mario80
Stara legenda
- Poruka
- 83.368
Nije ni čudo što nemaju slobodnih vozila za bolesne

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ni čudo što nemaju slobodnih vozila za bolesne![]()
Av oće da gori. Može lepo kulturno da se tera u tri p.... m.... i sve bi se u Srbiji smirilo.Радуј се Х, Србија гори !
Av oće da gori. Može lepo kulturno da se tera u tri p.... m.... i sve bi se u Srbiji smirilo.
Ali ne, počinio je mnoga zla, pa sad mu je vlast poslednje utočište.
Ti ćaci su stvarno debili, jer misle da av nikad neće pasti, a radi se o mesecima. Ne mogu da zamisle kad on padne da će zbog kriminala kojeg sad sprovode biti na meti novih vlasti, a tad nema pomoći države, nego će baš država da ih tereti.
To nije osveta oponentima, nego zakonsko kažnjavanje kriminalaca.Чекај бре УДБА, ново је време, све је то само демократска, политичка борба.
Не мислиш стварно да се "после рата", тј промене власти - светиш опонентима ?
To nije osveta oponentima, nego zakonsko kažnjavanje kriminalaca.
Pod avom su puštani iz zatvora da napadaju narod za pare.Што се бре правиш паметан ?
А кад је то било да криминалци нису завршавали у затворима ?
Pod avom su puštani iz zatvora da napadaju narod za pare.
Nisam siguran, mnogo je pogan srpski narod, nije to malo ....Ti ćaci su stvarno debili, jer misle da av nikad neće pasti, a radi se o mesecima. Ne mogu da zamisle kad on padne da će zbog kriminala kojeg sad sprovode biti na meti novih vlasti, a tad nema pomoći države, nego će baš država da ih tereti.
Какав бре народ ?
Теби народ они што дижу фалуџу на полицију ?
Не треба нам такав народ !
moj ti drugarski savet da malo odspavas jer zaboravljas sta radis i koga podrzavas u odredejeno doba dana, a u gluvo doba noci kobajagi kritikujesAv oće da gori. Može lepo kulturno da se tera u tri p.... m.... i sve bi se u Srbiji smirilo.
Ali ne, počinio je mnoga zla, pa sad mu je vlast poslednje utočište.
Pitaj Koluviju, Cecu, Dijanu Hrkalović, Mićka iz pečenjare, Vasića ili Vesića (ne želim da zapamtim njegovo ime), Tešić, Neša i Branko Stefanović, pa zatim Mali, amnestirani batinaši, Dulić, Bubalo, Radojičić, Zvicera - enciklopedija neoosuđenih može da se napiše.Што се бре правиш паметан ?
А кад је то било да криминалци нису завршавали у затворима ?
Već onaj iz GaneКакав бре народ ?
Теби народ они што дижу фалуџу на полицију ?
Не треба нам такав народ !
glupardija ne kapira da nije vucic bitan.da je neko drugi isto bi bilo.Не верујем онима који као јуре Њега, а уништавају Србију !
То је Нато радио 1999.
Као прогањали Слобу, а на Србију истгресли милионе тона бомби !
Jeftinije od taksija, a i ne troše svoje gorivo + amortizacija, i malo su ukradenaNije ni čudo što nemaju slobodnih vozila za bolesne![]()
.
Što je bitna geostrateška pozicija Srbije, krsta ti?geo strateska pozicija Srbije je bitna. dal bio precednik sloba,vucic, ponos ili koji vec drugi
100+godina smo bure baruta. to nam je namena. jbg smor, znamŠto je bitna geostrateška pozicija Srbije, krsta ti?
Nisam ja toliko dugo živeo.100+godina smo bure baruta. to nam je namena. jbg smor, znam![]()
glupardija ne kapira da nije vucic bitan.da je neko drugi isto bi bilo.
geo strateska pozicija Srbije je bitna. dal bio precednik sloba,vucic, ponos ili koji vec drugi
nego sa glupavurdijom je lako. uperis prstom na nekog (u ovom slucaju na vucica) i oni ce da kidisu, bez da preupitaju ko i zasto je uperio prstom
Pametan decko, ziv bio!Opasna je situacija, rođeni sin skače na mene ...
Baš su ih zaveli !
Skidaj gaće matori da te izljubimo bratski za sve što si uradio do sada!Opasna je situacija, rođeni sin skače na mene ...
Baš su ih zaveli !
to vidim i u svom okruzenju. ljudi prestali da pricaju sa svojom rodjenom decom.Opasna je situacija, rođeni sin skače na mene ...
Baš su ih zaveli !