_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
Pre sat vremena zvonile su mi komsije na vrata da me obaveste da je Crnka ujela neko dete. Veujem da i jeste posto cujem da ceo komsiluk samo o tome prica. Elem, ona je u zadnje vreme vise napolju nego kod mene (za one koji ne znaju-lutalica je 4 godine, prosle godine u aprilu smo poceli da je uvodimo u stan i pustamo je kad god hoce da udje, sterilisana je, cipovana i vakcinisana), plasljiva je dosta sto i ne cudi jer svakodnevno dozivljava raznorazne stresove od dece koja je konstantno proganjaju naoruzani kamenjem, motkama itd, sto je i bio razlog zasto sam pocela da je uvodim. Imala sam nameru da je zadrzim i da postane kucni pas (u stanu je dusa, umiljata, poslusna, sve trpi, ma pas kakav se pozeleti moze) medjutim taj instinkt za lutanjem je izgleda kasno za obuzdati, na povodac nece tako da smo resili da je najbolje za nju da kad oseca strah moze unutra, kad joj se svidja napolju moze napolje.
Kad su mi zvonili na vrata rekla sam im da pas nije moj (realno i nije, komsicu je cipovana) a oni su me pitali sta da rade da se taj pas skloni, rekla sam da ne postoji nacin jer je odradjena. Medjutim cula sam razgovor komsija da planiraju da zovu policiju da se utvrdi ciji je pas i da ga "uklone"
Ja sam svesna da ako je agresivna nije joj mesto na ulici, ali me zanima sta rade sa takvim psima jer cula sam da se psi vise ne uspavljuju u BGu? Ja sumnjam da ce uspeti da je uhvate s obzirom da je vec vrlo iskusna a i brza, al opet me brine... Druga stvar koja me interesuje je da li mogu na neki nacin da meni pripisu krivicu za to sto je ujela s argumentom da je uvodim u stan pa je zato moja? I uopste svaki savet sta da radim ako mi dodje policija/inspekcija/neko treci je dobrodosao 
Kad su mi zvonili na vrata rekla sam im da pas nije moj (realno i nije, komsicu je cipovana) a oni su me pitali sta da rade da se taj pas skloni, rekla sam da ne postoji nacin jer je odradjena. Medjutim cula sam razgovor komsija da planiraju da zovu policiju da se utvrdi ciji je pas i da ga "uklone"