HIV?!molim vas za trenutak vremena I iskren odgovori!

Filipp72

Početnik
Poruka
15
Pozdrav svima,pre nego sto postavim par pitanja za kojima konstantno tragam po stranim forumima zelim da cujem od nasih ljudi I doktora sta misle,iznecu celu pricu.. Imao Sam rizican odnos u novembru polovinom 2015 e godine,naime eksces je trajao nekoliko sekundi pri pucanju kondoma I dalje nisam nastavljao,u pitanju je analni hetero odnos sa osobom koju fakticni nisam ni poznavao I tu krece moj pakao..raspitao Sam se I citao kako KO'd nas tako svetski gajdlajn I kao konacan rezultat HIV stanja je test nakon 3 meseca,sacekao Sam tri meseca naravno u paranoji I 90 I Dan otisao u klinicki centar te uradio kompletnu krvnu sliku limfocita stanja celog organizma hormone stitnu I sve ukupne viruse ukljucujuci HIV ...testovi su posle nedelju Dana izasli besprekorni HIV I ostali virusi negativni,naziv HIV testa pise HIV duo elfa negativan/negativno ..citajuci odmah po netu saznajem da je to test 4 e generacije koji trazi ag ab I da je validan vec posle 4,6 nedelja a konacnost posle 3 meseca kao sto Sam uradio bez daljeg testiranja,Ali me u pitanje dovelo ime testa Elfa..vidim da ga svi zavodi koriste kako drzavni tako I privatnih Ali KO'd nas nista ne pise o njemu,apsolutno nigde nista,gde Sam sve informacije morao procitati na stranim stranicama gde pise da je jedan od savremenijih da je naprednija vrsta Elisa testa da je samo drugaciji principal rada jer je kompjuterizovan I da je dosta osetljiviji te je sa njim skracen period prozora,I da se koristi po svetu dosta I da je francuske proizvodnje sto je name dobro jer su jedni od najboljih.al crv sumnje je manjak informacija KO'd nas te samo spominjanje elise..nazvao Sam magistru medlaba I na pitanje o elfi rekla je da je novija varijanta da se sve vise koristiti zbog jednostavnosti brzeg rezultata I pouzdanosti..te da nema greske kad je organizam u pitanju...prolazi vreme pitanje foruma mi produbljuje strah te naravno pomenutih KO'd nas 6 meseci retesta iako je svetski urbani MIT...gde bas napocetku 6 og meseca se blago prehladjujem uz suvi kasalj koji prolazi u 2,3 Dana uz lekove I cajeve..pocinje ponovo paranoja I odlucujem se za novi test za nedaj Boze..no ovaj put je stres I strah bio abnormalan, ne ispavanost ,cigare,alkohol strah..odlazim u medlab privatno jer Sam video da su akreditovani I da rade HIV ag ab 1,2 I da su najskuplji kod nas..radim test I na ukupni hcv ..sutradan sve stize negativno,dakle posle 6eseci I nedelju Dana 187 Dana...u medju vremenu stupam sa doticnom jer me paranoja ubila I insistiram da se testira,gde ona pristaje te odlazi radi test,nalazimo se posle 3 Dana donosi mi uredan negativan test sa licnim podatcima,gde se sumnja u poverenje smiruje jer mi logika govori ko bi pozitivan lagao radio test I doneo sa podatcima tek tako...no kod mog drugog testa opet pise elfa sistem ...tih Dana posle prehlade I stresa pocinje jezik da mi bude SUV I bledunjav sa malo tek tek naslaga PRI korenu,I te stvari su me ubile psihicki jer Jo's uvek delimicno traju ,bude normalan kad operem bikarbonom I kad Sam smiren ujutru je belicast ,I imam osecaj da se osusi kad se stresem,no znage za testove I pakao ja dalje nemam total no s se povukao I otudjio ovih pola godine nigde ne idem..moje pitanje je molim vas da li su ovo zaista dobri testovi ako iko zna?da li je moguca greska lazno negativno dva puta u 6eseci I antitela I virus?da li Sam sto se tice hiva resen sumnje I problema?I poslednje da li sad vec par nedelja belicast suvkast jezik IMA veze sa nekim simptomima jer se ne secam da se ikad desavalo I od cega je to moguce?hvala vam na vremenu I bilo kom vidu pomoci jer ja Sam sa depresijom I ludilom na ivici!hvala

