Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
užasi promiskuiteta
![]()
Аман, са ким се сексао?!И каква је то баш БУКА била?
Иначе, не сматрам страшним мастурбацију дедину, него, све оно што прати уводни пост, да је свиња и слично... Бојим се да постављачица крије нешто што јој смета већ годинама. И то вероватно не сме да каже родитељима.
sam sa sobom, autoseksАман, са ким се сексао?!И каква је то баш БУКА била?
Иначе, не сматрам страшним мастурбацију дедину, него, све оно што прати уводни пост, да је свиња и слично... Бојим се да постављачица крије нешто што јој смета већ годинама. И то вероватно не сме да каже родитељима.
Živim sama u garsonjeri... deda mi je došao pre neki dan u posetu. Prespavao je kod mene. Oko pola tri mene je probudila neka buka. Okrenula sam se i videla njega kako masturbira u krevetu do mog. To je trajalo sekund-dva. Posle toga sam ustala. Nisam upalila svetlo. Iskreno nisam znala kako da reagujem. Bilo me je sramota. Čini mi se da sam videla kako drži ćebe izdignuto. Samo o tome razmišljam već tri dana. Ne mogu shvatiti da li se to stvarno dogodilo. Zdrav razum mi govori da nije. Polako sam sebe ubedila da se to nije dogodilo i da sam to izmislila i sama sebi nametnula. Kako razgraničiti šta je stvarnost, a šta nije?
Vau!
Znači ako se mama sexa to je fuj, bljak, no, no?
Ako deda ima sexualne o nije bolesno samo nije prijatno.
Ne razumem. Svi mogu da se sexaju, osim mame. Jadna mama.
Meni je ovo bolesno...skroz bolesno...
Mislim, svi to rade od -7 do 107+.....ali ne znam šta da mislim o matorom čoveku koji ne može da se suzdrži od toga jedno veče....osim da mu nešto debelo fali..Mene bi, a cenim i svakog normalnog čoveka, bilo sramota i da pomislim na tu delatnost da spavam u krevetu pored unuke, deteta, keve, sestre, nebitno....Ne znam, stvarno mi je ovo bolesno..
Hihihi....ovo s dedom je kao da mi se mama i tata sexaju u krevetu pored mog...Ja stvarno nikad nisam imao problem da prihvatim sexualnost drugih ljudi, uključujući i roditelje, babe, dede, i to nikad nije bila tabu tema u mojoj kući ....mislim, od kako sam počeo da vilenim noćom kao sredjnoškolac, čuo sam roditelje ebem ga koliko puta kad to rade u susednoj sobi i znali su da sam ih koji put čuo.. ali ovo.....uf, što je mnogo, mnogo je...![]()
Аман, са ким се сексао?!И каква је то баш БУКА била?
Svinja jeste... maltretira celu porodicu godinama... spletkari, pravi probleme, trudi se da napravi svađe. Nekako prva asocijacija kad mi neko njega spomene je "Odvratno muško sa ogromnim seksualnim nagonom koji ne kontroliše, svinja."
Ali mislila sam da je to samo asocijacija, bzv stvorena.
Svinja jeste... maltretira celu porodicu godinama... spletkari, pravi probleme, trudi se da napravi svađe. Nekako prva asocijacija kad mi neko njega spomene je "Odvratno muško sa ogromnim seksualnim nagonom koji ne kontroliše, svinja."
Ali mislila sam da je to samo asocijacija, bzv stvorena.
Da li si sigurna da se nije samo češao? I bez posebne istrage kada bih sada morao da se opredelim, pre bih tvrdio da je u pitanju češanje!Živim sama u garsonjeri... deda mi je došao pre neki dan u posetu. Prespavao je kod mene. Oko pola tri mene je probudila neka buka. Okrenula sam se i videla njega kako masturbira u krevetu do mog. To je trajalo sekund-dva. Posle toga sam ustala. Nisam upalila svetlo. Iskreno nisam znala kako da reagujem. Bilo me je sramota. Čini mi se da sam videla kako drži ćebe izdignuto. Samo o tome razmišljam već tri dana. Ne mogu shvatiti da li se to stvarno dogodilo. Zdrav razum mi govori da nije. Polako sam sebe ubedila da se to nije dogodilo i da sam to izmislila i sama sebi nametnula. Kako razgraničiti šta je stvarnost, a šta nije?
Šta se to od tebe očekuje pa treba da budeš načisto?Bitno je što ja nisam čista sa sobom.