gost 159032
Veoma poznat
- Poruka
- 12.404
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/378631/GM-Hirurg-u-bolnici-osamario-pacijenta
У чему ли га је прекинуо кад је заслужио шамар?
Prema njegovim rečima, tek kada su zalupali na vrata ženska osoba im je, ne otvarajući, rekla da idu na drugi ulaz.
"Otišli smo na druga vrata gde su bile sestre i tada je niz stepenice sišao doktor koji je vikao: 'Ko lupa na vrata'. Ja sam se krvav javio i kada mi je prišao ošamario me je. To me je šokiralo, posle čega sam ga odgurnuo i tada se umešalo osoblje", ispričao je Vujić.
Iz bolnice je pozvana policija, koja je ubrzo stigla, kao i otac povređenog koji su zahtevali da se kod pacijenta i doktora uradi alko test, ali je policija odbila da to uradi.
Posle razgovora sa policijom povređeni Vujić je obio da mu Jestrović ukaže pomoć i otišao je u hitnu službu, gde mu je isprana rana, zaustavljeno kravranje i previjena ruka sa predlogom da se rasekotina ušije.
Doktor Jestrović priznaje da je ošamario pacijenta i objašnjava zašto je to uradio. "Oni su neprekidno zvonili i lupali što je uznemiravalo ostale bolesnike i ja sam ga ošamario a on mi je uzvratio", kazao je Jestrović.
У чему ли га је прекинуо кад је заслужио шамар?