Pozdrav svima,pre nego sto postavim par pitanja za kojima konstantno tragam po stranim forumima zelim da cujem od nasih ljudi I doktora sta misle,iznecu celu pricu.. Imao Sam rizican odnos u novembru polovinom 2015 e godine,naime eksces je trajao nekoliko sekundi pri pucanju kondoma I dalje nisam nastavljao,u pitanju je analni hetero odnos sa osobom koju fakticni nisam ni poznavao I tu krece moj pakao..raspitao Sam se I citao kako KO'd nas tako svetski gajdlajn I kao konacan rezultat HIV stanja je test nakon 3 meseca,sacekao Sam tri meseca naravno u paranoji I 90 I Dan otisao u klinicki centar te uradio kompletnu krvnu sliku limfocita stanja celog organizma hormone stitnu I sve ukupne viruse ukljucujuci HIV ...testovi su posle nedelju Dana izasli besprekorni HIV I ostali virusi negativni,naziv HIV testa pise HIV duo elfa negativan/negativno ..citajuci odmah po netu saznajem da je to test 4 e generacije koji trazi ag ab I da je validan vec posle 4,6 nedelja a konacnost posle 3 meseca kao sto Sam uradio bez daljeg testiranja,Ali me u pitanje dovelo ime testa Elfa..vidim da ga svi zavodi koriste kako drzavni tako I privatnih Ali KO'd nas nista ne pise o njemu,apsolutno nigde nista,gde Sam sve informacije morao procitati na stranim stranicama gde pise da je jedan od savremenijih da je naprednija vrsta Elisa testa da je samo drugaciji principal rada jer je kompjuterizovan I da je dosta osetljiviji te je sa njim skracen period prozora,I da se koristi po svetu dosta I da je francuske proizvodnje sto je name dobro jer su jedni od najboljih.al crv sumnje je manjak informacija KO'd nas te samo spominjanje elise..nazvao Sam magistru medlaba I na pitanje o elfi rekla je da je novija varijanta da se sve vise koristiti zbog jednostavnosti brzeg rezultata I pouzdanosti..te da nema greske kad je organizam u pitanju...prolazi vreme pitanje foruma mi produbljuje strah te naravno pomenutih KO'd nas 6 meseci retesta iako je svetski urbani MIT...gde bas napocetku 6 og meseca se blago prehladjujem uz suvi kasalj koji prolazi u 2,3 Dana uz lekove I cajeve..pocinje ponovo paranoja I odlucujem se za novi test za nedaj Boze..no ovaj put je stres I strah bio abnormalan, ne ispavanost ,cigare,alkohol strah..odlazim u medlab privatno jer Sam video da su akreditovani I da rade HIV ag ab 1,2 I da su najskuplji kod nas..radim test I na ukupni hcv ..sutradan sve stize negativno,dakle posle 6eseci I nedelju Dana 187 Dana...u medju vremenu stupam sa doticnom jer me paranoja ubila I insistiram da se testira,gde ona pristaje te odlazi radi test,nalazimo se posle 3 Dana donosi mi uredan negativan test sa licnim podatcima,gde se sumnja u poverenje smiruje jer mi logika govori ko bi pozitivan lagao radio test I doneo sa podatcima tek tako...no kod mog drugog testa opet pise elfa sistem ...tih Dana posle prehlade I stresa pocinje jezik da mi bude SUV I bledunjav sa malo tek tek naslaga PRI korenu,I te stvari su me ubile psihicki jer Jo's uvek delimicno traju ,bude normalan kad operem bikarbonom I kad Sam smiren ujutru je belicast ,I imam osecaj da se osusi kad se stresem,no znage za testove I pakao ja dalje nemam total no s se povukao I otudjio ovih pola godine nigde ne idem..moje pitanje je molim vas da li su ovo zaista dobri testovi ako iko zna?da li je moguca greska lazno negativno dva puta u 6eseci I antitela I virus?da li Sam sto se tice hiva resen sumnje I problema?I poslednje da li sad vec par nedelja belicast suvkast jezik IMA veze sa nekim simptomima jer se ne secam da se ikad desavalo I od cega je to moguce?hvala vam na vremenu I bilo kom vidu pomoci jer ja Sam sa depresijom I ludilom na ivici!hvala

Jedina greska bi bila da ne odes bar 2 puta il kod 2 psihijatra.

