Хиспанија

mina68

Никад нећеш одрасти, мали весељаче
VIP
Poruka
63.764
Да ли гледате и како вам се свиђа?

Мени је ОК, питка, пуна интрига, пар занимљивих ликова, мада морам да признам да сам некако очекивала више.

sva sreca iskljucili mi kablovsku:aha:

:zcepanje:

Шта ти то сада значи?

Ова серија иде на РТС-у, и није латиноамеричка сапуница.

Радња се дешава у време када су Римљани дошли у Хиспанију, дакле рат, крвопролиће, устанак, интриге међу самим Римљанима.

Ниси ваљда мислио да гледам Касандре и ине?

Serija se oduzila ko sapunica i kao ovi e mogu da navataju Virijata 50 god.:lol:

Ех, па није се одужила, чини ти се јер се емитује једном недељно.

Било је можда десетак епизода до сад.

Не знам само како су наватали све оне његове саборце, нешто сам пропустила.

Ma ja je i ne gledam toliko smorila me, u pocetku mi je bila jako zanimljiva :D

Sinoc je bila osma epizoda.

Prva epizoda je bila dobra, sada su malo usporili radnju ali i dalje nije lose.

Mozda si propustila uvod (2 min). Nema scene borbe vec samo gomila mrtvih po celoj pecini.

Sinoc je bila osma epizoda.

Prva epizoda je bila dobra, sada su malo usporili radnju ali i dalje nije lose.

Mozda si propustila uvod (2 min). Nema scene borbe vec samo gomila mrtvih po celoj pecini.

Може бити да сам пропустила ето баш та два минута.

Гледаћу наредну да видим шта су смислили са предајом Виријата.

Нешто су синоћ збрдаздолисали епизоду.

Да ли је ово крај серије, или праве пресек за наставак (претор преживео, стиже појачање Римљанима из Картагине, побуњеници се припремају за пролеће и наставак борби...)?

Чекамо следећи понедељак.

Да ли је ово крај серије, или праве пресек за наставак (претор преживео, стиже појачање Римљанима из Картагине, побуњеници се припремају за пролеће и наставак борби...)?

Ima bar jos 11 epizoda.
Jesu zbrzali epizodu bez potrebe, scena velike bitke je lose odradjena (veliki plan ne i krupni kadrovi), izgledali su kao deca koja se igraju.

Ocekivati je da bude nastavak. Pretor je ziv, a i krenuli su u potragu za malom fufom u Rim. Videcemo kako ce reziser odraditi da je izvuku jos i da spasu zive glave.

Poslednja izmena:
Vratrio se pretor :bum:al ce da ih postroji.... lujki ako ne odrubi glavu, prestajem da gledam seriju.

Неће јој одрубити главу, опет је успела оног тупавог Марка да придобије за себе :zcepanje:

Мада, видећемо, сад је занимљивије од кад се претор вратио :mrgreen:

Неће јој одрубити главу, опет је успела оног тупавог Марка да придобије за себе :zcepanje:

Мада, видећемо, сад је занимљивије од кад се претор вратио :mrgreen:

:lol:

Lako moguce, smislice vec nesto, neka ucena. Polozaj mu ioanako bio klimav. Mada, ako pretor pridobije vojsku onda joj nema spasa.

Back