Hipotetički

gost 358859

Poznat
Poruka
7.403
Muž/ dečko pije kafu sa drugaricom, ti neumesno izljubomorišeš i on umesto da se ljuti što mu ne veruješ, ljuti se zbog toga šta ti misliš o toj njegovoj drugarici.
Je l' ovo samo meni nije normalno?

Poslednja izmena:
ok ono pita je za misljenje ova ga kaze i on sad smo zavrsili na tu temu,nemoj vise da mi skaces po zivcima s istom pricom,a ako ona izadje s ortakom da mu vrati istom merom tek bi je onda smatrao kokoskom,u najboljem slucaju,inace noga

imala takav slucaj
mozda bi je i ovalio no znao je da ima polni herpes pa je prepustio drugaru :lol:

xD
Ma fora je u tome da ona nije ***** i kako ta "moja drugarica" može tako nešto da kaže za nju, nikakve veze nema to što je dovela poverenje u njega u pitanje.

- - - - - - - - - -

ne postoji musko zensko drugarstvo

- - - - - - - - - -

:zcepanje:carice

Ja se nadam da postoji, mada nešto ne znam primera. Osim njihovog naravno.

Muž/ dečko pije kafu sa drugaricom, ti neumesno izljubomorišeš i on umesto da se ljudi što mu ne veruješ, ljuti se zbog toga šta ti misliš o toj njegovoj drugarici.

Ne, muskarci cesto funkcionisu drugacije od vas zena.
Samim tim sto ne pridaje znacaj ljubomorisanju devojke to odmah znaci da izmedju njega i te drugarice i nema nicega.

Ljuti se sto vredjas nekog do koga mu je stalo, a po meni je i to pogresno, jer taj coporativni mentalitet nije u skladu sa individualizmom koji je nekako prihvaceniji kod vas zena.
Nekako se cini da muskarci bas ne umeju da razmisljaju i da im drugi govore sta i kako da misle sto iskreno prezirem.:(

Sve u tom primeru je normalno tako da ne brini.

nemam pojma
prijatelji su prijatelji i nasi su kakvi god da su
ako nema poverenjau njega onda ne treba da bude sa njim
a i ne treba da cacka tamo gde ce izgubiti
Šta tačno izgubiti?

- - - - - - - - - -

Ne, muskarci cesto funkcionisu drugacije od vas zena.
Samim tim sto ne pridaje znacaj ljubomorisanju devojke to odmah znaci da izmedju njega i te drugarice i nema nicega.

Ljuti se sto vredjas nekog do koga mu je stalo, a po meni je i to pogresno, jer taj coporativni mentalitet nije u skladu sa individualizmom koji je nekako prihvaceniji kod vas zena.
Nekako se cini da muskarci bas ne umeju da razmisljaju i da im drugi govore sta i kako da misle sto iskreno prezirem.:(

Sve u tom primeru je normalno tako da ne brini.

Pih onda još gore... gore od maminog sina..

Pih onda još gore... gore od maminog sina..
Pa gledaj, muskarcima vodja copora govori ko je OK drug, a ko nije i cesto su toliko povodljivi da ce i neka sporedna drugarstva bataliti samo zbog lose reci vodje copora ili "alfe".
Takvi su, malo tupavo, ali muskarci su takvi. Ne svi, ali mnogi u 20-tim, pa i 30-tim cak.

Time sto si nju nazvala ko zna kakvom on automatski smatra da trazis da on prekine druzenje sa njom i to ne zeli.
U nekim malo grubljim drustvima nakon nekog loseg ogovaranja desava se i da ljudi pocnu da napusavaju ogovaranog cak i bez nekog posebnog razloga.

Mnogi muskarci nisu individualisti, a narocito oni koji treniraju kolektivne sportove ili sa nekom grupom ljudi zajedno.

Od malena se drugacije ponasaju od zena.

Pa gledaj, muskarcima vodja copora govori ko je OK drug, a ko nije i cesto su toliko povodljivi da ce i neka sporedna drugarstva bataliti samo zbog lose reci vodje copora ili "alfe".
Takvi su, malo tupavo, ali muskarci su takvi. Ne svi, ali mnogi u 20-tim, pa i 30-tim cak.

Time sto si nju nazvala ko zna kakvom on automatski smatra da trazis da on prekine druzenje sa njom i to ne zeli.
U nekim malo grubljim drustvima nakon nekog loseg ogovaranja desava se i da ljudi pocnu da napusavaju ogovaranog cak i bez nekog posebnog razloga.

Mnogi muskarci nisu individualisti, a narocito oni koji treniraju kolektivne sportove ili sa nekom grupom ljudi zajedno.

Od malena se drugacije ponasaju od zena.

Nisam ja nju nikako nazvala, ja sam insinuirala da se oni jebu. Ona ima dečka. Pa je valjda on spojio da ja nju zovem kurvom, inače tu reč i ne koristim. Ni za koga.

- - - - - - - - - -

Mogu da ocutim sta mislim o drugarici ali zasto bih:dontunderstand:?

Neretko jesam u pravu...pa posle redovno bude bila si u pravu:roll:
Ma ja jesam ovde u pravu. Drži se za njenu suknju ona je posesivna, loše se ponaša prema njegovoj devojci. Sad je l' prosto loša osoba ili između njih dvoje ima nešto nemam pojma.

Muž/ dečko pije kafu sa drugaricom, ti neumesno izljubomorišeš i on umesto da se ljuti što mu ne veruješ, ljuti se zbog toga šta ti misliš o toj njegovoj drugarici.

Nije.Kad se muškarac oženi, stupi u vezu, preterana bliskost sa drugaricama treba da iščezne.To se odnosi i na žene koje imaju bliskog "ortaka".Bračni par treba da u društvenom životu nastupa udvoje.Može kafa sa drugaricom, ali ako toj kafi prisustvuje i supruga.

Back