Hladno mi je

gaga968

Obećava
Poruka
76
Ja sam neko ko ne voli hladnocu. svaka temperatura ispod 24.25.celzijusa ili tako nesto mi ne odgovara.ovi topli dani mi bas prijaju. Okolina se cesto cudi kad kazem da mi je hladno. Pomenucu i cinjenicu da sam pre 7 god.uklonila stitnu zlezdu.sto ima veliki uticaj na to da ne podnosim hladno. Ajmo da malo pricamo o tome.

...pa dobro ja te razumem i meni je hladno cim padne ispod 20 stepeni, mada mi bas ni ovih skoro 40 u gradu ne prijaju....ali to je trenutno tako, nadam se da sledece godine
necu imati taj problem....uvek vise volim i da mi je malo vruce, nego da mi je hladno....ne volim zimu nikako....

...jesi li rekla endokrinologu za to oko hladnoce, i sta je rekao, ako jesi? mislim da bi bilo pametno naglasiti im to, mozda se moze regulisati..

Ja sam neko ko ne voli hladnocu. svaka temperatura ispod 24.25.celzijusa ili tako nesto mi ne odgovara.ovi topli dani mi bas prijaju. Okolina se cesto cudi kad kazem da mi je hladno. Pomenucu i cinjenicu da sam pre 7 god.uklonila stitnu zlezdu.sto ima veliki uticaj na to da ne podnosim hladno. Ajmo da malo pricamo o tome.

Ja sam uzasno zimogrozljiva. Zimi jedem zrna kleke koja pomazu boljoj cirkulaciji i odkako ih kosristim lakse podnosim hladnocu. I cim temperatura padne ispod 20 stepeni, ja recimo oblacim potkosulju i svi mi se cude.

Isti slučaj kao Regina, osim što ne jedem kleku :D

Pored centralnog uvek imam grejalicu da grejem noge.
Čak sam išla i kod vaskularnog da vidim što mi je toliko hladno, da nije problem u cirkulaciji, kaže doca . nije,
neko je zimogrožljiv, neko nije i to je to.
Zato i mrzim zimu jer moram da se trontam kad izlazim :ljutka:

А мени на пример смета врућина, и иначе се нон-стоп знојим и када је хладно, а када је вруће, то су реке зноја. Док обожавам хладноћу, а посебно снег. Када кажем другима да бих се по цео дан ваљао у снегу, они ме гледају као да нисам нормалан.

Dodzi da te zagrejem:cmok:

na selu mi zimi ladno iz jedne u drugu kucu da predjem,dok oni stekaju u dzempericima,znaci rad,kretanje,ishrana,da krv prostruji beli i crni luk,ljuto,rakica,plivanje,tusiranje hladnijom vodom,mora se preseci par puta onda sve lakse

Back