Nije novi, to je onaj isti, kojeg u prvom pokušaju nisu uspjeli cijelog odstraniti.
A možeš li, ako te ne mrzi, malo detaljnije da mi napišeš iskustvo sa operacije? Gde, kako, koj miom itd? Može i na pp.
Ajd da razbijem led

Ja imam miom koji je maja meseca izazvao nenormalno krvarenje, u proseku 450ml za dva dana, to je toliko bilo obilno da sam morala da nosim pampers. Otišla sam na pregled, ispostavilo se da imam miom u samom zidu materice, veličine nešto malo manje od 8cm. Počela sa tabletama esmya, ne bi li se miom smanjio i bio lakši za operaciju, ispila jedan ciklus od 3 meseca. Miom je sada 60*58. Dobila menstruaciju 10. septembra i evo danas 28. septembra još traje... Nije bila obilna, baš naprotiv, prilično oskudna za moje pojmove, ali sa katastrofalno jakim bolovima, nalik porođajnim. Od juče je krenulo prilično obilno krvarenje i evo celo jutro trčim u wc...
Bila na kontroli u utorak, tad je izmereno da je miom 60*58, ali je dr izmerio i endometrijum koji je debljine 4cm i naložio hitnu kiretažu.
Još tada je hteo da me ostavi u bolnici, ja sam odbila, i evo danas je ponedeljak još nisam otišla.
Malo sam se raspitivala, proizvođač leka je mišljenja da treba sačekati i kraj sledećeg ciklusa pa ako se ne smanji endometrijum onda raditi kiretažu, a moj dr smatra da treba hitno kiretaža i da se šalje nalaz na patologiju. I eto.