Ma bre briga me za 8 uzastopnih titula prvaka, o cemu ti pricas...
Da li si procitao tekst, klinjo.
Pričam o tome da Hemofarm trenutno ima bolje rezultate od Partizana a da nema publiku. I tim ima bolji.
Hoćeš da kažeš da je Džavai bolji od Mačvana, a Lafajet od Pavkovića a recimo Klobučar od Abdul Hamida. Hoće, malo sutra.
Ne bi bio loš Hemofarm u EL da ima tih 7000 navijača na utakmicama, ima solidan tim.
toliko
Nadam se samo da te je ovo baljezganje naucilo da se rezultati svode na kraju,a ne na pocetku sezone. To sto je HF posle 8 kola imao 2-3 pobede vise od Partizana je totalno nebitno jer vec sada posle 12 kola je na tabeli iza Partizana,a na kraju lige ce za tim istim Partizanom zaostajati 5 pobeda.
Uvek se na kraju sezone broje pobede i trofeji. A kod nas trofeje obicno broji Partizan.
Moras shvatiti da je KK Partizan kosarkaska institucija u evropskim okvirima. Zbog svoje istorije,trofeja,igraca,trenera i navijaca......
A sta je Hemofarm? Instant klub. Digla se patka tada mocnom coveku da napravi KK i on je to zahvaljujuci parama i uradio. Takvi klubovi mogu,zahvaljujuci parama, i da prave neke rezultate,ali nikad nece imati tradiciju,navijace.......jer se sve to pravi desetinama godina.
A da ja i ti o HF pricamo iduce godine u ovo vreme. Stada je za ovu godinu poslednji put dala milion evra KK. Sledece godine je jedino pitanje da li ce dati i desetinu toga ili ce se skroz povuci iz kluba na kraju sezone kada istice sponzorski ugovor..
Ovaj Partizan ( uz sve primedbe koje i ja kao zagrizeni navijac tog kluba vec 30+ godina imam,pre svega na rad VJ) je prosao u top 16 EL.
Pricas kako je jadni HF zamalo ispao od "super jake" Albe.....Pa da te obavestim da je na primer ta "super jaka" Alba prosle nedelje od Brose Basketa ( nemackog tima koji igra EL i nece proci u top 16) izgubila 51 razlike ( 103:52). O cemu ti pricas covece,kakvoj super jakoj Albi?
I koja ti je cinjenica ostala jos kao dokaz da HF ima bolji tim od Partizana?
Bolji je na tabeli? Nije
Ima bolje rezultate u Evropi? Nema
Dobio je Partizan u medjusobnom mecu? Nije
Dobice Partizan sad za neki dan u Vrscu? Nece
Na osnovu cega da neki neutralni posmatrac sad proceni da je HF bolji od Partizana?