mario80
Stara legenda
- Poruka
- 81.918
Nije ni čudo što nemaju slobodnih vozila za bolesne

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ni čudo što nemaju slobodnih vozila za bolesne![]()
Av oće da gori. Može lepo kulturno da se tera u tri p.... m.... i sve bi se u Srbiji smirilo.Радуј се Х, Србија гори !
Av oće da gori. Može lepo kulturno da se tera u tri p.... m.... i sve bi se u Srbiji smirilo.
Ali ne, počinio je mnoga zla, pa sad mu je vlast poslednje utočište.
Ti ćaci su stvarno debili, jer misle da av nikad neće pasti, a radi se o mesecima. Ne mogu da zamisle kad on padne da će zbog kriminala kojeg sad sprovode biti na meti novih vlasti, a tad nema pomoći države, nego će baš država da ih tereti.
To nije osveta oponentima, nego zakonsko kažnjavanje kriminalaca.Чекај бре УДБА, ново је време, све је то само демократска, политичка борба.
Не мислиш стварно да се "после рата", тј промене власти - светиш опонентима ?
To nije osveta oponentima, nego zakonsko kažnjavanje kriminalaca.
Pod avom su puštani iz zatvora da napadaju narod za pare.Што се бре правиш паметан ?
А кад је то било да криминалци нису завршавали у затворима ?
Pod avom su puštani iz zatvora da napadaju narod za pare.
Obi, mislim da bi ti ovo lepo stajalo.Какав бре народ ?
Теби народ они што дижу фалуџу на полицију ?
Не треба нам такав народ !
Obi, mislim da bi ti ovo lepo stajalo.
![]()
DJV Kvazimodo stavlja na sebe, kad ide u provod. I ne žali se.
Nisam siguran, mnogo je pogan srpski narod, nije to malo ....Ti ćaci su stvarno debili, jer misle da av nikad neće pasti, a radi se o mesecima. Ne mogu da zamisle kad on padne da će zbog kriminala kojeg sad sprovode biti na meti novih vlasti, a tad nema pomoći države, nego će baš država da ih tereti.
Какав бре народ ?
Теби народ они што дижу фалуџу на полицију ?
Не треба нам такав народ !
moj ti drugarski savet da malo odspavas jer zaboravljas sta radis i koga podrzavas u odredejeno doba dana, a u gluvo doba noci kobajagi kritikujesAv oće da gori. Može lepo kulturno da se tera u tri p.... m.... i sve bi se u Srbiji smirilo.
Ali ne, počinio je mnoga zla, pa sad mu je vlast poslednje utočište.