Naslucujem ti da ces do jedno 40ak godina svaki moguci psihosomatski ili koji drugi simptom, bolest, razboljevanje ili reagovanje na bilo kakve stimuluse razmatrati kao simptom AIDS-a.
A takvo zivljenje je mnogo gore nego cak i da imas AIDS i dobre lekove. Pogledaj se sada ! Jos malo i dobices nervozna creva, pritisak, tahikardije, omaglice, susice ti se usta, mozda zeznes i tu stitastu od tolikog stresa, a paradoksalno, i to ces tumaciti da je tacno do side a ne psihogenog porekla.

Sto pre kod psihijatra i ispricaj mu sve to. 500 testa da ti pokazu da si negativan, ti ces reci - "Hm a sta li bi pokazao onaj 501. ? Ijao, kako je ovo slovo na testu, ova rec, sta to znaci, da l je ovo merodavan test, hm mora da nije, pogotovo sto pise da sam negativan".

Psihologija tvog trenutnog ponasanja (koja se doduse poklapa i sa onom od prosecnog paranoidnog antivaksera )

nVqNI3Z.gif

Haha brus li , mikelo legende jedne!hvala na ostrim direktnim kritikama moje psihe I cele situacije,najradije bih da me neko prebije do nesvesti I da se probudio Nov,jer tako kao sto ste napisali tako I treba..al braco moja moram da vam iznesem stanje moje psihicke svesti...mnogo Sam rigorozan ne po pitanju zivota I njenih dela,mnogo Sam radio stvari van moralne kontrole sklodno mladosti I ludilo ,Ali Sam rigorozan po pitanju poverenja I ljudi u njemu..da pojasnim sranje svesti...svestan Sam recimo da je produkt mojih abnormalnih strahova iskljucivo ka bolesti tako I doktorima I celoj prici ukorenila duboko majka..njena bolest I poprilicno svez gubitak njenog zivota na mojim rukama,sve docarano svakodnevnim testovima I doktorskim analizama,no da vas ne mracim Tim licnim dubiozama neka to bude obrazlozenje moje fobije od bolest,a okidac tog straha neka bude moj nepromisljen cin sa osobom koju ne poznajem neposredno posle svih sranja..odatle nepromisljenost,no produkt je paranoja I mojih pola godine psihoticnih strahova ,gestova ,otudjivanja I nepoverenja u test I doktore..ovo Sam napisao kako bih Sam sebi naveo dijagnozu da ne placam I psihologe sad te vas bar malo uverim u svesnost samog sebe iako ste svaku rec apsolutno u pravu!!zato se ogradjujem I dajem sebi snagu I lek prakticnim pitanjima I vasim odgovorima te ujedno I ogromnom podrskom...treba mi hrana za presek mog straha I paranoje te nastavka borbe kroz ovaj zivot jer ocigledno kao sto vidite dva testa ispostovani periodi dokazi od doticne nisu dovoljni,,nazalost Ali bar znam zasto trebaju mi vasi ostri kriticki odgovori na moja glupa pitanja kako bih se trgao..postoji li nogucnost greske na Tim testovima,kakvi su to testovi jel moguce da dva puta ubodem elfu o kojoj Niko nijednu rec nije napisao na celom netu,jel moguce da mi se BA's sad u ovom psihofizickom rastrojstvu desi beo jezik vec jace od pola meseca,plus mi sad I iskoci nesto dole na kozici..da li je zaista sve do psihe i jel moguce da je toliko jaka,i da li nema terotske numeroloske papiroliske kako god greske,kao da me onaj gore kusa do kraja ,da me djavo tera da osluskujem detalje I ne da da ostavim to iza sebe..?nznm sta se desava al eto budite ostri ,budite realni I lupite mi Samar istine,voli vas brat!

