Hladne noge

ariela

Aktivan član
Poruka
1.483
Eto ja taj problem vucem stalno al cini mi se da je ove jeseni jos gore...nosim debele carape tople papuce...spavam u soknama...ali slabo sta pomaze..vec postajeem i nervozna zbog stalne hladnoce u stopalima...napominjem da nekih drugih problema nemam da bi pomislila da sam nesto bolesna a ovo me izludjuje sta da radim zna li neko?:worth::think:

radi vežbe stalno i budi u pokretu.

Nije dovoljno ;) Ja se aktivno bavim sportom, ali dok nisam pocela sa klekom nista nije pomagalo :(

Ima tacno terapija, prvi dan pocnes sa 4 zrna i svaki dan uzimas po jedno vise dok ne dodjes do 11. I onda sledi pauza, e sad ne secam se tacno koliko, pa ides u nazad od 11 zrna do 4. Ja to inace uzimam samo zimi. Mada ovaj rezim sam ispostovala samo prvi put, sada uzimam po malo 3-4 zrna svaki dan cim krene hladno vreme.

nsam eto nista jos preduzimala a najlogicnije mi je ovo sto nisam bas u pokretu...velim sad da nije ipak to sto sam satima u sedecem polozaju i noge su mi ukocene...mad abolje d ane pametujem zasto sam onda i postavljala temu...ramislicu o ovome sto ste napisali..hvala.

Nije dovoljno ;) Ja se aktivno bavim sportom, ali dok nisam pocela sa klekom nista nije pomagalo :(

Ima tacno terapija, prvi dan pocnes sa 4 zrna i svaki dan uzimas po jedno vise dok ne dodjes do 11. I onda sledi pauza, e sad ne secam se tacno koliko, pa ides u nazad od 11 zrna do 4. Ja to inace uzimam samo zimi. Mada ovaj rezim sam ispostovala samo prvi put, sada uzimam po malo 3-4 zrna svaki dan cim krene hladno vreme.

Nekad davno i ja sam bila lenja i neaktivna, meni noge i ruke stalno bile hladne i to mi je išlo na živce sve dok nisam prihvatila obaveze da budem u pokretu i povremeno se bavim sportom, nema mi zime. :D dobro, možda bi trebala jesti jaču i kvalitetniju hranu sa gvožđem, a ti kažeš za kleku i nek to joj pomogne. ;)

Eto ja taj problem vucem stalno al cini mi se da je ove jeseni jos gore...nosim debele carape tople papuce...spavam u soknama...ali slabo sta pomaze..vec postajeem i nervozna zbog stalne hladnoce u stopalima...napominjem da nekih drugih problema nemam da bi pomislila da sam nesto bolesna a ovo me izludjuje sta da radim zna li neko?:worth::think:

Da li si i inace zimljiva. Ako si kao ja onda to nije nista cudno. Pocnem da se dobro osecam tek kada temperatura predje 25 a idealno mi je preko 30...

sex sto vise bez sale,pomaze,jedino ako niste gospa malo starija.a moze i ujutru casica rakije ali samo jedna.

pa mora jedes nesto za bolju cirkulaciju sta znam, da se malo preznojis nesto ljuto ajvar ,crni luk,malo vinca neka rakica,onda kase tusiras malo ladnijom vodom zavrsis od tabana do kolena i listove isto,treba i otici na more to jaca organizam,bazen,trcanje

Evo ja cu ti kazem. Kupi elektricno cebe ili elektricno jastuce , pa pred spavanje ugrejes mesto gde su noge .

Treba pronaci uzrok,i ukoliko je moguce adekvatno leciti isti,a ako to nije moguce,potrebno je preci na ublazavanje simptoma. I jedno i drugo se radi uz konsultaciju sa lekarom,a ne na Krstarici.

Treba pronaci uzrok,i ukoliko je moguce adekvatno leciti isti,a ako to nije moguce,potrebno je preci na ublazavanje simptoma. I jedno i drugo se radi uz konsultaciju sa lekarom,a ne na Krstarici.

Uvece ako ne pije lekove crno vino casa i na lepo oprane suve noge vunene carape i nema problema!

toplo hladno tushiranje

sex sto vise bez sale,pomaze,jedino ako niste gospa malo starija.a moze i ujutru casica rakije ali samo jedna.
E pa i ja sam sredovečna teta sa ledenim stopalima, pa moram da prokomentarišem ovakav stav g-dina Gentlemana:
1. Za sex treba dvoje, a moj suprug nema hladne noge :neutral:. A baš da u neko doba noći idem po selu da tražim kandidata za takvu terapiju - mrzi me ;).
2. Jedna čašica...? Zar ne znaš kako to ide: jedna ko ni jedna, druga kao i prva, a triput i Bog pomaže. Posle toga si :tease: pa ni ne osećaš da li ti zebu noge. Živeli :pivce:.

A sad bez zezanja, kad zimi dugo sedim, recimo pred TV ili za kompom, najviše mi prija plastična flaša puna tople vode. Skinem papuče i držim noge na flaši da se greju, a pomalo i kotrljam flašu pa tako imam i masažu. Poznato je da su na tabanima i mnoge akupunkturne tačke pa mi to dođe i kao neka vrsta akupresure.

Back