HITNO da hitnije ne moze biti!

Say it right

Buduća legenda
Poruka
28.194
Sad sam vracajuci se iz setnje ispod kola izvukla 2 mala kucenceta u tipu vucjaka, nemaju vise od 1,5 meseci, uzeo ih je komsija ali ima bebu pa ce sutra da ih izbaci ako ih niko ne uzme, ja mogu napolju da ih drzim ali su suvise mali da bi bili napolju!
Da li neko zeli da pomogne i uzme ih, oba su muzjaci, preplaseni!

znam tacno kako je
isti problem
ali zna sdrugacijeje nego meni ja sm u stanu ti imas bre svoje dvoriste
sta oce oni bre vise
samo gledaju tdja posla.
stvarno im jednom treba stati na put i zacepiti im usta
kazi tati da ga je jedn atvoja drugarica mnogo,puno zamolila..pliiiz:)

Say, svaka čast.
Joj, ja stvarno nemam kud sa njima.
Svi naši prijatelji inače ne razumeju pse, nisu ljubitelji osim kada dodju kod nas, i retko ko ima psa. Klijenti takodje. Mislim, svi me znaju kao blesavu kad su psi u pitanju (što i dokazuju ova tri antihrista) ali niko ne sme ništa da mi kaže hahahahaahaha a i da mi kaže boli me uvo.
Od komšija neće niko. Čak i ovi što su imali pse godinama sada se nešto pogospodili pa kada je rot uginuo više neće psa ali kada je počelo učestalo pljačkanje kuća uzeše jednu našu tablu viška "čuvaj se psa" i okačiše na svoju kapiju. Ma nije mi za tablu nego način .

Say, svaka čast.
Joj, ja stvarno nemam kud sa njima.
Svi naši prijatelji inače ne razumeju pse, nisu ljubitelji osim kada dodju kod nas, i retko ko ima psa. Klijenti takodje. Mislim, svi me znaju kao blesavu kad su psi u pitanju (što i dokazuju ova tri antihrista) ali niko ne sme ništa da mi kaže hahahahaahaha a i da mi kaže boli me uvo.
Od komšija neće niko. Čak i ovi što su imali pse godinama sada se nešto pogospodili pa kada je rot uginuo više neće psa ali kada je počelo učestalo pljačkanje kuća uzeše jednu našu tablu viška "čuvaj se psa" i okačiše na svoju kapiju. Ma nije mi za tablu nego način .

Mozda ce ga uzeti moj ujak, za plac, njihovog psa su danas otrovali i to vec drugi put, ali taj pas je bio skroz divljak, cak je i moju Leu davio, naravno to nije nikakvo opravdanje da bi se pas ubio, meni je zao psa i razmisljam dal uopste da im dam ovo drugo malo!
Bice njemu dobro tamo, samo eto!
A za komentare...nek pricaju sta oce, bas me briga!

Poslednja izmena:
Mozda ce ga uzeti moj ujak, za plac, njihovog psa su danas otrovali i to vec drugi put, ali taj pas je bio skroz divljak, cak je i moju Leu davio, naravno to nije nikakvo opravdanje da bi se pas ubio, meni je zao psa i razmisljam dal uopste da im dam ovo drugo malo!
Bice njemu dobro tamo, samo eto!
A za komentare...nek pricaju sta oce, bas me briga!

Tako je. Samo ti daj mališu kod ujaka. Onog psa su možda i otrovali zato što je takav, ko zna. A ovaj mali ako bude umiljat ma svi će ga voleti.
Neshvaćenost ne znači pod obavezno i nesrećnost. Ovo je lično iskustvo. Ako radiš ono što te ispunjava, ono što osećaš da je pravo, ono što te čini sretnom i vrednom u sopstvenim očima onda nije bitno šta drugi misle.

Back