Haha brus li , mikelo legende jedne!hvala na ostrim direktnim kritikama moje psihe I cele situacije,najradije bih da me neko prebije do nesvesti I da se probudio Nov,jer tako kao sto ste napisali tako I treba..al braco moja moram da vam iznesem stanje moje psihicke svesti...mnogo Sam rigorozan ne po pitanju zivota I njenih dela,mnogo Sam radio stvari van moralne kontrole sklodno mladosti I ludilo ,Ali Sam rigorozan po pitanju poverenja I ljudi u njemu..da pojasnim sranje svesti...svestan

Sam recimo da je produkt mojih abnormalnih strahova iskljucivo ka bolesti tako I doktorima I celoj prici ukorenila duboko majka..njena bolest I poprilicno svez gubitak njenog zivota na mojim rukama,sve docarano svakodnevnim testovima I doktorskim analizama,no da vas ne mracim Tim licnim dubiozama neka to bude obrazlozenje moje fobije od bolest,a okidac tog straha neka bude moj nepromisljen cin sa osobom koju ne poznajem neposredno posle svih sranja..odatle nepromisljenost,no produkt je paranoja I mojih pola godine psihoticnih strahova ,gestova ,otudjivanja I nepoverenja u test I doktore..ovo

Sam napisao kako bih Sam sebi naveo dijagnozu da ne placam I psihologe sad te vas bar malo uverim u svesnost samog sebe iako ste svaku rec apsolutno u pravu!!zato se ogradjujem I dajem sebi snagu I lek prakticnim pitanjima I vasim odgovorima te ujedno I ogromnom podrskom...treba mi hrana za presek mog straha I paranoje te nastavka borbe kroz ovaj zivot jer ocigledno kao sto vidite dva testa ispostovani periodi dokazi od doticne nisu dovoljni,,nazalost Ali bar znam zasto trebaju mi vasi ostri kriticki odgovori na moja glupa pitanja kako bih se trgao..postoji li nogucnost greske na Tim testovima,kakvi su to testovi jel moguce da dva puta ubodem elfu o kojoj

Niko nijednu rec nije napisao na celom netu,jel moguce da mi se BA's sad u ovom psihofizickom rastrojstvu desi beo jezik vec jace od pola meseca,plus mi sad I iskoci nesto dole na kozici..da li je zaista sve do psihe i jel moguce da je toliko jaka,i da li nema terotske numeroloske papiroliske kako god greske,kao da me onaj gore kusa do kraja ,da me djavo tera da osluskujem detalje I ne da da ostavim to iza sebe..?nznm sta se desava al eto budite ostri ,budite realni I lupite mi Samar istine,voli vas brat!

Ako smem da te zamolim kada kuckas duzi tekst da ga razdvajas ENTER tasterom u vise manjih, drugih, odvojenih delova, jer je lakse za citanje i tumacenje?

Vise brate moj isfustriran,izmoren I na cosku sa zivcima nego isprepadan
Pun mi ***** ove teme I razmisljanja
Veruj mi.posle jebanja nema kajanja,
Al Aj brate da nisam ko debil pola
Godine cekicao sa testovima I odradio
Sve pa ajd da kukam u prazno ko degen.
Nego kao uz tri lepe ***** materine
Pocnu tripovi koje nisam nikad imao.
Sad mi e pobeli jebeni jezik I ta sranja
Odsecu ga majke mi,a nem volje vise
Da idem da radim testove pun mi je ***** debilnih doktora,zato Sam I pitao
Kakvi su to jebeni testovi,I otkud BA's ti
Simptomi I'll sta vec,jel treba ono za 60
Godina da se testiram jebeno da znas sta se desava?***** ti I testove I sve

