Hitno! Zavisnik sam!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ova tema uposte nije ispala meni na korist.
Moze sl0obodno da se zatvori.

Ja sam rekao da mi pomognete kako da vratim tih 10 sati online a ne kak da podrzavate moju kevu.
Od svih vas 2 clana je pomoglo:
NCIS; ZebaKG

@Ostali
Devojke su mi na nekom 4/5 mestu.
Mrzim teren.
Mrzim grad.
Mrzim fudbal,kosarku...Da jedino sto volim je snowboarding, ali nema snega, a ne bih da bas idem na kako se zove onaj najvisi vrh na svetu.....Tamo nesto u Aziji...anyway..
Da, mrzim plazu.Zbog bazena i prljave ade sam dobio pre 2,3 godine meningitis.U avgustu verovatno odem na more.
Ove godine mi je bilo baksuzno kad sam izasao zadnji put sa drustvom jer sam dobio nadrazaj meningi(to ide pre meningitisa).

A ako sediš pored kompjutera bićeš zdrav ko dren... :roll: Zbog Ade je moguće da si dobio meningitis jer jeste prljava, ali zbog bazena nije moguće. ;) Nemoj da lupaš. A gde si to izašao sa društvom pa da si dobio taj nadražaj? U grad? :rotf: Onda ti neko iz društva boluje od istog... :neutral: Ne znam mnogo o toj bolesti, ali se svakako ne može dobiti samo ako izađeš iz kuće... :lol: Smešan si, znaš? Pričaš kako nećeš da izlaziš, ideš na plažu i sl. da se ne bi razboleo, a ovamo hoćeš da sediš za kompom od čega možeš :
1. da pokvariš oči
2. da te mnoogoo boli glava
3. da se ukočiš (ako previše sediš)
4. postati zavisnik (što ti već jesi, očigledno)...

Veruj mi, to ti nije uopšte pametno. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back