HITTNOOOOOOOOOO !!! Mikrofon radi ali ne radi

gost 225213

Primećen član
Poruka
718
Pozdrav forumasi,

Sa ovim se do sada nikad nisam sreo.

Prvo, svi originalni drajveri za zvuk na acer e5-571 laptopu su instalirani. Sve radi, laptop je nov, i hardverski sve radi.
Mikrofon kada udjem u sound settings u control panelu i tab recording pokazuje da registruje zvuk pomeraju se zelene crtice u zavisnosti od snage zvuka. MEdjutim kada krenem da set up mirkofon i dodjem do testa jezika gde treba da izgovorim onu recenicu nista se ne cuje, nikakav zvuk se ne registruje. Takodje podeseno je sve da bude realtek default i to su jeidni uredjaji, i plus mi se isto desava na skajpu , sve ga registruje , prikauzje da device woking proprely, ali kad treba da snmi glas za test i na skajpu ne uspeva.

STA SE DESAVA? DA LI EJ NEKO IMAO OVAJ PROBLEM?
Windows 7 ultimate 64 bita je u pitanju

Pozdrav forumasi,

Prvo, svi originalni drajveri za zvuk na acer e5-571 laptopu su instalirani. Sve radi, laptop je nov, i hardverski sve radi.
Mikrofon kada udjem u sound settings u control panelu i tab recording pokazuje da registruje zvuk pomeraju se zelene crtice u zavisnosti od snage zvuka. MEdjutim kada krenem da set up mirkofon i dodjem do testa jezika gde treba da izgovorim onu recenicu nista se ne cuje, nikakav zvuk se ne registruje. Takodje podeseno je sve da bude realtek default i to su jeidni uredjaji, i plus mi se isto desava na skajpu , sve ga registruje , prikauzje da device woking proprely, ali kad treba da snmi glas za test i na skajpu ne uspeva.

Да ли имаш инсталиран овакав програм:

1322514201.jpg

ovi realtekovi drajveri su odlicni.

automatski detektuju da je nesto ukljuceno i pitaju sta si ukljucio . tada stikliras mikrofon.

treba i deinstalirati hdmi drajvere koji se instaliraju pri instaliranju drajvera za grafiku

Да,

ову сам слику само као пример приказао, зависи који драјвер и софтвер треба за његов лаптоп. Није дао никакве податке... :)

Иначе ови звучни софтвери подржани су са воома добрим драјверима за звук, и они се накнадно инсталирају... :)

У сваком случају, види се по његовом тексту да је пореметио подешавања, и ту мора сам да се снађе, или да му неко директно изврши подешавања звука... :)

Pozdrav forumasi,

hm...bez obzira sto on tebi pokazuje mikrofon kao ukljucen,mislim da se opcija za mikrofon mora posebno rucno stiklirati,to jest,odabrati mikrofon kao uredjaj. ja imam windows xp,ali moras otici u recording devices i odabrati mikrofon,stiklirati ga. mozda ce ti ova slika malo pomoci. takodje,ako je pretih,moras mu dodati boost opciju.
hhh.JPG

Back