Slobodno buraz pisi I rokaj sta god mislis,zato Sam I ispisao ovu temu.
Jer mi je muka od jebenih indusa kineza talibana I ostalih debilnih stranih
Foruma o hivu a ovi nasi po Dr.rs I
Ostalim su u fazonu pipno Sam ribu dole
Jel umirem,poljubio Sam kurvu jel imam
Sidu it'd..a informacije su od doktora iz 45 kad se zavrsio drugi svetski..brate
Juce citam engleska I ostali 5 generacije testova rezultati za sat prove nedelje siguran rezultat ,lekovi
16 e generacije,KO'd nas te Jo's lece
Lubenicama I nekim lukom izgleda..
A informacije tipa dodji milune za 20 godina da vidimo jel imas sidu..par
Likova Sam video da pisu skladno sa
Ostatkom sveta..no ljudovi moji eto da
Mi se mizerija I haludze ostvare pa da
Sam domaci vunderkin sto je posle pola
Godine negativan a posle pozitivan kao
90 o godisnji ratni veteran sa izvadjenim
Organizma,a ne 27 o godisnjak
Odlepljeni sa zivcima,bar cu biti poznat e..lol :0 nznm sta da radim majke mi..
Bio Sam sa tonu devojaka nikad se nisam tripovao,I sad Sam odlepio jer
Ovu Aj sto ne znam nego je Jo's sva ne
Bih joj ni bajs ostavio da cuvaj,Jo's znam da je nije gazio samo onaj sto je
Trcao na bus,I ova sranja sa simptomima bas sad 7 I mesec prokleti
Istetoviracu ga na celo..I nigde informacije e do jaja test nije do jaja test
I kraj ,al ajd dobrodosli u srbistan,a ja
Cu u monahe vidi kastriracu se posle
Ovoga..no Aj da skratim I da vas ne smaram,znaci nema leba I teoretske
Sanse da taj duo pogresii dva puta u
Pola godine?I simptomi su poklon
Paranojcine?hvala

Nemoj da trolujes :P
Izbegavam da dajem duze objasnjenje, vidis da je i ovako isprepadan :D

Pa nije trol ako sam napisao na kraju da se salim. :mrgreen:

A sta mislis da ga uputimo na Sladju Velkov, ja cuo ona se hvalila da ume da leci sidu? :mrgreen:

A za ovoga, nema "leka" samo totalno obezvredjivanje i trolovanje onog aod cega sumnaj da boluje, kako bi sei i sam na kraju opustio i shvatio da je problem samo u iracionalnoj briGi koja je tu nepotrebna jer se istraumirao.

- - - - - - - - - -

Slobodno buraz pisi I rokaj sta god mislis,zato Sam I ispisao ovu temu.
Jer mi je muka od jebenih indusa kineza talibana I ostalih debilnih stranih
Foruma o hivu a ovi nasi po Dr.rs I
Ostalim su u fazonu pipno Sam ribu dole
Jel umirem,poljubio Sam kurvu jel imam
Sidu it'd..
a informacije su od doktora iz 45 kad se zavrsio drugi svetski..brate
Juce citam engleska I ostali 5 generacije testova rezultati za sat prove nedelje siguran rezultat ,lekovi
16 e generacije,KO'd nas te Jo's lece
Lubenicama I nekim lukom izgleda..
A informacije tipa dodji milune za 20 godina da vidimo jel imas sidu..par
Likova Sam video da pisu skladno sa
Ostatkom sveta..no ljudovi moji eto da
Mi se mizerija I haludze ostvare pa da
Sam domaci vunderkin sto je posle pola
Godine negativan a posle pozitivan kao
90 o godisnji ratni veteran sa izvadjenim
Organizma,a ne 27 o godisnjak
Odlepljeni sa zivcima,bar cu biti poznat e..lol :0 nznm sta da radim majke mi..
Bio Sam sa tonu devojaka nikad se nisam tripovao,I sad Sam odlepio jer
Ovu Aj sto ne znam nego je Jo's sva ne
Bih joj ni bajs ostavio da cuvaj,Jo's znam da je nije gazio samo onaj sto je
Trcao na bus,I ova sranja sa simptomima bas sad 7 I mesec prokleti
Istetoviracu ga na celo..I nigde informacije e do jaja test nije do jaja test
I kraj ,al ajd dobrodosli u srbistan,a ja
Cu u monahe vidi kastriracu se posle
Ovoga..no Aj da skratim I da vas ne smaram,znaci nema leba I teoretske
Sanse da taj duo pogresii dva puta u
Pola godine?I simptomi su poklon
Paranojcine?hvala

Hehe, takav ce i nas Mikelo da bude za jedno 20 godina. :mrgreen:

Zavrsio fax 2015. a zamisli ovi jadni sto ce da im pise 2040. godine. :mrgreen::hahaha::rotf: Jos gore, one sto ce da leci live tada. :mrgreen:

Buraz, pa valjda lekari imaju neke simFozijume i strucna usavrsavanja majku mu, onda ono kao deca, druzenja i okupljanja u nekim banjama, exkurzije gde pricaju o novim dostignucima i tako to....

