zdravo ljudi.opet imam problem i stvarno mi treba odgovor do sutra uvece.mislim da sam vec pisala o mom bratu koji je bolovao od rodjenja od decjeg fraza sa napadima.celo vreme pije lekove i ide na kontrole.kad je otac umro imao je napade iako su bili prestali.e sad,proslo je 3 godine od tada.danas je isao da mu doktorka koja ga leci vec 27 god pogleda snimak.rekla je da je snimak super,da je sa glavom sve u redu i smanjila mu je dozu lekova,pa ce za 3 meseca opet da mu smanji.e sad,uvece je stigao kuci,moja majka je videla da je bio radostan,ali je on sedeci na stolici u kuhinji samo klonuo i poceo da pada na stranu.moja majka je pritrcala i uhvatila ga da ne udari glavu o plocice.jako se uplasila jer je upravo cula da je snimak odlican i da ce uskoro da prestane sa lekovima.odmah me je zvala i meni treba da znam zasto mu se to opet desilo?majka treba u subotu da krene da dodje kod mene u svedsku na 3 nedelje.bio je vec sam i nije bilo problema.ja se sad plasim da on ostane sam.zanima me da li je to njemu od stresa,od radosti ili nervoze.on nista nece da kaze,jako je zatvoren.rekla sam majci da ga dobro ispita,da li ima neki problem ili neku muku ili bilo sta jer ovako ne mozemo da znamo zbog cega mu se to desava.i ako je glava sasvim u redu,sta to moze da bude?molim ko zna nesto o tome neka mi javi.posle toliko godina kazu da je konacno sve u redu,a on opet nije u redu.