Hitovi 90-tih (1991-2000)

Zaboravi u uvodu, valjalo bi da pored pesme, okačite i žanr/pravac, lakše se snaći, a i lepše izgleda.... može i gruba definicija rok, pop, hip-hop, šta ja znam, možda ima neko ko ne trpi baš neki pravac, pa da ne klikće džaba na link/video :D

progresivni metal

Video sam nesto, slicno, ne i isto....ali sad ima mnogo tema koje su aktivne, jako su slicne, imas one koje ko da su braca blizanci, i postoje skupa, i niko se ne buni, sve ja to vidim i cutim, sta da radim.... imas ti i druge muzicke podforume koji eto zjape prazni, a ovde eto samo se gomilaju nove, slicne i iste teme, sve ja to vidim, ali eto cutim i teram svoje... vidis na ovoj temi ima i jedna uslov, pa ako po nicemu drugome, po tome je jedinstvena

Vast, alternativni rok, album "Visual Audio Sensory Theater"

Zamislite da nikada niste saznali za Cepeline i Dorse, e ovaj bend je upravo to, neki mix ova dva benda, ali opet jedinstven, genijalan i na nesrecu nepoznat ...frontmen malo i lici na Morisona, mada ne voli da ga porede sa njime.

Grupa "The Tea Party", album "Splendor Solis", njihov prvenac, pravac alternative rock, progressive rock

Poslednja izmena:
zavisi, i ovi moji "anonimni" se nalaze na mnogim hit listama, prihvaćeni su među ljudima koji prate i razumeju taj pravac, e sad ako je hit samo ono sto tamo neki vrhovni papa proglasi, onda možemo i Bibera i Cecu da kacimo, jbg. nemaju svi istu bazu fanova i kesa da se probiju do svacijeg TV-a.

Kapiram ja tebe odlicno, zato sam ostavio ispod svake teme kratak uvod, gde nedvosmisleno kazem o smislu teme, znaci jesu hitovi, znaci ono sto smatras da valja, da je dobro, probrano.... e sad ako je hit, samo ono sto drugi proglase da valja, onda cemo dobiti vrlo usku i ogranicenu temu.

Ih, sto tesko.... imas neku stvar, koju volis, smatras da nista nije losija od singla, okacis I mirna Backa.... imas mnoge bendove koji ne izbacuju singlove, nego okace ceo album, kao 70-tih recimo, ili zbog materijalne prirode, odaberu jednu pesmu, kao spot.... a imas opet neke koji za svaku stvar naprave spot, a realno sve nesto bzv. , neko zalepi etiketu "hit" i vozi.... aj stavljaj probrane stvari, sta si se bre stisnuo :D

Back