Hitno.... :/

MyTinax

Početnik
Poruka
23
Hitno mi trebaju neke pare, ne mogu sad da kazem za shta.... :/ Ovako, imam 15 godina, i mogla bi da radim negde preko vikenda... zivim u batajnici, tako da bi bilo pozeljno da nadjem nesto u batajnici (mada je to nemoguce) ili u zemunu.... (moze i u bg..... :( ) jel imate neki predlog??? :confused: :think:

Hitno mi trebaju neke pare, ne mogu sad da kazem za shta.... :/ Ovako, imam 15 godina, i mogla bi da radim negde preko vikenda... zivim u batajnici, tako da bi bilo pozeljno da nadjem nesto u batajnici (mada je to nemoguce) ili u zemunu.... (moze i u bg..... :( ) jel imate neki predlog??? :confused: :think:
Premlada si da bi ti iko ponudio ozbiljnije placen posao.Tek startujes i ne bi trebala da mislis na pare,nego da radis i skupljas radno iskustvo i znanje u poslu kojim se bavis.Novac ce doci kad budes sazrela i kao covek i kao radnik.Znaci,za jedno najmanje 10 godina.Dok se taj momenat ne desi,skupljaj znanje,uci i razmisljaj zasto i kako.Kad nadjes odgovore,konacno resenje ce ti se reci samo.Sada radi nesto sto ti nece ugroziti zdravlje,cuvaj ga,trebace ti.Znaci,nikakve hladnjace,berbe voca i povrca po vrelini i sl.poslovi.Najidealnije bi bilo da radis posao u struci koju si izabrala kao zivotnu profesiju.Samo napred!!!

Back