His majesty Mr.Vib.

ku ka:
[quote="iluzionista Dildo ili vibrator? Da li to zavisi od ukusa ili se slazete da je vib. bolji u svakom slucaju? :)

Dildo ili vibrator.Zaato bi ti sada nekoga prozivao zbog toga. To je stavar licnog izbora. Mo~da je najbolje imati i jedno i drugo ( mislim ako nestanu baterije :D ) A kakva je razlika. :?: Mislim ,probaj licno i uoci razliku. :wink:

Tesko... Kod nas, guza muskarca je jedna od retkih zona gde nikakav kontakt nije dozvoljen. Balkanci ne trpe tudje prstice u svojoj guzi, pa makar i zenske, a kamoli dildo ili vibrator... Tako da ne verujem da ce ti se ta fantazija obistiniti. :lol:

iluzionista:
ku ka:
[quote="iluzionista Dildo ili vibrator? Da li to zavisi od ukusa ili se slazete da je vib. bolji u svakom slucaju? :)

Dildo ili vibrator.Zaato bi ti sada nekoga prozivao zbog toga. To je stavar licnog izbora. Mo~da je najbolje imati i jedno i drugo ( mislim ako nestanu baterije :D ) A kakva je razlika. :?: Mislim ,probaj licno i uoci razliku. :wink:

Tesko... Kod nas, guza muskarca je jedna od retkih zona gde nikakav kontakt nije dozvoljen. Balkanci ne trpe tudje prstice u svojoj guzi, pa makar i zenske, a kamoli dildo ili vibrator... Tako da ne verujem da ce ti se ta fantazija obistiniti. :lol:

Nije to moja nikakva fantazija.Kada bi vecina bila iskrena rekla bi ti koliko uživaju kada osete ženske prstice na svojoj guzi, kako ti kažeš, zatim vibratore i dr.Guza je jedna izuzetno osetljiva zona i mnogo njih uživa u tome a da pri tome nemaju ni zrna naklonosti prema homoseksualizmu. Sve je igra i kada to shvatiš verujem da ceš probati.Druga je prica što naši Balkanski sinovi to ne bi ni pod mukama priznali. :D :D :D

...balkanski sin, kucko jedna! :) Priznajem i da sam srpski sin, kuckiche jedna! Priznajem i da me pali to, kad me zenka, svojim nestasnim prsticima dodiruje svuda po telu. Ne, nemam nista protiv zenskih prstica na svojoj guzi, vole to zenkice, uh, kako samo vole da petljaju oko mushkog anusHa :P
Al' ne pali me to, 'ebes me u isti ako te lazhem :?
Ne kao sto pali tebe. Kucko! :)

a da li se vise isplati koristiti one obicne baterije koje kostaju 6 kinti ili kupiti lepo duracell ili neke vartine koje se pune.........da, ali za te nam je potreban i punjac koji kosta oko 1500 dinara.........mozda se nimfomankama vise isplate ove alkalne........mislite o tome...:]]]]

smile, smile........'till you die......:]

tamo_neki_lik:
a da li se vise isplati koristiti one obicne baterije koje kostaju 6 kinti ili kupiti lepo duracell ili neke vartine koje se pune.........da, ali za te nam je potreban i punjac koji kosta oko 1500 dinara.........mozda se nimfomankama vise isplate ove alkalne........mislite o tome...:]]]]

smile, smile........'till you die......:]
ma jok bre.....prikljuchish na adapter pa "majka muju shishala na struju"...brijesh dok ima struje

raindog:
:lol: joj al smo naivni :wink:
ugl dobar je osecaj nekom pruzhiti zadovoljstvo, ma koliko ono u nekom pochetku delovalo neprihvatljivo ...

U tom zadovoljstvu moraš i sam da uživaš.Tako da je dvojac sa kormilarom( vibratorom) jedna od varijanti,pa sad malo gore malo dole, kako ko :wink: :D :D

Back