Hipotermija

• Začetnik teme Začetnik teme taaki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

taaki

Početnik
Poruka
6
Poslednjih meseci, mozda tri, neznam precizno, telesna temperatura mi je 35,2C.
Periferna cirkulacija mi je od kako znam za sebe, a imam 36god, losa, ruke i noge hladne, inace dobro podnosim niske spoljasne temperature.

Molim za misljenje, sta moze biti razlog?

Poslednjih meseci, mozda tri, neznam precizno, telesna temperatura mi je 35,2C.
Periferna cirkulacija mi je od kako znam za sebe, a imam 36god, losa, ruke i noge hladne, inace dobro podnosim niske spoljasne temperature.

Molim za misljenje, sta moze biti razlog?
Koлика телесна температура ти је била пре ова три месеца?
Да ли узимаш неке лекове? Да ли се осећаш тромо, успорено...?

Moj muz oduvek ima tako nisku temperaturu a zdrav je potpuno .
Naime kad su deca bila mala ( cerka je sad 27,sin malo mladji ) slucajno kad su imali temperaturu izmerili i ja ,pa muz da vidimo "da li radi "dobro toplomer .Meni normalno 36-i nesto a njemu stepen manje .Onda smo cesce merili ( vise nedelja ) i njemu uvek tako od 35,1-2 pa do 35,5-6 nikad vise .
A sto je interesantno kad je prehladjen i kaze da se oseca kao da ima temperaturu,on crven u licu,ja pipnem celo -on vreo a kad izmeri temperaturu ona 36,6-7 tek nekad 37-i nesto z:)
Istina i njemu ruke i noge su uvek hladne i ne voli ni zimu ( najradije je u sobi ) a ne voli ni vrucinu (sedi pored klime z:lol:)Sad da li to ima veze sa niskom telesnom temperaturom ne znam
Zato se na tvom mestu ne bih opterecivala time ako ti je sve ostalo ok

Poslednja izmena:
Normalno se hranim, kao i uvek. Imam problem sa diskus hernijom, ali ne verujem da bi to mogao biti razlog. A nisam promrzla ni vise, ni manje od ostalih u tenutnoj situaciji, na poslu toplu, u stanu takodje, a retko izlazim van u setnje.

Moj muz oduvek ima tako nisku temperaturu a zdrav je potpuno .
Naime kad su deca bila mala ( cerka je sad 27,sin malo mladji ) slucajno kad su imali temperaturu izmerili i ja ,pa muz da vidimo "da li radi "dobro toplomer .Meni normalno 36-i nesto a njemu stepen manje .Onda smo cesce merili ( vise nedelja ) i njemu uvek tako od 35,1-2 pa do 35,5-6 nikad vise .
A sto je interesantno kad je prehladjen i kaze da se oseca kao da ima temperaturu,on crven u licu,ja pipnem celo -on vreo a kad izmeri temperaturu ona 36,6-7 tek nekad 37-i nesto z:)
Istina i njemu ruke i noge su uvek hladne i ne voli ni zimu ( najradije je u sobi ) a ne voli ni vrucinu (sedi pored klime z:lol:)Sad da li to ima veze sa niskom telesnom temperaturom ne znam
Zato se na tvom mestu ne bih opterecivala time ako ti je sve ostalo ok

Hvala,
malo sam uplasena zbog drugih problema koje imam sa kicmom i sve povezujem sa tim...

Back