Hitno potrebna pomoc

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Posto pishem sa smartfona a nemam PDF auto i slichno a mojoj sestri je ukraden BMW u beogradu doshla sam ovde da se posavjetujem. Imam Ford ka mehanichne brave od jutros nijednu nemogu odkljuchati sipala sam ulje u brave ali nema efekta. Sad vas pitam kako da udjem u auto? U filmovima sam vidjela da Lopovi guraju neshto na vrata vozacha neshto preko shajbne.... Poshaljite mi instrukciju kako da otvorim auto gori mi pod nogama jer moram u drugu smjenu more i na PP. Fala

Moja ideja je isto preko gpeka
inace ti treba lopovski alat koji ti nemas

probaj sajbnu vozaca ili suvozaca da pritiskas na dole ponekad hoce da se spusti taman da ubacis ruku, paz d ane pukne sajbna

a mozes i na cose vrata da se uhvatis povuces i taj pleh se isto iskrivi da uvuces ruku ako nije vrata mnogo cvrsta

A da ischupam one gume oko prozira da li tje sam spasti?

ma jok ne drzi guma sajbnu vec sajla

- - - - - - - - - -

al ako nemas centralno ne razumem da sve tri brave ne odkljucavaju posto su sve tri mehanicke???

ajd kod mene nija moglo jer je centrala sve je povezano pa kad ne radi centalka ne odkljucava se al mehanika nije povezana sa ostalim bravama

Nema centralno . preko gepeka sam ulazila kad se zeznem i vrata vozacha zakljucham inache nisam zakljuchavala Ali i gepek vishe nefunkcionishe neda se odkljuchat

Onda mi nije jasno kako obe strane nece da funkcionisu. Dobar lopov obije kola za 10sec i nestane, tesko da ce neko pokusavati obe strane i zeznuti ih. Mislio sam da ako je centralno da nije otisao "motor" koji otvara ( dize i spusta ) ili neki kratak spoj pa crklo. Ako je neko obijao moguce da je preterao pa mu je taj mehanizam sto otvara, kada okreces kljuc, spao sa lezista pa nece da pomeri ili sta vec.

ma jok ne drzi guma sajbnu vec sajla

- - - - - - - - - -

al ako nemas centralno ne razumem da sve tri brave ne odkljucavaju posto su sve tri mehanicke???

ajd kod mene nija moglo jer je centrala sve je povezano pa kad ne radi centalka ne odkljucava se al mehanika nije povezana sa ostalim bravama

Brava suvozacha bila je pokvarena nisam popravljala brava gepeka je proshle sedmice crkla a junior sinotj dok je vadio sportsku opremu iz auta unterbewusst zakljucha i eto belaja

Jel mogu ADAC pozvati?

Onda mi nije jasno kako obe strane nece da funkcionisu. Dobar lopov obije kola za 10sec i nestane, tesko da ce neko pokusavati obe strane i zeznuti ih. Mislio sam da ako je centralno da nije otisao "motor" koji otvara ( dize i spusta ) ili neki kratak spoj pa crklo. Ako je neko obijao moguce da je preterao pa mu je taj mehanizam sto otvara, kada okreces kljuc, spao sa lezista pa nece da pomeri ili sta vec.

Da ti pricham neshto o shkrtosti ? Bila sam kod Emira tad je reko da se komplett mehanizam mora menjati

Brava suvozacha bila je pokvarena nisam popravljala brava gepeka je proshle sedmice crkla a junior sinotj dok je vadio sportsku opremu iz auta unterbewusst zakljucha i eto belaja

Jel mogu ADAC pozvati?

mozes ih pozvati smao neznam dal oni imaju lopovski alat
maa moguce da imaju?
ako ti je star auto probaj da spustis sahbnu navuces ruku i otvori ili na ivici vrata iskrivis vrata i ubacis ruku nije lako al vredi pokusati

- - - - - - - - - -

Da ti pricham neshto o shkrtosti ? Bila sam kod Emira tad je reko da se komplett mehanizam mora menjati

ne mora ni to da znaci da mor ase menja ima mehanicara i to popravljaju zavisi sta je otislo

Imam i ja slicno pitanje:
Kad sretnem u autobusu, na primer, coveka kod koga je moj novcanik, kako da mu uzmem a da on ne primeti?
Samo ozbiljni saveti dolaze u obzir.
Jos me zanima, ako neki ljudi imaju u svojim stanovima moje stvari, a imaju alarm, kako da lako dodjem u posed stvari a da oni to ne prmete? U filmovima sam video da Lopovi guraju neshto na vrata neshto preko brave...

Ako na ovo odgovorite tacno, imam jos jedno pitanje u vezi sa kreditnim karticama.
Hvala.

Imam i ja slicno pitanje:
Kad sretnem u autobusu, na primer, coveka kod koga je moj novcanik, kako da mu uzmem a da on ne primeti?
Samo ozbiljni saveti dolaze u obzir.
Jos me zanima, ako neki ljudi imaju u svojim stanovima moje stvari, a imaju alarm, kako da lako dodjem u posed stvari a da oni to ne prmete? U filmovima sam video da Lopovi guraju neshto na vrata neshto preko brave...

Ako na ovo odgovorite tacno, imam jos jedno pitanje u vezi sa kreditnim karticama.
Hvala.

:eek:

Volim i ja tebe. Kog djoku zaebavash?

Back