Hit i vodeću ekipu Eurocupa i NLB-a HEMOFARM prati ne više od 500 gledalaca u Vršcu

Slavic Land

Aktivan član
Poruka
1.168
Sramota je da u gradu koji ima skoro 40.000 stanovnika (sa okolinom preko 50.000) i predivnu dvoranu i klub koji vodi u svojoj grupi u Eurocup-u i koga je protiv Bešitkaša prenosio i Eurosport i koji vodi u regionalnoj ligi prati "smešan" broj gledalaca.

Da li je to rezultat zasićenosti košarkom jer Hemofarm je imao i ranijih sezone uspehe ili veličina grada ili nešto drugo...

sve u svemu... :( tužno

Hemofarm ima mnogo kvalitetniji sastav nego recimo Partizan koga posmatra redovno u Evroligi preko 7.000 gledalaca u Pioniru a u jadranskoj ligi oko 1.000 - 2.000 takođe u Pioniru.

Sramota je da u gradu koji ima skoro 40.000 stanovnika (sa okolinom preko 50.000) i predivnu dvoranu i klub koji vodi u svojoj grupi u Eurocup-u i koga je protiv Bešitkaša prenosio i Eurosport i koji vodi u regionalnoj ligi prati "smešan" broj gledalaca.

Da li je to rezultat zasićenosti košarkom jer Hemofarm je imao i ranijih sezone uspehe ili veličina grada ili nešto drugo...

Hemofarm ima mnogo kvalitetniji sastav nego recimo Partizan koga posmatra redovno u Evroligi preko 7.000 gledalaca u Pioniru a u jadranskoj ligi oko 1.000 - 2.000 takođe u Pioniru.

'Ajde da si rekao Olimpija ili Cibona ,koji takodje igraju Evroligu ,ali gde nadje Partizan ...iako se slazem sa ostatkom tvog texta ,zalosno je zaista ,medjutim kod nas je sport spao na najnize grane ...ova tvoja poruka moze da se gleda kao apel ,u svakom drugom smislu je besptrebna ,rekao si nesto sto vec svi znaju ali niko nema neko resenje za to .

Cemu cudjenje??? Pa u Srbiji 99% ljudi navija za Zvezdu ili Partizan.

U tom Vrscu isto tako svi navijaju za C.Z ili Partizan......ono malo saka jada gledalaca sto je doslo Hemofarm da gleda doslo je zato sto bas vole kosarku ili su sticajem okolnosti dobili karte za DZ pa ajde da malo izadju i ubiju vreme.
Takodje dosta je i do uprave i menadzmenta Hemofarma. Posto su vec ok klub...solidno jak.....dobre rezultate prave....mogli bi malo i oni da se potrude da naprave kampanju neku....po osnovnim i srednjim skolama po Vrscu i okolini. Da prave neke akcije po skolama, deci daju ulaz uz neku smesnu cenu karata cisto simbolicno ...da ne bude bas za DZ ali da ioak klinci mogu da dodju i gledaju basket. Recimo 50-100 dinara.
I sigurno bi imali prilicno popunjenu halu.

Poslednja izmena:

Slazem se da je to tuzno,ali odgovoricu na ovaj deo tvog posta koji sam citirao:

1)da li si ti svestan koliko navijaca ima Partizan u Srbiji,a koliko Hemofarm?
2)poredis Evrocup i Euroligu i poredis jedan prosecan NLB tim sa visestrukim prvakom Srbije i ucesnikom F4 Eurolige.To je kao dupe i oko,zar ne?

A ko ima bolji sastav,pokazace se kad se budemo medjusobno sastali.
Moje licno misljenje je da ce taj Hemofarm gurati sve dotle dok ih bude gurala i finansirala istoimena kompanija.Takvih ekipa je bilo u proslosti,kao sto su Beobanka,Borovica,Iva Zorka Sabac itd.
Treba publiku vratiti u dvoranu i dobro je sto se igra dobra kosarka u Vrscu,ali Hemofarm je daleko od Partizana.Partizan nema samo tih 7 000 u Pioniru.Partizan puni dvorane sirom Srbije,jer je svojim rezultatima postao najatraktivniji tim u regionu...

