Hitno tumacenje sna!

Izlasci sa ekipom te više ne čine zadovoljnom. Plašiš se da će da ti unište život, tj. tebe kao ličnost. Brine te da li ćeš se ostvariti u životu ili ne. Udvarao ti se skoro neki tip koji nije iz tvog sveta. Ne bi bila s njim ni za šta.
Nedovoljno si posvećena sebi jer ne znaš šta želiš.

Savet: kontempliraj čajnik

Ako sam te ja išta razumjela, okle ovo izvuče, bez tebe?! 🙄

Ljudi pomagajte..Malo pre se budim sva preznojena..Sanjala sam kako lezim sa dekom i odjednom on hoce do kupatila,i nestaje..ja tada nekako zakacinjem svoju vilicu i pocinju zubi da mi klimaju i ispadaju.Usta puna zuba a nista me ne boli..jurim da ispljunem to i u saci drzim sve zube iz donje vilice,gornjoj se nista nije desilo..odjednom sam u sali gde se mnogo mlada sprema,i igra..nailazim na svoju majku i preklinjem je da zove naseg zubara da ga pita sta je ovo jer svi zubi iz donje vilice ispadose a na kraju sam i hrskavicu drzala u ruci (horor),ona hladnokrvno odbija i kaze da ide da legne malo.Ja je vucem i preklinjem ,pokazujem rukama da ga zove jer nmg da pricam ona nece .Onda u wc-u dolazi neka devojka da me pita je l znam neku njenu drugaricu a iza mene se stvara neki visok covek kojeg msm da znam ali da je on davno jos umro..
Pojma nemam sta san moze i da znaci,po netu svasta nesto pisu..
U situaciji u kojoj si (u rl) ne možeš da mobilišeš zdravu agresiju (zubi) da odgovoriš na izazov

Vitalna energija se povlači ka unutra, možda introspekcija zarad pronalaženja rešenja, možda depresija, kako god, više si u svetu mrtvih nego živih

Reci jesam li pogodila

Ljudi pomagajte..Malo pre se budim sva preznojena..Sanjala sam kako lezim sa dekom i odjednom on hoce do kupatila,i nestaje..ja tada nekako zakacinjem svoju vilicu i pocinju zubi da mi klimaju i ispadaju.Usta puna zuba a nista me ne boli..jurim da ispljunem to i u saci drzim sve zube iz donje vilice,gornjoj se nista nije desilo..odjednom sam u sali gde se mnogo mlada sprema,i igra..nailazim na svoju majku i preklinjem je da zove naseg zubara da ga pita sta je ovo jer svi zubi iz donje vilice ispadose a na kraju sam i hrskavicu drzala u ruci (horor),ona hladnokrvno odbija i kaze da ide da legne malo.Ja je vucem i preklinjem ,pokazujem rukama da ga zove jer nmg da pricam ona nece .Onda u wc-u dolazi neka devojka da me pita je l znam neku njenu drugaricu a iza mene se stvara neki visok covek kojeg msm da znam ali da je on davno jos umro..
ali si nepismena u 3 ***** materine .. čak i sanjaš nepismeno

Mogu da ti pogledam u šolju ako hoćeš, naprimer. :mrgreen:

Back