Ево једна корисна информација од мог другара, за НЕ ДАЈ Боже да некоме затреба.
Hteo bih da Vas podsetim na jedan cudesan lek ako, ne daj boze, nekada nekome zatreba. U svojim istrazivanja jos pre nekih 7-8 godina sam saznao za ovaj lek, a tada sam i uspeo da ga nabavim preko interneta, od jednog naseg humanog coveka iz Amerike, a za jednu moju komsinicu koja je tada bila obolela od teskog oblika raka dojke.
Kao sto mozete da pretpostavite zena je danas ziva i zdrava, a i one dve lepotice ponosno stoje na svom, od Boga za to predvidjenom, mestu.
Saznao sam da se sada ovaj preparat moze nabaviti i kod nas u maloj ruskoj apoteci u Beogradu. U rusiji se ovaj lek zove Sehidrin.
Ovaj lek vam lekar nikada nece prepisati. Velika vecina lekara zapravo nikada nije ni cula za njega. Na onim preskupim kongresima koje im placa genocidna i holokausticna farmaceutska industrija danasnjice taj lek nikada nece ni biti pomenut! Taj lek bi njima poremetio najbasnoslovniju zaradu u istoriji covecanstva i jednu toliko tuznu prevaru u kojoj obolelima kao lek prodaju bojne otrove pod imenom citostatici, a koji zaista nisu nista drugo do najobicniji bojni otrovi korisceni u Prvom svetskom ratu. Kada vidim onu decicu obolelu od raka sa opalom kosom od sistematskog trovanja dodje mi da se popnem na najvislju planinu i da povicem iz sveg glasa kako bi me ovo spavajuce covecanstvo culo i kako bi konacno, probudjeno, pogubilo sve svoje dzelate. Nazalost, monopol na istinu je u njihovim rukama i oni tu laznu istinu odrzavaju kroz mocne medije, trustove i kartele smrti. Na nama pametnijima je da budemo poslednja OSTRVA SLOBODE, SVETIONICI OVOG UMIRUCEG I POROBLJENOG SVETA.
Lekari su zalosna pojava i cesto puta mi se desavalo da kroz razgovor sa njima na zapanjujuci nacin shvatim da ja mnogo vise znam o medecini od njih koji primaju basnoslovne plate kojima im se zapravo placa da budu glupi. Onda shvatam da ni kod mojih kolega ekonomista nimalo nije bolja situacija - danas 99 posto ekonomista misli da je kapitalizam najbolje drustveno uredjenje, a u stvari cinjenica koja naprosto bode oci je da je kapitalizam najbezocnija, najutopistickija pojava u celokupnoj istoriji covecanstva koja se teorijski oslanja na postulate Darvinove teorije vrsta koje se i sam Darvin odrekao kada je bio suocen sa cinjenicama o cudesnim mogucnostima ljudskog oka. Kapitalizam je poslednja faza porobljavanja, totalni moralni pad, nesto posle cega nema Revolucija Slobode vec iz koga ishodi terorizam kao poslednji vapaj porobljenih koji bi bili spremni da uniste ceo neslobodni svet jer naslucuju da druge zore covecanstvu vise nema.
Naposletku, kapitalizam kao oblik utopije, slicnim mehanizmom kao kod piramidalnih banaka, neminovno vodi u Konacni rat posle koga nista nece biti isto, a gledajuci pojave na berzi, totalni raspad civilizacijskih vrednosti, morala, ljudskosti i svih ostalih nusprodukata kapitalizma, nece jos puno dana proci do tog konacnog sloma i beskrajnih potoka ljudske krvi i placa.