama, koji glume neku silu, hoce da su glavni, a u stvari su toliko jadni. Fizicki zene jesu slabije, ali zato su tu sukaljke, stolice, vaze, piksle, case..
pa kako si onda s njima dobra kad glume silu i hoce da su glavni?ili mislis da oni samo laju a ti si toliko pametna da citas izmedju redova one prikrivene..u svojih koliko 22 god?

Back