History of Albania

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Enfroz2891.:
bAdem prelistava udzbenike,sredjuje arhive,propituje se i sprema nam zavrtshni udarac argunmentima...
Zatishje pred buru...

juce je bila neka havarija na kosovo B tako da grad i nije imao internet mrezu. struje je bilo [ja sam pod "A" deo koji je uvek ima ali...] doduse u pravu si pokusavam da prelistavam ili da dodjem doverodostojnih informacija

adem_ks:
juce je bila neka havarija na kosovo B tako da grad i nije imao internet mrezu. struje je bilo [ja sam pod "A" deo koji je uvek ima ali...] doduse u pravu si pokusavam da prelistavam ili da dodjem do verodostojnih informacija

Али се прво добро наједи мармељаде да добијеш снагу да пронађеш "аргументе" и то ИСТОРИЈСКЕ ЧИЊЕНИЦЕ а не баљезгања......... :lol: :lol: :lol:

п.с. А хаварија вам је у вашем шиптарском мозгу који нема појма са одржавањем и радом ЕЛЕКТРО СИСТЕМА.....глуперде које су протерале српске стручњаке.....

eremita:
Али се прво добро наједи мармељаде да добијеш снагу да пронађеш "аргументе" и то ИСТОРИЈСКЕ ЧИЊЕНИЦЕ а не баљезгања......... :lol: :lol: :lol:

п.с. А хаварија вам је у вашем шиптарском мозгу који нема појма са одржавањем и радом ЕЛЕКТРО СИСТЕМА.....глуперде које су протерале српске стручњаке.....
mitke zaista mi je zao sto ne mogu da ti prevedem na srpski ove postove. prvo moj engleski i nije tako dobar [mada bih se snasao uz "pomoc"] a drugo bojim se da ne bi razumeo i kada bih i preveo :lol: :lol:

Strela:
Шта ће ова тема на политици? Јомини, молим те, или затварј ово, или пребаци негде!

Ову тему је поставио адем-мармељада као КОНТРУ теми коју сам ја поставио: Порекло Албанаца и Шиптара - а та моја тема се потпуно уклапа у овај пдф...

Мислим да му ипак не треба затварати тему - нека се изглупира до краја... :lol:

eremita:
Ову тему је поставио адем-мармељада као КОНТРУ теми коју сам ја поставио: Порекло Албанаца и Шиптара - а та моја тема се потпуно уклапа у овај пдф...

Знам, твоја тема је о научном скупу САНУ и директно је везана за наше политичке прилике, али ово стварно везе нема са пдф Политика.

eremita:

vidis ja sam odavno razmisljao o ovakvoj temi, cak sam sa jednim forumasom razmenio nekoliko PP oko toga i ostavili smo to za neko bolje vreme. sto se tvoje teme tice imas jedan izvor SANU a ja ovde pokusavam biti objektivan pa koristim i druge izvore a ne samo SANU

adem_ks:
ovo je najbolji link za sada koji sam nasao. ima mapa i puno cinjenica. o verodostojnosti kao sto rekoh necemo se kleti ali... ako sam dobro preneo link pogledajte zaista ima interesantnih stvari
i rasprava je dobra

http://www.allempires.com/forum/forum_posts.asp?TID=19710
Eto razreshili smo misteriju.
Albanci su u stvari Atantidjani a Shiptari potichu od Platona.
I posle ti nekoga zeyebavash...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back