Hladnoca

Nisam vidio ovu temu prije a zanimljiva je. Moji utisci su isti kao i od autora teme, danas žene kao da se takmiče koja će biti hladnija. Ta hladnoća i distaciranost se osjeti na svakom koraku, i ne mislim samo kroz prizmu veze. Mnogo je ženskih ( pogotovo onih free) kod kojih se odmah osjeti ta hladna vibra. Mnoge reagiraju negativno na samu mogućnost kontakta s muškarcem, vidjeti iskreni ženski osmijeh je danas teško. Mnoge rezonatno i hladno odbijaju mogućnost odlaska na kavu s nekim muškarcem, a i kad se izlazak dogodi i tad ispadne katkad da je bolje da nije pristala. Više puta mi se dogodilo da samo ja pričam na sastanku, čim ja ušutim( jer više ne znam o čemu bi priča), odmah ta neugodna tišina, čak bi i otvoreno pokazivale da im je dosadno. Ispada da sam ja trebao biti dvorska luda????

Ako se tako ponasaju - nisu zainteresovane.
Jedino sto ona mozda u tom trenutku nema sta drugo da radi, pa eto dozvoljava tom muskarcu da se oko nje lomi nadajuci se da ce mozda u njemu ipak pronaci nesto zanimljivo i da ce se sve to zavrsiti happy endom.

Mada zene vecinom nakon vrlo kratkog vremena znaju da li tu moze biti nesto ili ne moze.

Back