hitno!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

otrovno zelena

Primećen član
Poruka
750
uzasno mi se ide na koncert 23, ali mi moji ne daju.
ne poznaju oni tog mog druga, tamo se svakakvi skupljaju, svasta se desava, njima se ne dopada ta muzika, suvise sam mlada da bih isla na takav dogadjaj, narocito sama (mada bih isla sa drugom, ali on je "klinac kao i svaki drugi"), njima nista ne znaci sto je arena bezbedna, ne mora meni nista lose da se desi, dovoljno sto se njima ne dopada ta deja...
ne slusam ja gunse, ali mi se strasno ide na koncert.
ima li neko ideju kako da ih umolim? sto pre, pls! :worth::worth::worth:

Lele.
Reci im da si sad srednjoškolka, da si ozbiljnija, k.urac palac....
I tupi nešto kako ti je stalo, kako mnogo voliš Gunse(valjda ne znaju da ih ne slušaš).
I tako to.
Mislim, nema tu šta da se izmišlja. Il' ćeš ih namoliti il' nećeš.

Upoznaj ortaka sa matorima radi reda,njihov razgovor može biti totalno bezvezan.Kupi kondome i kada budeš u 4 oka sa matorom pripreti joj za odobrenje mašući Durex-om.:mrgreen:
Šalu na stranu,sve zavisi od matorih do matorih.Mene su npr.moji puštali da još od 7.razreda palim na rejvove(o mom trošku,naravno)i nikad mi nisu pravili frku oko toga.
Šta više,u osnovnoj sam obišao celu Srbiju zarad techno žurki i jedino mi je preostalo par gradova neposećenih.

Da se razumemo, 95 si godiste i ne treba da ides sama, jedino ako je neko punoletan sa tobom....

razumem ja to, pubertet i te stvari, svi te nerviraju, idu na zivce ali tvoji roditelji samo zele najbolje za tebe...a bice koncerata i kad porastes ne brini. Nemoj da se svadjas sa njima, ti ces izvuci deblji kraj :neutral:

Iskreno sa 15 godina nemas ti sta da trazis po koncertima bez pratnje nekog starijeg.Mislim da to nisu mesta za maloletnike i shvatam roditelje potpuno zasto brane.Sacekaj jos koju godinu pa onda idi.Bice koncerata jos puno,nece to biti ni prvi ni poslednji koji ces propustiti.

Inace vrlo je diskutabilno ,to bice koncerta i kad porastes...i ta sranja,zato sto je srbija propala,msm propala je pre vise od 20 godina,ali sad je zvanicno,Miskovic je pukao i zvanicne pretpostavke su da ce za 2 do 3 godine u Srbiji biti potpuno isto ko za vreme sankcija, ako nista drugo barem mozemo da se veselimo Kissu:mrgreen:
Mene zanima zašto ide na koncert grupe koju ne sluša

nije poenta sto ona tu grupu ne slusa nego sto se ta grupa raspala pre 10 godina
Slazhem se sa tvojima. Ni ja te ne bih pustio na njihovom mestu. Ajd' da si mushko, pa i josh nekako, ali zhensko cheljade od 15 leta na koncertu je "no go".

Od tebe sam ocekivao vise :(:(
Znaci sanse da ce na gansima, u areni biti tuca izemdju 2 coveka,a ne nesto vise o tog ,NE POSTOJE .Sanse da ce neko da pogodi aksela gacama u njegov stomak koji presipa po bini i da ce doticni ponosno prekinuti koncert su velike ,posto se to desilo vec jedno 15 puta.
NA KONCERTU SE TEHNICKI MOZES POVREDITI SAMO AKO TO TI ZELIS I AKO SE UPUSTAS U OPASNE SITUACIJE,JA SAM DOBIO MOGUCNOST SAMO PAR PUTA,PAR PUTA PRIHVATIO,ALL AND ALL NIKADA MI DLAKA SA GLAVE NIJE FALILA

reci im da te cekaju ispred arene ako ce tako biti spokojniji

mogu da pokusam... :think: hvala

rec dzordzu
previse to lici na jedan od onih klinackih tripova kao bicu kul ako vidim ganse i socijalno prihvacenija

nemam ja takvih problema

Iskreno sa 15 godina nemas ti sta da trazis po koncertima bez pratnje nekog starijeg.Mislim da to nisu mesta za maloletnike i shvatam roditelje potpuno zasto brane.Sacekaj jos koju godinu pa onda idi.Bice koncerata jos puno,nece to biti ni prvi ni poslednji koji ces propustiti.

da, a i inace, na koncerte svi idu, samo su srednjoskolci ugrozena vrsta. :roll:

Mene zanima zašto ide na koncert grupe koju ne sluša

to je dobro pitanje :rumenko: :rumenko:

Upravo tako.I ja bih branio..

Da si htela da ideš na koncert klasične muzike,ja bih te prvi odveo da sam ti otac i još bih te nagradio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back