Хирург у болници ошамарио пацијента

gost 159032

Veoma poznat
Poruka
12.404
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/378631/GM-Hirurg-u-bolnici-osamario-pacijenta

Prema njegovim rečima, tek kada su zalupali na vrata ženska osoba im je, ne otvarajući, rekla da idu na drugi ulaz.

"Otišli smo na druga vrata gde su bile sestre i tada je niz stepenice sišao doktor koji je vikao: 'Ko lupa na vrata'. Ja sam se krvav javio i kada mi je prišao ošamario me je. To me je šokiralo, posle čega sam ga odgurnuo i tada se umešalo osoblje", ispričao je Vujić.

Iz bolnice je pozvana policija, koja je ubrzo stigla, kao i otac povređenog koji su zahtevali da se kod pacijenta i doktora uradi alko test, ali je policija odbila da to uradi.

Posle razgovora sa policijom povređeni Vujić je obio da mu Jestrović ukaže pomoć i otišao je u hitnu službu, gde mu je isprana rana, zaustavljeno kravranje i previjena ruka sa predlogom da se rasekotina ušije.

Doktor Jestrović priznaje da je ošamario pacijenta i objašnjava zašto je to uradio. "Oni su neprekidno zvonili i lupali što je uznemiravalo ostale bolesnike i ja sam ga ošamario a on mi je uzvratio", kazao je Jestrović.

У чему ли га је прекинуо кад је заслужио шамар? :think:

meni kao prvo nije jasno, zato klinika koja je duzurna drzi vrata zakljucana???
za tih deset minuta, da je neko drugi dosao sa vecim krvarenjem umro bi na vraima bolnice!
zasto onda nazivaju bolnicu dezurnom?
kao drugo, na zalost velika vecina lekara je zaboravila da taj posao radi da bi pobogli pacijentima, oni su tu zbog njih, a nisu pacijenti tu da bi oni nosili tituli dr..mr..spec..
ovaj kvazi lekar treba da ostane bez posla - u ovoj zemlji dozivotno!
u radnoj knjizici treba da mu stoji da je nepodoban za obavljanje posla na bilo kom nivou koji ima veze sa zivim osobama - i ljudima i zivotinjama! cak ni kao spremacica u instituciji koja leci ljude i zivotinje ne moze da radi..
videla bih onda da li bi udarao samare onima koje treba da leci

Hajde sto ga je osamario, nego sto su kao picketine zvali policiju, i barem nisu imali tu fer tucu do kraja? Ok je meni da medicinski radnici biju pacijente, ali da i pacijenti imaju postene uslove za ferku.

- - - - - - - - - -

za tih deset minuta, da je neko drugi dosao sa vecim krvarenjem umro bi na vraima bolnice!
kao drugo, na zalost velika vecina lekara je zaboravila da taj posao radi da bi pobogli pacijentima, oni su tu zbog njih, a nisu pacijenti tu da bi oni nosili tituli dr..mr..spec..
ovaj kvazi lekar treba da ostane bez posla - u ovoj zemlji dozivotno!
u radnoj knjizici treba da mu stoji da je nepodoban za obavljanje posla na bilo kom nivou koji ima veze sa zivim osobama - i ljudima i zivotinjama! cak ni kao spremacica u instituciji koja leci ljude i zivotinje ne moze da radi..
videla bih onda da li bi udarao samare onima koje treba da leci

Ko te je to slagao dive? :think:

Hajde sto ga je osamario, nego sto su kao picketine zvali policiju, i barem nisu imali tu fer tucu do kraja? Ok je meni da medicinski radnici biju pacijente, ali da i pacijenti imaju postene uslove za ferku.

- - - - - - - - - -

Ko te je to slagao dive? :think:

jao koliko sam kivna bila kad sam procitala, vidi kakve slovne greske imam:)

Mozda nemaju para da plate portira.
Evo na primer mi u domu zdravlja, nocu zakljucavamo vrata, iz razloga da ne bi svako usao i vrsljao tamo gde ne treba.
Kad neko dodje, on pozvoni i mi mu odmah otvorimo.

Nema tu fond u tom trenutku sta da odredjuje. Pitas pacijenta da li je bila povreda na radu ili nije.
Ako kaze da jeste, zoves policuju. Ako kaze da nije, ne zoves nikoga.
Sat ti tu nije jasno?

Ni meni nije jasno sta tebi nije jasno da to da li jeste ili nije povreda na radu ne odredjuje lekar kod kog dodje pacijent. Moze pacijent tebi da kaze i da je povreda na Marsu, ali to ne znaci da je to stvarno povreda na Marsu.
Sto se tice toga da se zove policija svaki put kada pacijent to kaze- aha, pricam ti price.

Ni meni nije jasno sta tebi nije jasno da to da li jeste ili nije povreda na radu ne odredjuje lekar kod kog dodje pacijent. Moze pacijent tebi da kaze i da je povreda na Marsu, ali to ne znaci da je to stvarno povreda na Marsu.
Sto se tice toga da se zove policija svaki put kada pacijent to kaze- aha, pricam ti price.

A ti kao radis u zdravstu i cesto ti neko dodje sa povredama pa znas kakva je procedura?

Back