HITNO!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema vise akcija za krv, a to je velika greska.
Znas li kad cu ja da odem u bolnicu da dam krv, eventualno jendom godisnje ako sam bash dokon, ali kad bi oni redovno organizovali akcije pa dolazili kod dobrovoljaca onda bih sigurno dao 3 puta godisnje.

zelenooka:
Nije nameštaljka, pa zar bi se neko na ovaj način šalio? :?
0- krvna grupa je do pre par godina bila univerzalni davalac, ali više nije.
Beba je krvna grupa AB-. Znači, u obzir dolaze AB-, A- i B-.
Ja sam u utorak dala krv, jer sam B-. Ova beba Samardžić je podmirena za ovu nedelju, ali možda će joj krv trebati i sledeće nedelje.
Krv se može dati u Zavodu za transfuziju krvi, ulica Svetog Save 39. Rade od 07-19.
Uostalom, ako ste rešeni da krv date, ima još puno beba (i ne samo beba) kojima je krv potrebna.

Iskreno prvi put od tebe cujem da vise moja krvna grupa nije univerzalni davaoc VEC SAM 3 PUTA POMOGAO DAVAJUCI SVOJU KRV , po 450 ml i niko se nije jos zalio ... ma ako nekome treba , pogledace oglas i javiti ako hoce moju krv !!!!

Aman ljudi, jel vi citate sta pise ? Potrebna je AB, A i B Rh - k. grupa !

Nekada je vazilo pravilo da je AB opsti primalac , a O opsti davalac -> sto je u principu tacno. Medjutim, najbolje je primiti svoju krvnu grupu i danas se tako radi.
Kako je ovde rec o specificnom i hitnom slucaju, u obzir dolaze i A i B Rh - ( pored AB Rh - ).

Dakle, ko ispunjava taj kriterijum neka se javi !!!!!

ja sam A- i poslala sam im svoje podatke ali su mi rekli da stvar sada vise nije tako urgentna i prijavilo je jako mnogo ljudi ( sto je za svaku pohvalu),tako da ce zvatia kad zatreba

Suzy:
da....zato ovaj mail po meni i kojim kolegama nema nikakve logike.....i veze sa istinom....
cak je isti na drugim forumima i zakljucan...jer dati telefon je namestaljka nekome...koliko sam ja cula.....

Zalosno je da se ovakve teme gdje se trazi pomoc zakljucavaju i odmah se nesto sumnja, dok su forumi puni raznih gluposti i budalastinja koje se ne zakljucavaju!
To je odraz osjecaja za humanost! Tuno, tuzno.... :-(
I u moje ime, hvala svima koji pomazu!

zaključane jesu, ali ostale lepljive...
što znači da su ostavljene da se pročitaju i na prvom mestu!
i nema ni šta da se piše, ako hoćeš javiš se, ako ne...
nerviraju me ti komentari koa što je čula suzy kako je neko nekome namestio...
stavno smo mi čudan neki svet...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back