Hitno potreban psihijatar !!!!!!!

maja103

Početnik
Poruka
9
Kao sto vec rekoh,hitno mi je potrebna strucna pomoc! :worth:
Odmah da kazem da cu sad dati mnogima povod za sprdnju,mada ovo i jeste za sprdnju... :roll:
Naime,ovog meseca mi je izostala menstruacija. Posle toga sam imala probleme sa stomakom-mucnina,povracanje,blag bol,gasovi itd. A onda su poceli i neki,kao grcevi u nogama,ne znam ni sama. uglavnom nista strasno. I onda ja udjem na internet i pocnem da kucam svoje simptome,da bih dala sama sebi dijagnozu (nikad to ne radite,ako ne zelite da postanete hipohondar,kao ja). I ,sta god ukucam izbacuje mi da su to simptomi u trudnoci. I tu se stvori sumnja da sam trudna,uvrtela sebi to u glavu,hocu da poludim! :\imam 20 god, ne bi to ni bilo tako cudno,da ja nisam NEVINA! Onda nadjem na 1000 mesta na netu da je moguce da devojka ostane trudna iako je nevina,ako sperma dospe u vaginu bilo kako,mada je to retko. ..Osim sto sam nevina,sa muskarcem nikada nisam imala nista vise od poljupca,pa sam pocela da tripujem (sad nailazi smesni deo), kako je to mozda moguce i preko wc solje :eek: :eek: :eek: znam... smejte se slobodno...
Znam da je sve ovo za smejanje,al meni stvarno nije dobro.:( nekad shvatim da umisljam ,a nekad dobijem i napade panike ! stalno sam u nekom grcu, nervozna ,tuzna... A mucnina i dalje traje.. A ja mislim da ludim i stvaaaarno mi je lose!... :eek: pomagajteeeee

Draga Majo,ni jedan psihicki problem,ma koliko iracionalan bio,nije za smejanje,tome se moze samo plitkoumna neobrazovana osoba smejati.Savetujem ti da,ako si iz Bg-a,odes u KBC Misovic,oni imaju sjajne psihijatre koji se bave adolescentima..Mislim da je to ipak jaca ustanova od studentske poliklinike,s kojom istina,nemam iskustva,ali nisam cula bas sjajna iskustva,tako da...Naravno,prvo kod lekara opste med.po uput.Nemas cega da se stidis,samo hrabro!Pozdrav:)

Kao sto vec rekoh,hitno mi je potrebna strucna pomoc! :worth:
Odmah da kazem da cu sad dati mnogima povod za sprdnju,mada ovo i jeste za sprdnju... :roll:
Naime,ovog meseca mi je izostala menstruacija. Posle toga sam imala probleme sa stomakom-mucnina,povracanje,blag bol,gasovi itd. A onda su poceli i neki,kao grcevi u nogama,ne znam ni sama. uglavnom nista strasno. I onda ja udjem na internet i pocnem da kucam svoje simptome,da bih dala sama sebi dijagnozu (nikad to ne radite,ako ne zelite da postanete hipohondar,kao ja). I ,sta god ukucam izbacuje mi da su to simptomi u trudnoci. I tu se stvori sumnja da sam trudna,uvrtela sebi to u glavu,hocu da poludim! :\imam 20 god, ne bi to ni bilo tako cudno,da ja nisam NEVINA! Onda nadjem na 1000 mesta na netu da je moguce da devojka ostane trudna iako je nevina,ako sperma dospe u vaginu bilo kako,mada je to retko. ..Osim sto sam nevina,sa muskarcem nikada nisam imala nista vise od poljupca,pa sam pocela da tripujem (sad nailazi smesni deo), kako je to mozda moguce i preko wc solje :eek: :eek: :eek: znam... smejte se slobodno...
Znam da je sve ovo za smejanje,al meni stvarno nije dobro.:( nekad shvatim da umisljam ,a nekad dobijem i napade panike ! stalno sam u nekom grcu, nervozna ,tuzna... A mucnina i dalje traje.. A ja mislim da ludim i stvaaaarno mi je lose!... :eek: pomagajteeeee

a da probaš čisto onako malo da piješ bedoxin ili beviplex? to ti je vit.B, možda ti i to pomogne da se umiriš?
inače moguće da je zato i izostala menstruacija jer si stalno pod stresom, da ne kažem samu sebe stresiraš bezveze.
probaj i sa čajem od kamilice svakodnevno, kažu da ima umirujuće dejstvo.
mislim da za psihijatra je još rano, da probaš prvo da zakažeš ultrazvuk čisto da se uveriš da nisi trudna (u šta sam ja 100% sigurna)
i da pogleda lekar jajnike, da se uveriš da je sve ok, pa malo bedoxina i kamilice, a ako ni sledećeg meseca ne osetiš poboljšanje onda kod psihijatra?

Ako nas ne zezaš,onda stvarno treba da posetiš psihijatra/psihologa, kako hoćeš za početak. I nemoj uzimati ništa od lekova, na svoju ruku. To što si napisala stvarno izgleda kao gomila iracionalnih strahova. Konfuzno, opterećujuće po tebe, neurotično. Ne bih se ja previše tešila onim ,,proći će, možda je ovo ili ono...,, lepo odeš kod lekara i ne mučiš sebe pretpostavkama. Preseci i idi, pa to je samo čika-doca,kao i svaki drugi. ;)

Verujem da se svima desavaju iracionalni strahovi, znam po sebi da mi se desi da ako 1 posto sumnjam u nesto, umem da ne spavam zbog toga. Ali, ako ti ili test, ili ginekolog kaze da nisi, onda nema ni 1 posto sanse da jesi. Kad to prodje, ako ti se ponovo stvori strah, ovoga puta za neku drugu stvar ili bolest, onda idi kod lekara, nije to nista strasno. Sve se to leci ili pricom, ili skretanjem misli sa te stvari.

Back