Mada, nacelno, podrzavam sto dajes sansu mladim strucnjacima. :mrgreen::lol:

Hahaha pa dobro znam da su dobri oni I da se usavrsavaju ***** li ga..
Nego ja kazem za informacije po
Netu sto Sam sebi hranio strah sa
Njima su uglavnom iz 2003 e a ne mogu
Da verujem da u 2016 oj nema ono
Bar jedan sajt gde pise e ljudi tako
I tako 4 generacija,taj kvalitet,to vreme
,ta cena it'd..zamisli sta je sa vise od
Pola ljudi sto ne znaju engleski,a tek
Druga polovina sto je nepismena..kazem ti nisam pametnjakovic al mi neverovatno, da
Svuda pise cifra I naziv testova od
Drzavnih do privatnih,a nista o njima.
Veruj mi kucaj elfa duo test jedini Sam,
Lik na netu jebenom sto je napisao o
Njima,naravno preveo od stranih
Paranoicara I doktora,I bilo
Mi je to u glavi
Sto ti kazes dobro su nam doktori,
Ne bi koristili nesto sto ne valja.
Al Aj da ja sad ne kenjam tu puno,
I da ne komentarisemo njih I
Njihove banje :) jer ce biti tu,skolovace
Se zaradjivati lepo I leciti I kad crknem,
I 2040 e haha.da suzimo pricu na mene
I na moj dal psiho dal realan problem.
Pa me kritikuj ili podrzi na tu temu
I moju brigu..:*

Pa nznm sad pocetkom maja pocnem da kasljem kao I dosta njih tad po povratku iz cg,od promene klime I svega
.uzmem tablete za suv kasalj I prodje
Bukvalno za 3 Dana..al tad mi je krenula teska paranoja.nisam mogao spavati,
Pusio kao turcin,pio I 16 og ponovim taj duo test,sve OK..tad mi se poceo susiti jezik I pobeli al nema tu nekih naslaga ima pri korenu malo tanak sloj al je tu..ima tu I dehidracije jer Sam puno pio.
I imam osecaj da on pobeli I osusi se cim se stresem I uznemirim.kad ne razmislajm I kad Sam smiren kul je I bez ciscenja.

Nznm koju god bolest da procitas pise da je stres main uzrok.a iskren da budem ,mene je od Maja strah,stres,I razmisljanja treslo abnormalno svaki Dan,po ceo Dan..probudim se u 8 navece,I do ujutru razmisljanja..do te granice da nisam test mogao ni doziveti.
Pise da je beo jezik krajnji simptom uznapredovale bolesti,I javlja se kao kandidijaze.. Fleke po jeziku ,zdrelu,obrazima..nije mi tako,osusi se I pobeli..

Pa nznm sad pocetkom maja pocnem da kasljem kao I dosta njih tad po povratku iz cg,od promene klime I svega
.uzmem tablete za suv kasalj I prodje
Bukvalno za 3 Dana..al tad mi je krenula teska paranoja.nisam mogao spavati,
Pusio kao turcin,pio I 16 og ponovim taj duo test,sve OK..tad mi se poceo susiti jezik I pobeli al nema tu nekih naslaga ima pri korenu malo tanak sloj al je tu..ima tu I dehidracije jer Sam puno pio.
I imam osecaj da on pobeli I osusi se cim se stresem I uznemirim.kad ne razmislajm I kad Sam smiren kul je I bez ciscenja.

Pa zar ti ovo nije dokaz covece da si tesko anxiozan u poslednje vreme da ti se izakumulirao hronicni stres i da si na pragu da dozivis panicne napade koji ce postati kasnije mozda panicni poremecaj, pa ces biti posle uveren 100% da je AIDS, kada fizicki izmeris senzacije organa (pritisak, puls, omaglice, gusenja, hiperventilacija, vertigo, povracanje, prolivi ) itd., Ladno imas da se istripujes da ces umreti do kraja godine.

Nema vise sta da cekas, pravas kod psihoterapeuta ili psihijatra-psihoterapeuta, mozda ti pomogne psihoterapija a mozda ce morati i farmakoterapija zajedno uz psihoter.

Back