Petka
Primećen član
- Poruka
- 606
Da li je neko imao iskustva. Trebamo da putujemo za 8 dana, a moram da otkazem zbog boginja. Pomazite, treba mi pomoc da se izborim sa agencijom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozdrav!Petka:Da li je neko imao iskustva. Trebamo da putujemo za 8 dana, a moram da otkazem zbog boginja. Pomazite, treba mi pomoc da se izborim sa agencijom.
gudajoka:Draga moja imala sam slicnu situaciju letos, pa su me neki ovde ispljuvali da sam trebala racunati na to i boze moj sta je tu je, ko mi je kriv sto imam dete. I kod nas su bile boginje u pitanju, ali u najavi. Srecom, nije na kraju dobila, ali me je kostalo zivaca i zivaca. Posto sam bila sigurna da ce ih dobiti pregovarala sam s agencijom, prvo lepo pa posle malo ruznije, oko uslova otkazivanja. Elem, oni njihovi uslovi putovanja se mogu tumaciti na razne nacine. Oni procenti koje oni zadrzavaju u skladu s tvojim vremenom otkazivanja su OK ako otkazujes bez razloga, ali sam ja nasla na YUTINOM sajtu da to ne vazi za otkazivanje u slucaju bolesti i smrti, sto agencija opet nije htela priznati. Nakon visednevnog ubedjivanja i pregovaranja, nekom od njih je izletelo da oni rade u skladu s politikom hotela, a nas hotel (kao i vecina) je zadrzavao samo 30% u slucaju nepojavljivanja (znaci ne treba ni otkazati na vreme). Za to smo se mi uhvatili i na kraju se nacelno dogovorili da ce nam zadrzati samo 30% aranzmana ako otkazemo zadnji dan, sto je nama bilo prihvatljivo s obzirom da je period inkubacije bio do zadnjeg dana pred polazak.
POsto ne znam gde ides ni preko koje agencije, poseti sajt YUTE i malo se raspitaj mozda cak i direktno u tom hotelu gde ides o njihovim uslovima. A u buduce ti predlazem, ono sto ja onomad nisam znala da postoji - osiguranje za slucaj otkazivanja puta. Platis mali dodatni procenat na aranzman i oni ti u slucaju otkazivanja vrate sve pare osim tog procenta naravno. Super stvar za nas s klincima.
Bas je boginjavo.xpajamacax:zaista je travel house ponovo potvrdio da su poslovni.
dobro je petka
kako je boginjavo prase?![]()