Hm, cudno.

SlAyEr_KiD 333

Domaćin
Poruka
3.734
U poslednje vreme, ponekad se osecam cudno, dok slusam death metal, liriku, ili gledam gothic slike.(tuga,usamljenost..itd..)
Pre sam se se osecao fino kad sam to radio, ali sada kao da se nesto useljava u mene, nesto sto jako izaziva nervozu, osecam to u grudima,..Nesto slicno bolu zuba, ali to nije fizicki bol.
Znam da nije fizicki bol.
Znam i znam.

Ovo treba da bude na psihologiji ali iskreno, vise verujem psihijatru nego psihologu.

Ne znam koliko imas godina, po avataru rekla bih da spadas u mladju populaciju forumasa...
Ako se osecas tako i ako nemas neki konkretan razlog da bi se tako osecao, predlazem da odes do psihijatra, jer je mozda u pitanju neka depresija, neki daun...
Nije to nista strasno, mnogi su u depresiji, kao i ja i moj psihijatar uostalom...

@blabla9184
To je prelepa muzika.
Ne prodje ni dan a da je ne slusam.

@arvena
Ne verujem da sam u depresiji.
Bio sam u depresiji prosle godine, ali je proslo.
A znate li da sam se osecao lepo kad sam bio u depresiji?

onda to nije ni bila depresija. ljudima cesto smeta jer ne mogu nista da rade, da osete sem bezvoljnosti. a mozda ti inace nista ne radis pa zato ti bilo lepo. bavi se nekim sportom ili nabavi psa ako imas uslova za cuvanje, pa ces da se osecas bolje.

onda to nije ni bila depresija. ljudima cesto smeta jer ne mogu nista da rade, da osete sem bezvoljnosti. a mozda ti inace nista ne radis pa zato ti bilo lepo. bavi se nekim sportom ili nabavi psa ako imas uslova za cuvanje, pa ces da se osecas bolje.

Imam macu, i sa njom se igram i volim je mnogomnogomnogo.
Vec treniram.
Ucim takodje.

Ne, imao sam depresiju.
Znam ja tacno sta je depresija.
Takodje sam osecao bol u grudima i nekakav pritisak u sebi, usamljenost.Ali to sam voleo.
To je bilo predivno.

Eh sad, kada ovo osetim(a to ne osecam stalno vec samo u navedenim trenucima), osecam kao da se nalazim u paklu ftw.Punim se negativnom energijom i toliko to stvara nervozu u meni....Neku vrstu nervoze...

Back