HITNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne preostaje ti ništa sad nego da mu veruješ. A da će im biti nešto...ako do sada nije počeo da deluje otrov, ne verujem ni da će delovati. Držim ti pesnice da sve dobro prođe.
Znam da se ljudima kod trovanja daje aktivni ugalj, to su kao neke tablete koje pokupe otrov, ima u svakoj apoteci, pa možda da im to daš.

Zive vec na selu, imaju ogromno dvoriste i kucicu u kojoj su,nisu vezani, apsolutno sve uslove za lep zivot! Uzasno smo vezane sestre i ja za njih, i stvarno ne znamo sta bi bez njih! Proslo je nekih sat ipo, nema promena! Sutra cu cim svane da pokupujem te vitamine i protivotrov, pa nek im je Bog u pomoci!

Ljudi, molim vas da mi pomognete!!!!! Psi su mi pojeli otrov iz 3 grupe otrova, i ne znam sta da im dam sem mleka???? Veterinar ne radi sad, a apoteke su zatvorene da kupim K1 koji je za to trovanje!!!!! POMOZITE MOLIM VAS!!!!

Probaj sa pirincanom vodom,ako odbijaju, probaj da im das na spric. Ili mu stavi so na jezik kako bi povratio. Mom bratu je to pomoglo da spasi pse,kada su pojeli otrov.

Prati da ne dobiju temperaturu, ako su otrovi 3. grupe nije tolika kolicina opasnosti. Veterinar ispira zeludac sodom bikarbonom a ti za to nemas uslove i ne mozes to da radis. Ako imas medicinski ugalj daj im po 2 tablete, bolji je od mleka jer skuplja otrove a i ne dozvoljava da ih creva apsorbuju. To ti je to. Ako dobiju temperaturu moras da ih hladis. El znas da izmeris temperaturu psu?

Valjda od silnog mleka, jedno je dobilo proliv, i izbacilo te granulice od otrova! Mislim da je to dobro..... Normalno se ponasaju, jedu normalno, jurcaju celo jutro....Nemoguce je da otrov deluje kasnije...popodne cu im dati medicinski ugalj i vitamin K1...Cisto prevencije radi!

Otrova se i ja mnogo plašim.Na žalost, koker španijel mi je od otrova pre deset godina uginuo,zajedno sa još tri psa u komšiluku, kome je otrov preko ograde bačen u komadu mesa.Moj maltezer je pre tačno godinu dana ,kad je bio štene ,samo odgrizao list difenbahije i bilo je SRTAŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠNO(temperatura, groznica ,povraćanje, pena, otežano disanje...).Srećom pa nam je veterinar brzo došao .
Čuvaj svoje pse i drago mi je da su dobro.

Back