HITNO-Poklanjam četiri mačeta

mamacat

Početnik
Poruka
21
Upomoć! Očajna sam jer ce se mačići za nekoliko dana naći na ulici iako sam ih odnegovala svih 5 meseci koliko sada imaju,bili su maženi i paženi,donešeni iz dvorišta sa majkom da ih spasemo od mačora koji su prethodne mačiće podavili. Očišćeni su od parazita,vakcinisani,jedu i granule i kuvanjce,navikli na posip i život u stanu.Prelepi su,dve trobojne devojčice i 2 dečaka,jedan narandžasti a drugi beli sa žutim repom i tufnama.Stvarno je hitno potrebno da se udome ,majku ću vratiti u dvorište i dozvoljeno mi je da zadržim samo staru sijamku koja je kod nas već 10 god.Mnogo sam tužna i molim sve koji imaju mogućnosti i žele da im pruže dom i ljubav da se jave na 064/3442441 ili 064/1296450. Obećavam sve vrste pomoći oko njih.Imam sličice kad su bili manji (a ima ih i na forumu jer sam ih već oglašavala) a ako želite poslaću i novije.:maca:

Samo da obavestim da smo narandžastog dečaka srećno udomili, ali imamo problem za njih još troje. Za sada uspevamo da odugovlačimo sa njihovim izbacivanjem iz stana pod raznim izgovorima ali se plašim da ih ne izbace kad se vreme pokvari i zahladni sa kišama a oni navikli na tople sobe i zagrljaj. Ako neko može da nam pomogne i udomi ih bili bi neizmerno zahvalni. Eto, još jednom molim ako neko želi ove lučiće da se javi, uz sve vrste naše pomoći.

Back