Pozdrav svima,pre nego sto postavim par pitanja za kojima konstantno tragam po stranim forumima zelim da cujem od nasih ljudi I doktora sta misle,iznecu celu pricu.. Imao Sam rizican odnos u novembru polovinom 2015 e godine,naime eksces je trajao nekoliko sekundi pri pucanju kondoma I dalje nisam nastavljao,u pitanju je analni hetero odnos sa osobom koju fakticni nisam ni poznavao I tu krece moj pakao..raspitao Sam se I citao kako KO'd nas tako svetski gajdlajn I kao konacan rezultat HIV stanja je test nakon 3 meseca,sacekao Sam tri meseca naravno u paranoji I 90 I Dan otisao u klinicki centar te uradio kompletnu krvnu sliku limfocita stanja celog organizma hormone stitnu I sve ukupne viruse ukljucujuci HIV ...testovi su posle nedelju Dana izasli besprekorni HIV I ostali virusi negativni,naziv HIV testa pise HIV duo elfa negativan/negativno ..citajuci odmah po netu saznajem da je to test 4 e generacije koji trazi ag ab I da je validan vec posle 4,6 nedelja a konacnost posle 3 meseca kao sto Sam uradio bez daljeg testiranja,Ali me u pitanje dovelo ime testa Elfa..vidim da ga svi zavodi koriste kako drzavni tako I privatnih Ali KO'd nas nista ne pise o njemu,apsolutno nigde nista,gde Sam sve informacije morao procitati na stranim stranicama gde pise da je jedan od savremenijih da je naprednija vrsta Elisa testa da je samo drugaciji principal rada jer je kompjuterizovan I da je dosta osetljiviji te je sa njim skracen period prozora,I da se koristi po svetu dosta I da je francuske proizvodnje sto je name dobro jer su jedni od najboljih.al crv sumnje je manjak informacija KO'd nas te samo spominjanje elise..nazvao Sam magistru medlaba I na pitanje o elfi rekla je da je novija varijanta da se sve vise koristiti zbog jednostavnosti brzeg rezultata I pouzdanosti..te da nema greske kad je organizam u pitanju...prolazi vreme pitanje foruma mi produbljuje strah te naravno pomenutih KO'd nas 6 meseci retesta iako je svetski urbani MIT...gde bas napocetku 6 og meseca se blago prehladjujem uz suvi kasalj koji prolazi u 2,3 Dana uz lekove I cajeve..pocinje ponovo paranoja I odlucujem se za novi test za nedaj Boze..no ovaj put je stres I strah bio abnormalan, ne ispavanost ,cigare,alkohol strah..odlazim u medlab privatno jer Sam video da su akreditovani I da rade HIV ag ab 1,2 I da su najskuplji kod nas..radim test I na ukupni hcv ..sutradan sve stize negativno,dakle posle 6eseci I nedelju Dana 187 Dana...u medju vremenu stupam sa doticnom jer me paranoja ubila I insistiram da se testira,gde ona pristaje te odlazi radi test,nalazimo se posle 3 Dana donosi mi uredan negativan test sa licnim podatcima,gde se sumnja u poverenje smiruje jer mi logika govori ko bi pozitivan lagao radio test I doneo sa podatcima tek tako...no kod mog drugog testa opet pise elfa sistem ...tih Dana posle prehlade I stresa pocinje jezik da mi bude SUV I bledunjav sa malo tek tek naslaga PRI korenu,I te stvari su me ubile psihicki jer Jo's uvek delimicno traju ,bude normalan kad operem bikarbonom I kad Sam smiren ujutru je belicast ,I imam osecaj da se osusi kad se stresem,no znage za testove I pakao ja dalje nemam total no s se povukao I otudjio ovih pola godine nigde ne idem..moje pitanje je molim vas da li su ovo zaista dobri testovi ako iko zna?da li je moguca greska lazno negativno dva puta u 6eseci I antitela I virus?da li Sam sto se tice hiva resen sumnje I problema?I poslednje da li sad vec par nedelja belicast suvkast jezik IMA veze sa nekim simptomima jer se ne secam da se ikad desavalo I od cega je to moguce?hvala vam na vremenu I bilo kom vidu pomoci jer ja Sam sa depresijom I ludilom na ivici!hvala