Prvo - nije istina da je Hemofarm mnogo bolji od Partizana!
Drugo - slozio bih se sa onima koji slabu posecenost vide u podeli navijaca na one koji navijaju za Zvezdu i Partizan.

Nema tu nikakve prezasicenosti (ja bih cak pre rekao da je Hemofarm TEK poceo da pokazuje bolje rezultate).

Bruka.
Šta očekivati od inertnih Vojvođana.

Sta pricas ti, covece?

To je kao dupe i oko,zar ne?

Nije kao dupe i oko. Hemofarm beži partizanu u NLB ligi i to dosta. Dakle zna se ko je "oko", tim o kome pričam a to je Hemofarm.

p.s. Hemofarmu je za dlaku izbegla Evroliga, pola koša protiv Albe i možda iznenađenje protiv Himkija. Partizan samo na krilima navijača dolazi do pobeda u Evroligi. Očajni su stranci a domaći su neiskusni. Hemofarm po meni ima iskusniju i solidniju ekipu sa Mačvanom, onim leskovčaninom playmakerom, tu je Krstović i Bulgarin... sasvim dobra ekipa... potvrdili su protiv Bešiktaša koji puca na Evroligu sledeće sezone jer su u tim uložili više miliona evra...

Mislim da je to bilo ranije i na utakmicama Vojvodine u LŠ za odbojkaše, bilo je gledalaca na početku a posle ih je brzo prošlo.

EVO LEPOG PRIMERA. KRAGUJEVAC i 5000 GLEDALACA PROTIV PARTIZANA. SVAKA ČAST!

Poslednja izmena:
Nije kao dupe i oko. Hemofarm beži partizanu u NLB ligi i to dosta. Dakle zna se ko je "oko", tim o kome pričam a to je Hemofarm.

p.s. Hemofarmu je za dlaku izbegla Evroliga, pola koša protiv Albe i možda iznenađenje protiv Himkija. Partizan samo na krilima navijača dolazi do pobeda u Evroligi. Očajni su stranci a domaći su neiskusni. Hemofarm po meni ima iskusniju i solidniju ekipu sa Mačvanom, onim leskovčaninom playmakerom, tu je Krstović i Bulgarin... sasvim dobra ekipa... potvrdili su protiv Bešiktaša koji puca na Evroligu sledeće sezone jer su u tim uložili više miliona evra...

I to rece lik za ekipu koja izgubi od mrtve zvezde,koju smo mi deklasirali sa 30 razlike proslog vikenda :roll:

Mislim da je to bilo ranije i na utakmicama Vojvodine u LŠ za odbojkaše, bilo je gledalaca na početku a posle ih je brzo prošlo.

EVO LEPOG PRIMERA. KRAGUJEVAC i 5000 GLEDALACA PROTIV PARTIZANA. SVAKA ČAST!

O cemu li ti covece pricas? Alo! 8 uzastopnih titula prvaka na krilima navijaca? Pa ti rece da Partizan ima punu halu samo u Evroligi a u domacem prvenstvu to nije slucaj kako onda na krilima navijaca? Koliko znam postoje i gostovanja... zasto onda Partizan nije izgubio na gostovanjima gde nije ista atmosfera kao u Pioniru?
Hemofarmu je izbegla Evroliga za pola kosa i mozda iznenadjenje protiv Himkija!!! Kakva genijalna recenica! I Partizanu je falio pola kos na fajnal foru da udje u finale pa se niko ne kiti izmisljenim kosevima. A sta da je usao u finale i mozda napravio iznenadjenje protiv Barse? Opet bajka.
Partizan ima neiskusnu ekipu a Hemofarm ima iskusnu... Kecman i Bozic imaju toliko utakmica u Evroligi koliko svi Hemofarmovi igraci nisu gledali preko TV-a, pa cak i Veseli sa svojih 20 godina je iskusniji u evropi od 99% Hemofarmove ekipe.
Jedna pobeda protiv Besiktasa i odmah su najbolji u Evropi. Svaka cast, ne kazem nista ali po jednoj utakmici ne mozes suditi ko je bolji. Koliko je Partizan utakmica dobijaju protiv ekipa koji imaju budzet preko 20-30 miliona evra pa nikom nista.
U svakom slucaju videcemo u medjusobnom duelu ko vozi traktor a ko otvara ogradu a na kraju sezone ko je iskusniji.

