Hisense lažna dodatna garancija!

mario80

Stara legenda
Poruka
78.138
Dakle kako stoji u reklami, bezbrižno ćete da uživate 5 godina ali malo morgen.

U periodu trajanja produžene garancije kupac ima pravo na zamenu proizvoda isključivo ako aparat nije u mogućnosti da se popravi.
U periodu produžene garancije, rok za trajanje popravke nije definisan zakonom i on može iznositi i duže od 30 dana.

Dakle ako vam se Hisense uređaj pokvari u periodu produžene garancije rizikujete da ostanete bez uređaja!

https://static.2014.gorenje.cc/file...RRANTIES/5-godina-garancije-klime-hisense.pdf

Untitled-1.jpg

U periodu trajanja produžene garancije kupac ima pravo na zamenu proizvoda isključivo ako aparat nije u mogućnosti da se popravi.
U periodu produžene garancije, rok za trajanje popravke nije definisan zakonom i on može iznositi i duže od 30 dana.

Dakle ako vam se Hisense uređaj pokvari u periodu produžene garancije rizikujete da ostanete bez uređaja!

https://static.2014.gorenje.cc/file...RRANTIES/5-godina-garancije-klime-hisense.pdf

Pogledajte prilog 1100308
Samsung daje 2god pa posle mozes da se ***** u dupe a platio si qled tv 2x skuplje nego uled of hisense-a koji je po kvalitetu skoro pa isti

Pogledajte prilog 1100308
Ne znam kak je kod vas, ali ja kad sam kupovao svoj TV koji je imao jamstvo 2+3 rekli su mi da to znači da u prve 2 godine ako se pokvari nosim TV u servis, a ako se pokvari u te iduće 3 godine, onda ga trebam donesti u trgovinu gdje sam ga kupio pa oni popravljaju o svom trošku. Ali od tad ima evo već 6 godina. Sad možda se nešto i promijenilo.

Isto 2 tva po 5 god garancije,nema tu nikakve prevare 45 dana je rok popravke ili vracaju pare,za svaku tehnicku robu ako im u tom roku ne stigne deo nema zavlacenja,njih boli uvo jer sve lancano vracaju radnji ,uvozniku,proizvodjacu,zato kupovati u takvim lancima gde ne varaju i nista ne pitaju,metro vracao blendere i garantnom roku jer znam kako da ih sjebem kikirikijem,u lidl isto vratis nema servisa,cak i tv shop smo vratili nutribulet,lg tv posle 20 dana se pojavila crna mrlja,nema popravke jer vrv treba ekran da se menja bas ih boli uvo da se cimaju

Ja sam imao problem u metrou, pokvareni pištolj za skidanje boje je pokušao da mi zameni polovnim popravljanim vidno oštećenim u drugoj boji. Naravno to sam odbio i rekao da ako nastavi sa insistiranjem da ću ga prebiti ko mačku (menadžera) i tek onda sam dobio novac nazad. Nije hteo da mi zameni za novi jer je poskupeo u međuvremenu 200 dinara. Metro cigojneri.

Tako da mi je ovo 3+2 godine prevare.

Pa da samo lagarija i prevara, a+++ a NOVA Gorenje veš mašina pere 4 sata nije nego. Pa to potroši megavate godišnje!
Ja imam neku Vox masinu koja pere beli I sareno po 3 i po sata. Ne znam na koju foru, ali je tako. Ima neka stavka eco. Dok lampica ne padne na tu eco tacku nece da krene sa radom.

Ja nisam imao problema sa tvom. Imam lap top Dell. Garancija bila 3 godine, tada mi nista nije falilo. Posle godinu dana od isteka tj posle 4 godine korišćenja njemu pukne jedna šarka, izvadi se. Ne mogu da ga zatvorim. Nemam garanciju. Jos kad sam ga kupio provalio sam da na jednu stranu kao da je mnogo vise stegnuto nego na drugu, kao da je jedna strana teza prilikom otvaranja i zatvaranja, utisak kao da nesto krcka. Tako se culo kvr, kvr vremenom sve vise i onda ispalo.

Back