Hitno-šporet

Vanja145

Zainteresovan član
Poruka
459
Imam ovakav sporet e on ima ove skroz nazad rupe vertikalne kao neke resetkice,i ja sam u jednu od tih poprskala raid ,sprej za insekte jer sam videla unutra da je usla smrdibuba ,jesto je uslo unutra neznam koliko a nesto napolje ,a to sto je uslo unutra nemogu obrisati a citala sam da je eksplozivan ,ja neznam gde te rupe vode ali sam probala da gurnem nesto unutra i osecam da je dublje nego sto izgleda, da li se moze desiti da se slucajno nesto zapali ??ja sam ga iskljucila iz struje ali ce se moorati kad tad ukljuciti
Screenshot_20211114-195816_Gallery.jpg

koliko si to radia sipala..pola litre :lol:

mislim da nece da eksplodira ali ako se plašiš ..skini pozadi stranicu od šporeta i obrisi
naravno šporet iskljuci iz struje i obrisi sa suvom krpom
neko od muških ovde sigurno bolje zna i verujem da ce se oglasiti
a imas i servis gorenje pa ih pitraj
Jako malo samo sam jednom poprskala i onda sam shvatila da u stvari to nije bas pametno, videcu najverovatnije cu ostaviti da ispari samo

Imam ovakav sporet e on ima ove skroz nazad rupe vertikalne kao neke resetkice,i ja sam u jednu od tih poprskala raid ,sprej za insekte jer sam videla unutra da je usla smrdibuba ,jesto je uslo unutra neznam koliko a nesto napolje ,a to sto je uslo unutra nemogu obrisati a citala sam da je eksplozivan ,ja neznam gde te rupe vode ali sam probala da gurnem nesto unutra i osecam da je dublje nego sto izgleda, da li se moze desiti da se slucajno nesto zapali ??ja sam ga iskljucila iz struje ali ce se moorati kad tad ukljuciti Pogledajte prilog 1051036
Pre sledeće godine ne pali nikako, odnosno muža šalji u restoran po klopu. Samo neka bude sigurno :hahaha:

Back