Ma bre briga me za 8 uzastopnih titula prvaka, o cemu ti pricas...
Da li si procitao tekst, klinjo.

Pričam o tome da Hemofarm trenutno ima bolje rezultate od Partizana a da nema publiku. I tim ima bolji.
Hoćeš da kažeš da je Džavai bolji od Mačvana, a Lafajet od Pavkovića a recimo Klobučar od Abdul Hamida. Hoće, malo sutra.

Ne bi bio loš Hemofarm u EL da ima tih 7000 navijača na utakmicama, ima solidan tim.
toliko

Pričam o tome da Hemofarm trenutno ima bolje rezultate od Partizana a da nema publiku. I tim ima bolji.
Hoćeš da kažeš da je Džavai bolji od Mačvana, a Lafajet od Pavkovića a recimo Klobučar od Abdul Hamida. Hoće, malo sutra.

Ne bi bio loš Hemofarm u EL da ima tih 7000 navijača na utakmicama, ima solidan tim.
toliko

O kom klinji pricas? Daleko sam ja od klinje, mozda si mislio na sebe.
A za ovo drugo sto si napisao... ne znam da li da ti se smejem ili da ti preporucim ovo: http://www.lazalazarevic.rs/
Definitivno je ovo drugo bolje jer sam ti na taj nacin pomogao.

Poslednja izmena:
šta da ti kažem, dno u NLB, poraz od Radničkog, a na pragu ispadanja iz EL posle ubedljivog poraza protiv Himkija (još ima nade računajući neke kombinacije)
Mislim da Hemofarm ima bolju ekipu i da bi na krilima nepostojećih navijača napravio sigurno bolji rezultat protiv Himkija i ostalih...
Hamofarm je izgubio od Zvezde i nemaca jer nije igralo pola tima.
Partizan nije imao njuha i srlja u dovođenju stranaca a gle kakvih igrača ima u Hemofarmu. Mogao je da za duplo manje pare sastavi super tim.

A to što ti pre nego što pročitaš suštinu teksta, pišeš po forumu, šta da ti kažem, tvoj problem!

šta da ti kažem, dno u NLB, poraz od Radničkog, a na pragu ispadanja iz EL posle ubedljivog poraza protiv Himkija (još ima nade računajući neke kombinacije)
Mislim da Hemofarm ima bolju ekipu i da bi na krilima nepostojećih navijača napravio sigurno bolji rezultat protiv Himkija i ostalih...
Hamofarm je izgubio od Zvezde i nemaca jer nije igralo pola tima.
Partizan nije imao njuha i srlja u dovođenju stranaca a gle kakvih igrača ima u Hemofarmu. Mogao je da za duplo manje pare sastavi super tim.

A to što ti pre nego što pročitaš suštinu teksta, pišeš po forumu, šta da ti kažem, tvoj problem!

Opet pises gluposti. Na pragu ispadanja iz Evrolige a tek ima da se igra. Jedna pobeda je dovoljna da se prodje dalje a sledeca se igra u Pioniru.

1. Maccabi Electra 11 5 / 1 489 : 422 67
2. Partizan mt:s 11 4 / 3 464 : 495 -31
3. BC Khimki 10 3 / 4 514 : 495 19
4. Zalgiris 10 4 / 2 444 : 437 7
5. Caja Laboral 8 2 / 4 463 : 462 1
6. Asseco Prokom 7 1 / 5 408 : 471 -63

Ja vidim sustinu teksta a to je da je Hemofarm jaci od Partizana a svako ko se iole razume u kosarku ce ti reci da to nema blage veze sa mozgom. Uostalom videcemo u medjusobnom okrsaju pa cemo komentarisati ko je u pravu a ko ne.

