Zdravo moze li neko da mi odgovori da li prihvatiti ponudu ovako da vas uvedem u pricu. Moja bliska osoba se razvodi i sada joj je mnogo potreban novac za telefon kredit dugovanja itd ona ima 2 kredita. I sada je mislila da se dogovori sa muzem da ona ne podnese tuzbu za podelu imovine nego da se dovovore da on njoj ovako bez suda da se dogovore koliko da da. E sad ona je mislila i tako izracunala da treba za 17 godina braka i za sve da dobije barem 6500€ a on kaze da ce joj dati samo 2900€ to nije dovoljno ni za sve dugove. E sada oni misli da mora da prihvati zato sto joj je rekao muz da na podelu imovine ona njemu mora da da pola kredita da mu iskesira a njen kredit je 20000€ znaci 10000€ bi ona morala njemu da da a ona nema taj novac zavrsila bi u zatvoru i sada mi treba odgovor sta uraditi da li da prihvati ponudu? Njoj treba novac i za stan a prima platu 70000 i na bolovanju je zatos to joj je muz visi sef i ako doje na posao smestice joj nekako otkaz a i zaro sto ima problema kardioloskih. I da li ona da prihvati 2900€ i da li je istina da ako ima kredit da bi ona njemu trebala pola da da na sudu? Molim vas za odgovor sto pre, jos nesto njena odbijanja mesecno kada da 490€ za pozajmice ce biti 44000 2 kredita i neki uredjaji a njena plata ako se preseli u Bg bi bila 60000 din sto znaci da bi joj ostalo 16000 sto nije ni za stan dovoljno ali ce raditi 2 posla tako da ce imati za kiriju 150€. Ali bi trebala da ima novac u steku ako npr je na bolovanju i ne primi platu i ne moze da radi i tada bi trebalo da ima novac u steku da bi mogla da plati.