Hitno!

Аман, са ким се сексао?! :eek: И каква је то баш БУКА била?
Иначе, не сматрам страшним мастурбацију дедину, него, све оно што прати уводни пост, да је свиња и слично... Бојим се да постављачица крије нешто што јој смета већ годинама. И то вероватно не сме да каже родитељима.

Иначе, не сматрам страшним мастурбацију дедину, него, све оно што прати уводни пост, да је свиња и слично... Бојим се да постављачица крије нешто што јој смета већ годинама. И то вероватно не сме да каже родитељима.

A ja sve mislim da je pokušaj neslane šale...bar prema drugim postovima postavljačice :whistling:

sam sa sobom, autoseks :mrgreen:

a sto se tice buke, pa mozda je stenjao, mozda je imao gadno klizav lubrikant pa se osamario, mozda je probudilo mrdanje kreveta ili pokrivaca, ili samo glasno disanje samo po sebi
omgwtf pa nisu svi kao zaliveni, ni sami sa sobom ni sa drugima

ps: a mozda zvuk vibratora :mrgreen:

Ако је стењао и уздисао, ако је био жесток аутосекс, онда није питње да ли је сањала, зар не?
У сваком случају, деда није хтео да прикрије своју делатност, јер да је то хтео, отишао би у купатило, на пример. (Мислим, тешко да би отишао на терасу или у ходник. ;) )
Дакле, ако је прича истинита, онда је деда желео да је пробуди. А зашто..ја то не знам, а бојим се да постављачица слути. И да је то део који она не сме да призна себи, то жели да је сан.

rman11191l.jpg

Živim sama u garsonjeri... deda mi je došao pre neki dan u posetu. Prespavao je kod mene. Oko pola tri mene je probudila neka buka. Okrenula sam se i videla njega kako masturbira u krevetu do mog. To je trajalo sekund-dva. Posle toga sam ustala. Nisam upalila svetlo. Iskreno nisam znala kako da reagujem. Bilo me je sramota. Čini mi se da sam videla kako drži ćebe izdignuto. Samo o tome razmišljam već tri dana. Ne mogu shvatiti da li se to stvarno dogodilo. Zdrav razum mi govori da nije. Polako sam sebe ubedila da se to nije dogodilo i da sam to izmislila i sama sebi nametnula. Kako razgraničiti šta je stvarnost, a šta nije?

Meni je ovo bolesno...skroz bolesno...:pop:
Mislim, svi to rade od -7 do 107+.....ali ne znam šta da mislim o matorom čoveku koji ne može da se suzdrži od toga jedno veče....osim da mu nešto debelo fali..Mene bi, a cenim i svakog normalnog čoveka, bilo sramota i da pomislim na tu delatnost da spavam u krevetu pored unuke, deteta, keve, sestre, nebitno....Ne znam, stvarno mi je ovo bolesno..

Vau!
Znači ako se mama sexa to je fuj, bljak, no, no?
Ako deda ima sexualne o nije bolesno samo nije prijatno.
Ne razumem. Svi mogu da se sexaju, osim mame. Jadna mama.

Hihihi....ovo s dedom je kao da mi se mama i tata sexaju u krevetu pored mog...Ja stvarno nikad nisam imao problem da prihvatim sexualnost drugih ljudi, uključujući i roditelje, babe, dede, i to nikad nije bila tabu tema u mojoj kući ....mislim, od kako sam počeo da vilenim noćom kao sredjnoškolac, čuo sam roditelje ebem ga koliko puta kad to rade u susednoj sobi i znali su da sam ih koji put čuo.. ali ovo.....uf, što je mnogo, mnogo je...:D

Meni je ovo bolesno...skroz bolesno...:pop:
Mislim, svi to rade od -7 do 107+.....ali ne znam šta da mislim o matorom čoveku koji ne može da se suzdrži od toga jedno veče....osim da mu nešto debelo fali..Mene bi, a cenim i svakog normalnog čoveka, bilo sramota i da pomislim na tu delatnost da spavam u krevetu pored unuke, deteta, keve, sestre, nebitno....Ne znam, stvarno mi je ovo bolesno..

Hihihi....ovo s dedom je kao da mi se mama i tata sexaju u krevetu pored mog...Ja stvarno nikad nisam imao problem da prihvatim sexualnost drugih ljudi, uključujući i roditelje, babe, dede, i to nikad nije bila tabu tema u mojoj kući ....mislim, od kako sam počeo da vilenim noćom kao sredjnoškolac, čuo sam roditelje ebem ga koliko puta kad to rade u susednoj sobi i znali su da sam ih koji put čuo.. ali ovo.....uf, što je mnogo, mnogo je...:D

priznaj da ne volis stare ljude :tiganj:

Svinja jeste... maltretira celu porodicu godinama... spletkari, pravi probleme, trudi se da napravi svađe. Nekako prva asocijacija kad mi neko njega spomene je "Odvratno muško sa ogromnim seksualnim nagonom koji ne kontroliše, svinja."
Ali mislila sam da je to samo asocijacija, bzv stvorena.

Svinja jeste... maltretira celu porodicu godinama... spletkari, pravi probleme, trudi se da napravi svađe. Nekako prva asocijacija kad mi neko njega spomene je "Odvratno muško sa ogromnim seksualnim nagonom koji ne kontroliše, svinja."

A što te deda asocira na čoveka sa viškom sexualnog nagona koji ne kontroliše? Od ovog masturbiranja ili je jurio cice dok je baba čuvala sitnu decu, imao sličnih ispada kao to veče kad je spavao kod tebe?

Da li si sigurna da nije dementan.....demencija je jako podmukla bolest i samo oni koji su stručni, ili su imali, ili imaju nekog ko im je u porodici dementan, može da je prepozna.....izbegavaj dedu, ako je ikako moguće....

Živim sama u garsonjeri... deda mi je došao pre neki dan u posetu. Prespavao je kod mene. Oko pola tri mene je probudila neka buka. Okrenula sam se i videla njega kako masturbira u krevetu do mog. To je trajalo sekund-dva. Posle toga sam ustala. Nisam upalila svetlo. Iskreno nisam znala kako da reagujem. Bilo me je sramota. Čini mi se da sam videla kako drži ćebe izdignuto. Samo o tome razmišljam već tri dana. Ne mogu shvatiti da li se to stvarno dogodilo. Zdrav razum mi govori da nije. Polako sam sebe ubedila da se to nije dogodilo i da sam to izmislila i sama sebi nametnula. Kako razgraničiti šta je stvarnost, a šta nije?
Da li si sigurna da se nije samo češao? I bez posebne istrage kada bih sada morao da se opredelim, pre bih tvrdio da je u pitanju češanje!

Bitno je što ja nisam čista sa sobom.
Šta se to od tebe očekuje pa treba da budeš načisto?

Budeš li se celog života upuštala u nebitne pojave sa kojima nemaš nikakve stvarne veze biće ti jako teško.

Back