Histericno smejanje

AlexandarNS

Domaćin
Poruka
3.703
Sta vi mislite o ovj pojavi kad ljudi na javnim mestima se namerno kikocu iz sve snage.

Tako pre neki dan sednem u gradskom autobusu kad neke devojke sedose iz mene, pa uhvatili pricu o fakultetu pa se upisase od smeha, a smeju se ko sirena zizel za vreme nato bombardovanja, ahahahh, ihihihihi, hahahaaha, hiihihih,ahahahahaha.... itd....

Tako meni posle nekog vremena pukne film i ja im ukazem da nije lepo da se tako glasno semeju, a one me pogledase cudno pa se utisase pa opet onda namerno se pocese smejati ovaj put samo da mene nerviraju i provociraju. Cudi me kako ih vozac nije izbacio na polje.

Tako sam isto u parku citao novine , bio lep dan a ja malo izasao da uzivam. Kad neke dve matorke idu jedna pustila psa a on valjda pravi neki kerafeka a jedna od njih se smeje ko luda na brasno. Glasno iz sveg glasa. A u meni kipi doso mi je da je udavim. Ali sam samo ustao i otisao na drugi kraj parka.

Kakvo je to ponasanje....

Na zapadu se ljudi cesto smeju grohotom na javnom mestu.

To nije nikakva sramota.

Vidi se da nikada nisi bio u Nemackoj.

Ataque-de-risa.gif

Ne smeta mi nikakav smijeh nego mi smetaju oni nadrrkani
koji streljaju ocima sve oko sebe .A klinci neka se kikocu
cerekaju i neka izvode kerefeke . Sada je njihovo najljepse
vrijeme . Pitanje je sta ih sve ceka u kasnijem zivotu .

Pa jeste, pojedinci se smeju da na sebe privuku paznju a nemaju nicim drugim pa se koriste primitivnim izvorima pecinskih ljudi ispustajuci krike.

Imam nekad utisak da se smeju samo da bi nervirali i provocirali obican narod...

Ja imam jednu kolegicu sa faksa koja se smije kao prase,mislim vidi, ocito da moras malo poraditi na tome i na samom sebi jer svi mi imamo nesto u sebi sto nam smeta da se izrazimo na pravilan nacin,ja da sam na tvom mestu bio odvalio bih im samarcinu pa bi onda plakale a ne cerekale se ko neke nenormalne osobe.

Sta vi mislite o ovj pojavi kad ljudi na javnim mestima se namerno kikocu iz sve snage.

Tako pre neki dan sednem u gradskom autobusu kad neke devojke sedose iz mene, pa uhvatili pricu o fakultetu pa se upisase od smeha, a smeju se ko sirena zizel za vreme nato bombardovanja, ahahahh, ihihihihi, hahahaaha, hiihihih,ahahahahaha.... itd....

Tako meni posle nekog vremena pukne film i ja im ukazem da nije lepo da se tako glasno semeju, a one me pogledase cudno pa se utisase pa opet onda namerno se pocese smejati ovaj put samo da mene nerviraju i provociraju. Cudi me kako ih vozac nije izbacio na polje.

Tako sam isto u parku citao novine , bio lep dan a ja malo izasao da uzivam. Kad neke dve matorke idu jedna pustila psa a on valjda pravi neki kerafeka a jedna od njih se smeje ko luda na brasno. Glasno iz sveg glasa. A u meni kipi doso mi je da je udavim. Ali sam samo ustao i otisao na drugi kraj parka.

Kakvo je to ponasanje....

Jeste to iritantno. Kokošinjac
A tek gomila pijanih žena...

Ne vidim nikakav problem u tome. Pravi problem je (moj slucaj) kada te uhvati histerican smeh kroz suze koji ne mozes da kontrolises, a nalazis se na mestu i u vreme kada je to i vise nego neprikladno (sahrana, koncert klasicne muzike, ozbiljan sastanak i sl). e kako tu coveku pomoci?

Žalosna je ova naša Srbija.
Sve sama mrzovoljna lica, ugašeni pogledi, obešena usta.
Psovka, svađa, guranje, tuča, metak u potiljak, nož u trbuh,
ako ništa drugo makar srednji prst, onako u prolazu...
NIko se ne čudi, svi oguglali - to je normalno.
Samo poneki komentar "cccccc..."

Ako si nasmejan, a taman posla da se smeješ grohotom i to na javnom
mestu, odmah si centar pažnje.
Kakvo je ovo čudo, pogledaj ga, zar on ne zna gde živi ?
Sumničavi pogledi, podsmešljivi, zavidljivi, neprijateljski ...pa sigurno da nije
normalan, u glavi mu nešto fali, ta mora da je lud skroz, ili makar naduvan.

Zaboravili smo da postoji radost, ona neobuzdana, kad te uhvati smeh,zaboli
te stomak, ali ne možeš da ga zaustaviš, a i nećeš, zašto bi?
Nije po bon tonu?
Pa prvo nauči da ne pljuješ na pod i da ne čačkaš nos.
Zaboravili smo i ne verujemo da ovde ima još po neki srećan čovek koga eto,
spopadne smeh na javnom mestu?

Ako bi neko upao na to javno mesto i bacio bombu ili ispraznio šaržer, preživeli
bi legli pod sto i nastao bi - muk !
Normalno.

Hajde da na javnim mestima pored onog znaka "zabranjeno pušenje" postavimo
i ovaj novi "zabranjeno smejanje"
Hajde da proteramo i ove smešne smajliće sa foruma .

Samo kako bi onda mrgudi shvatili da se šališ a ne da im j.... mater?

Glasan smeh se danas smatra povrsnim, neinteligentnim, plitkim, neiskrenim.
To je zato sto stalno na plakatima i TV-u gledamo samo povrsne, neinteligentne, plitke i neiskrene ljude kako se smeju.
Prestanite da posmatrate glumce, folirante.
Pogledajte obicnog coveka, coveka koji se ne folira, koji ne glumi... pogledajte dete.
Posmatrajte kako se smeje, i pozelecete deo tog smeha.
Mozete ga uzeti. Besplatan je i ima ga u neogranicenim kolicinama.
Samo morate odbaciti tu masku koja osudjuje, masku koja vam grci lice.

Back