Memory
Zainteresovan član
- Poruka
- 391
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo kao malo da se pohvalim. Idem i na posao i u skolu. To traje vec mesec dana.
Do sad sam na fax-u bio na svim predavanjima, i na poslu takodje. Zato sto mi je direktor dao dozvolu da kad god imam predavanja mogu da izadjem,( fax mi je pa 2min od posla) ali pod uslovom da vratim to vreme na poslu. Najbitnije mi je da stizem sve da zavrsim kako treba i da ostanem u ovoj formi, toliko za sad pozzz![]()
Imam 24god. trenutno radim u jednoj velikoj firmi sa oko 100 zaposljenih radnika, radim kao obican radnik (onaj najgori) sa skolom od 3 god. tj. zavrsenim 3. stepenom.
Nameravao sam da upisem neki fax, i to uradim. Pre nekih 20 dana sam polagao prijemni i upadnem na budzet za smer Informaticki Inzenjering.
E sad pre neki dan oce gazda da me unapredi u nekog shefa i da mi poveca platu za 30%(oko 26000din).
E sad sta da radim da li skola ili posao? (U skoli su predavanja obavezna po boloniji).
Molim strucna lica ako mogu bilo kako da mi pomognu.
Još si i na budžet upao i ti se pitaš šta da radiš?!
Fakultet naravno. Mogućnosti da zaradiš novac su gotovo neograničene - samo ako ti to odlučiš.
Odluka da li ćeš ostati na tom poslu je u stvari nebitna - jer poslova za vredne ima uvek i da zaradjuješ uvek ima vremena.
Odluka da li ćeš da završiš fakultet, nešto što te očigledno interesuje - bitno je sad, jer kad budeš stariji, na to ćeš se teže odlučiti.
Naravno, i ja ti govorim iz iskustva - ako imaš mogućnosti, ako ima ko da ti pomogne u finansijkom smislu, da nisi prinudjen da zaradjujes - ne propuštaj priliku da završiš faks. To ti je moj dobronameran savet. Očigledno si vredan mlad čovek i zaslužuješ u životu mnogo više od 26.000 dinara.
Škola pre svega...to i nije neka plata...sa školom ipak možeš da tražiš i mnogo bolji posao,
dosta isplativiji...
To je moj najdobronamerniji savet...naravno, verovatno bi bilo najbolje kada bi mogao i posao i školovanje da uskladiš, pa da kada završiš fax tražiš novo unapređenje ili neki bolji posao,