Nasao si sa kime ces da poredis :hahaha: Da si rekao Zvezda ili neki drugi klub. Cibona recimo, pa ajde da ima nekog smilsa...

Da Hemofarm ima to sto si napisao, on bi prosao ABBU i igrao bi tmao gde danas igra Partizan.
A da ima kvalitetnu ekipu ima je, slazem se. I zasluzuje mnogo vise od Vrsca, samo nema tooooooliko kvalitetnu da moze da parira Partizanu..

Potrebno je mnogo vise od jedne decenije da se izdradi lojalna publika...posebno u jednom malom gradu...sa realno malo temperamenta...zaista ne znam sta je pravo resenje...da izmestaju klub u drugi grad ne ide, imaju najbolju halu za basket u tom delu Srbije...publiku ce tesko privuci...Vrscane to ulavnom ne zanima...jedino to sto je Torente rekao...da dovlace klince u halu...

Potrebno je mnogo vise od jedne decenije da se izdradi lojalna publika...posebno u jednom malom gradu...sa realno malo temperamenta...zaista ne znam sta je pravo resenje...da izmestaju klub u drugi grad ne ide, imaju najbolju halu za basket u tom delu Srbije...publiku ce tesko privuci...Vrscane to ulavnom ne zanima...jedino to sto je Torente rekao...da dovlace klince u halu...

Oni su jaki samo zbog fabrike lekova koja stoji iza njih. Cim se to promeni propasce kao muda kroz cepane gace.

toliko

Nadam se samo da te je ovo baljezganje naucilo da se rezultati svode na kraju,a ne na pocetku sezone. To sto je HF posle 8 kola imao 2-3 pobede vise od Partizana je totalno nebitno jer vec sada posle 12 kola je na tabeli iza Partizana,a na kraju lige ce za tim istim Partizanom zaostajati 5 pobeda.
Uvek se na kraju sezone broje pobede i trofeji. A kod nas trofeje obicno broji Partizan.

Moras shvatiti da je KK Partizan kosarkaska institucija u evropskim okvirima. Zbog svoje istorije,trofeja,igraca,trenera i navijaca......

A sta je Hemofarm? Instant klub. Digla se patka tada mocnom coveku da napravi KK i on je to zahvaljujuci parama i uradio. Takvi klubovi mogu,zahvaljujuci parama, i da prave neke rezultate,ali nikad nece imati tradiciju,navijace.......jer se sve to pravi desetinama godina.

A da ja i ti o HF pricamo iduce godine u ovo vreme. Stada je za ovu godinu poslednji put dala milion evra KK. Sledece godine je jedino pitanje da li ce dati i desetinu toga ili ce se skroz povuci iz kluba na kraju sezone kada istice sponzorski ugovor..

Ovaj Partizan ( uz sve primedbe koje i ja kao zagrizeni navijac tog kluba vec 30+ godina imam,pre svega na rad VJ) je prosao u top 16 EL.

Pricas kako je jadni HF zamalo ispao od "super jake" Albe.....Pa da te obavestim da je na primer ta "super jaka" Alba prosle nedelje od Brose Basketa ( nemackog tima koji igra EL i nece proci u top 16) izgubila 51 razlike ( 103:52). O cemu ti pricas covece,kakvoj super jakoj Albi?

I koja ti je cinjenica ostala jos kao dokaz da HF ima bolji tim od Partizana?
Bolji je na tabeli? Nije
Ima bolje rezultate u Evropi? Nema
Dobio je Partizan u medjusobnom mecu? Nije
Dobice Partizan sad za neki dan u Vrscu? Nece

Na osnovu cega da neki neutralni posmatrac sad proceni da je HF bolji od Partizana?

Poslednja izmena:

Back