Hitna pomoć dovozi ćaci batinaše

Av oće da gori. Može lepo kulturno da se tera u tri p.... m.... i sve bi se u Srbiji smirilo.
Ali ne, počinio je mnoga zla, pa sad mu je vlast poslednje utočište.

Не верујем онима који као јуре Њега, а уништавају Србију !
То је Нато радио 1999.

Као прогањали Слобу, а на Србију истгресли милионе тона бомби !

Ti ćaci su stvarno debili, jer misle da av nikad neće pasti, a radi se o mesecima. Ne mogu da zamisle kad on padne da će zbog kriminala kojeg sad sprovode biti na meti novih vlasti, a tad nema pomoći države, nego će baš država da ih tereti.

Чекај бре УДБА, ново је време, све је то само демократска, политичка борба.
Не мислиш стварно да се "после рата", тј промене власти - светиш опонентима ?

Какав бре народ ?
Теби народ они што дижу фалуџу на полицију ?

Не треба нам такав народ !
Obi, mislim da bi ti ovo lepo stajalo.

oglavine-za-konje-5425644162412-71807157877.jpg

DJV Kvazimodo stavlja na sebe, kad ide u provod. I ne žali se.

Ti ćaci su stvarno debili, jer misle da av nikad neće pasti, a radi se o mesecima. Ne mogu da zamisle kad on padne da će zbog kriminala kojeg sad sprovode biti na meti novih vlasti, a tad nema pomoći države, nego će baš država da ih tereti.
Nisam siguran, mnogo je pogan srpski narod, nije to malo ....
Ne znas ti kako je kad hoces da isteras pravdu na cistinu ,svi koji su juce bili za pravdu krenu da ti nabijaju nozeve u ledja...sad je jos i gore nego kad sam ja aktivno to ganjao...

Zato se toliko i qurce svi , pa evo ti tihog, zna da ce od svega da bude samo tri stana i 2 kuce i zabole ga tuki sta god da je radio za 5 meseci , niko nema pamcenje kao ribica..

Tako ti je i kod krimosa, znaju da ih niko nece dirati , pa tuzioci su na istoj strani , to ti je jedinstvo i bratstvo...

Av oće da gori. Može lepo kulturno da se tera u tri p.... m.... i sve bi se u Srbiji smirilo.
Ali ne, počinio je mnoga zla, pa sad mu je vlast poslednje utočište.
moj ti drugarski savet da malo odspavas jer zaboravljas sta radis i koga podrzavas u odredejeno doba dana, a u gluvo doba noci kobajagi kritikujes :lol:

to se zove naucnim jezikom split sa velikim F. :hahaha:

Back